• Sajla
    8.7k
    jedan od odvratnijih vikenda koje pamtim. jučerašnja utakmica stvarno je preslika cijele sezone, sve što treba znati o 24/25 stane u sažetak jučerašnje utakmice - tribina u vrhunskom izdanju, a na terenu užas.
    tko je kriv, tko je odgovoran? ljudi u kancelarijama su odgovorni za sezonu, igrači (i treneri) su krivi za očajne utakmice.

btw. nijedno gostovanje na kojem sam bio ove sezone nije završilo s 3 boda za nas. mislio sam da će bar ovo "gostovanje" na Maksimiru biti uspješno ali pušing rođo. stvorila mi se fobija za sljedeću sezonu :(
  • Kujtim Shalla
    4.9k
    :lol: zona 4 life ,ne mogu me otjerati sa zone ni plinom. Kujtim ostaje ovdje ,ili Skandinavija ili ništa :lol:
  • Kujtim Shalla
    4.9k
    ne kužiš,zato je ovo samo za odrasle :wink:
  • Crni86
    10.2k
    Inace Kvasina isto tako reko ds igraci ne zele proslavu ukoliko se osvoji naslov… sad da li je to istina, tko zna. Ali ako je, puno toga govori o nasoj svlacionici
  • mlinchica
    3.1k
    ovo "gostovanje" na MaksimiruSajla

I još ono “do the locomotion” nakon gola… koje iznenađenje. :meh:
  • Thor
    128
    Danas ranije prije ove tekme konkurenata sam napisao da cemo vjerojatno biti 2.,i da je to ok, a sad eto mozda i 1. Kad nam vec nude zadnju sansu, moramo to iskoristiti i fuckin dobiti tu jebenu zadnju tekmu! Pa sta bude! :strong:
    Nego...
    Ne znam na kojoj od tema foruma bih ovo napisao...
    Napisati cu velikim slovima jer imam takvu potrebu, ne ljutite se. :smile:
    HTIO BIH OVIM PUTEM ZAHVALITI SVIMA VAMA U GRUPI KOJI STE SUDJELOVALI NA BILO KOJI NACIN, KOJI STE IMALI IDEJU, RADILI NA REALIZACIJI, UTROSENOM VREMENU SREDSTVIMA I ORGANIZACIJI PREKRASNE, SVECANE KOREOGRAFIJE ZA SVETI DAN 13.5.1990. GODINE :heart: :heart: (pretpostavljam mladjoj ekipi) u ime nase starije generacije koja je tu bila i prosla svasta prije, tada i nakon toga. Meni iz te generacije, bez ikakve patetike to jako puno znaci i jako mi je drago da se to i danas od nove generacije vrednuje (pogotovo onih koji nisu onda niti rodjena) obiljezava i postuje i nasljedjuje kao povijesna vrednota koja nas i nasu grupu obiljezava i koja predstavlja povijesni znacaj nase drzave.
    Za svih onih kojih vise nema medju nama !
    HVALA VAM :heart: :strong:
    Neka zivi Dinamo i majka Hrvatska!
  • crophantom
    398
    mater im egoističnu, proslava ni nije za njih nego za nas. A ak se osvoji naslov proslaviti ćemo mi i bez njih. Uvrijeđene frajle zbog jednog transparenta, a imaju plaće ko cijeli HNL kombinirano. Aj doviđenja
  • Sajla
    8.7k
    “do the locomotion” nakon golamlinchica

to i onu bayernovu muziku ne želim više nikad čuti
  • miro
    6.4k
    Pazi, oni ne bi proslavu....Zvone rastjeraj sve to u 3 pičke materine
  • Paggini
    49.6k
    isto tako reko ds igraci ne zele proslavu ukoliko se osvoji naslovCrni86

Hahah pa nitko ih nije ni zvao da dođu
  • Mali Zeus
    17.2k
    jebemti sve a ja se pitam zašto mi se ta stvar vrti u glavi cijeli dan.
  • Mali Zeus
    17.2k
    kvasina eto to zna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.