• Ritam Ulice
    318
    Mmae danas odradio pristojnu tekmu. Da je normalnija glava s manje blackouta i bolikurcine bio bi ok..
  • crophantom
    215
    u prvih 15-20 minuta 2 puta izgubljen u vremenu i prostoru i samo nas je kronična nesposobnost Šakote spasila da ne gubimo.
    Ako Boban uspije nekom uvaliti lika to će mu biti najveća pobjeda.
  • Paggini
    48.2k
    Pobrisani doživljaji s tribine. Sjebali smo što smo dopustili raspravu prije dva kola, ali neće se ponoviti. Događaje sa sjevera dijelite u inboxu ili na cugama, ali ne na JAVNOM forumu
  • mlinchica
    3k
    18 udaraca na gol, 9 u okvir, 5(6) golova… kakva predstava! :clap: :clap:
    rasplet je blizu, još samo 2… idemo Dinamooooo
  • dzg717
    1.2k
    Iako sam navijac Dinama sutra u Nedjelju ću navijati za Goricu
  • Jurki
    17.1k
    Ovo je mlinec koji hocem gledati koji melje.
    Lepi izlet v Zagreb..

Mozda nismo bas trebali tak unakaziti Belupa.. da budu psihicki u boljem stanju za srijedu..al je to njihov problem.
    Nasim Podravcima zelim da zjebu ajkule propisno.. a dalje kaj bu dragi Bogek dal.

Nedjelju ću navijati za Goricudzg717

Kak god mi je mrsko ovo reci.. ali za nas je bolje da žohari dobiju.
    Jebo im Luka Kaliterna majku tovarsku.
  • NORTE
    15.5k
    Ovo je mlinec koji hocem gledati koji melje.
    Lepi izlet v Zagreb..

a dalje kaj bu dragi Bogek dal.
    Jurki

Ti i Facke stari pajdaši.
  • Jurki
    17.1k
    ja @Facke se razmem kaj covek napise.
    A i pitam se kaj je v quotanom dijelu statusa nejasno...

Edit: necu iti v teske teme.. ali stari moj ... kad bu KAJ otisel sa Sjeverne tribine i Maksimira.. otisli bumo i mi i Dinamo u 3 picke materine.
  • The Octopus
    319
    Sucicevo prvo poluvrijeme je na tragu veznjaka od 35 miliona eura, a ne 15. Decko je stroj koji se napokon pokrece nakon ozljede (da se nije ozlijedio...)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.