• Infinity
    18.2k
    Ispast ce Posusje, imaju najtezi raspored. Velez igra sa Slogom, a ovi su jako raspolozeni za svaki vid suradnje. Ta tri boda ce im biti dovoljna, jer ne vidim kako Posusje moze dobiti u BL.
  • Nema zaleđa Mikića
    2.3k
    Široki-Željezničar 1

Širokom gori, dok je Željezničaru svejedno, izborili su europu.
  • Rex Ramae
    3.1k
    Ma neće Poššje ispasti, jači su od Stupčanice s kojom će igrati u playoff-u ako sam dobro upratio.
  • Infinity
    18.2k
    Da, ima i to, to sam zaboravio. Tu se mogu izvuci, ali mislim da ce biti deveti, iako se ni Radnik nije spasio s ova tri boda, jer ih do kraja cekaju Zeljo i Sarajevo. Nece im biti lako.

Sto se same Stupcanice tice, taj klub je zdrav i zasluzuje igrati PL. Ukoliko ne uspiju ove sezone, nadam se da ce naredne. Vec su dvije sezone bili drugi i sad ce osvojiti kad titula ima puno manju vrijednost u odnosu na ranije sezone.
  • Rex Ramae
    3.1k
    Obzirom kako su Posušani igrali ove sezone protiv Borca ne sumnjam da će ih suci pogurati ako zatreba, ali sljedeće sezone i vjerojatno ispasti uz Laktaše.

Lakrdija od lige kad se već zna da Borac slavi 100-ti rođendan dogodine i naravno osvaja ligu.
  • luka modic
    881
    Cek kako Laktasi ulaze a Stupcanica igra play off?
  • Rex Ramae
    3.1k
    "Ukoliko u WWin ligi BiH i na 9. mjestu bude klub iz Federacije BiH (Široki Brijeg, Posušje ili Velež), Stupčanica mora igrati play-off protiv tog tima. Ukoliko na tom mjestu završi klub iz RS-a, a Radnik Bijeljina je u ovom trenutku jedina moguća opcija, onda će Stupčanica direktno u elitni rang bh. nogometa."
  • Kujtim Shalla
    4.9k
    Laktaši prva liga rs ,a stupčanica prva liga federacije ,bolje je objasnio kolega @Rex Ramae
  • Infinity
    18.2k
    Lakrdija od lige kad se već zna da Borac slavi 100-ti rođendan dogodine i naravno osvaja ligu.Rex Ramae

Ne mora znaciti da rodjendan ima utjecaj. Mislilo se 2019. da ce Zeljo uzeti, pa je uzelo Sarajevo. Doduse, Zrinjski je za stotku uzeo prvu titulu, a do tad su bili beznacajan klub u PL.

Borac je ove sezone dosao do fine love, Zrinjski ce kao prvak vjerojatno igrati KL, te bih ja rekao da je Borac svakako favorit, kao sto je i Zrinjski ove sezone bio favorit, mada sam mislio da ce titulu osvojiti nesto lakse.

Sve dok netko ne shvati da igranje na dva fronta ima svoju cijenu i da kadar mora biti sirok, mislim da ce se tesko povezati dvije titule. Hoce, ali bez igranja Europe.
  • Rex Ramae
    3.1k
    Govorim što sam čuo, takve sam info dobio početkom ove godine, Borac ove sezone neće "upregnuti" koliko inače može i koliku moć ima ali zato sljedeća ne dolazi u pitanje...živi bili pa vidili. :grin:
  • DrawTube
    6.9k
    Samo mali shoutout za kolegu La Bomba koji je ipak bio u pravu za Weghorsta, čovjek kao zadnja pizda udario kameru prije tekme
  • dzis
    1k
    Dobra Seria a
    Borba Intera i Napolia za naslov u zadnjem kolu. I borba Rome I Juvea za LP
  • Dani Olmić
    1.4k
    Pašalić opet zabio i super tekmu odigrao - razbili Messija i ostale 0:3
  • Omake
    8.3k
    Trener Ajaxa dao otkaz. Presudila mu Anti Cassandra našeg foruma.
  • Marley
    4.1k
    a daj :lol:
    Steta da nije ostao, bas ih je fino dignuo. Zaboravit cemo kako im je titula kliznula kroz prste, to nije do trenera, niti ne daj Boze do Sutala, ja preuzimam potpunu odgovornost...

Ali hej, barem znamo sto se za vikend NECE dogoditi na Maksimiru! (onaj scenarij koji je u mojoj glavi...)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.