• Omake
    8.3k
    Sve potpisujem haha. Dobar je Farioli trener, pogotovo bez lopte. I u Nici je imao u periodu desetak utakmica najbolju obranu liga 5. Vjerojatno ima ponudu iz Premier League ili možda Juve.
    Nije Šutalo kriv što je Ajax zabio 35 golova manje od PSVa.
  • Marley
    4.1k
    Nije Šutalo kriv što je Ajax zabio 35 golova manje od PSVa.Omake

Naravno da nije kriv jer Kanga ne zabija... ups, mislim Brobbey, pardon. Nekako su mi slicni po nekim stvarima :razz:
  • Omake
    8.3k
    On je vjerojatno najveći krivac. Lani 18 golova, ove sezone 4 od 11 očekivanih. Ja sam stvarno mislio da će on sezonu završiti tipa s 25 golova i napraviti transfer u top 10 klub u europi.
  • Jay
    1.6k
    Neki razlog zašto ti smeta Boavista, nisam previše upoznat s njima.Raul

Jako dugačak i kompleksan odgovor, evo dobar članak iz veljače ove godine, možda mali bude jasnije iako su dosta stvari i muljanja preskočili https://www.fotmob.com/topnews/19321-fish-rots-from-head-down-rapid-decline-boavista
  • javolimtebejako
    2.3k
    495 utakmica, 198 golova. do kraja sezone ima jos 5 tekmi i nek da 2 gola da se lijepo zaokruzi na ucinak 500 tekmi 200 golova :starstruck:

platili su ga 1.2 milijuna eura. legenda
    javolimtebejako

uspio je gazda :strong:

094yRa.gif
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.