• Ritam Ulice
    3.3k
    Mmae danas odradio pristojnu tekmu. Da je normalnija glava s manje blackouta i bolikurcine bio bi ok..
  • crophantom
    8.8k
    u prvih 15-20 minuta 2 puta izgubljen u vremenu i prostoru i samo nas je kronična nesposobnost Šakote spasila da ne gubimo.
    Ako Boban uspije nekom uvaliti lika to će mu biti najveća pobjeda.
  • Paggini
    101k
    Pobrisani doživljaji s tribine. Sjebali smo što smo dopustili raspravu prije dva kola, ali neće se ponoviti. Događaje sa sjevera dijelite u inboxu ili na cugama, ali ne na JAVNOM forumu
  • mlinchica
    7.5k
    18 udaraca na gol, 9 u okvir, 5(6) golova… kakva predstava! :clap: :clap:
    rasplet je blizu, još samo 2… idemo Dinamooooo
  • dzg717
    1.3k
    Iako sam navijac Dinama sutra u Nedjelju ću navijati za Goricu
  • Jurki
    27.9k
    Ovo je mlinec koji hocem gledati koji melje.
    Lepi izlet v Zagreb..

Mozda nismo bas trebali tak unakaziti Belupa.. da budu psihicki u boljem stanju za srijedu..al je to njihov problem.
    Nasim Podravcima zelim da zjebu ajkule propisno.. a dalje kaj bu dragi Bogek dal.

Nedjelju ću navijati za Goricu — dzg717

Kak god mi je mrsko ovo reci.. ali za nas je bolje da žohari dobiju.
    Jebo im Luka Kaliterna majku tovarsku.
  • NORTE
    27.8k
    Ovo je mlinec koji hocem gledati koji melje.
    Lepi izlet v Zagreb..

a dalje kaj bu dragi Bogek dal.
    — Jurki

Ti i Facke stari pajdaši.
  • Jurki
    27.9k
    ja @Facke se razmem kaj covek napise.
    A i pitam se kaj je v quotanom dijelu statusa nejasno...

Edit: necu iti v teske teme.. ali stari moj ... kad bu KAJ otisel sa Sjeverne tribine i Maksimira.. otisli bumo i mi i Dinamo u 3 picke materine.
  • The Octopus
    501
    Sucicevo prvo poluvrijeme je na tragu veznjaka od 35 miliona eura, a ne 15. Decko je stroj koji se napokon pokrece nakon ozljede (da se nije ozlijedio...)
  • gaTeDZG
    3k
    Unaprijed Vas molim jednu stvar, ukoliko dođe do takvog raspleta. Ako RI dobije na Titu i time stavi ruku na titulu uoči zadnjeg kola, tada nemojmo biti kao tuga s juga pa piskarati o tome "skinuli su gaće" kao što oni piskaraju o *svima* koje uvjerljivo pobijedimo. Sportski gledano, ljudski i moralno je da do toga ne bi trebalo/smjelo doći, no što možemo ako u svom luzerskom stilu, kao i uvijek, pokažu sve suprotno? Ništa. Kome uopće mogu uzeti bodove kad im samima to treba? Nikome.

Sami smo se doveli u ovu situaciju u kojoj ne ovisimo o sebi. Od ekipe očekujem još dvije uvjerljive pobjede, od drugih apsolutno ništa. Da vjerujem u neriješeno, jesam, više zbog Rijekine nekonstantnosti, oscilacija i pritiska i utakmice u kojoj će se svakako njih više pitati na terenu. Ludost bi bila da ne vjerujem u titulu, vjerovao sam i na -8, tko prati upise to dobro zna.

Sjetite se one "nismo isti", nikad bili niti ćemo biti! DZIS!

images?q=tbn:ANd9GcTqJqzNZUWdkrbw5C3Vfoy4o53cZLqiEz6ROA&s
  • Marley
    5.9k
    Kakvo izivljavanje, kakva divna maksimirska vecer :starstruck:
    Neka ovako odrade i preostale dvije, a onda sta Bog da.
  • Jaro
    13k
    Tek nakon ove tekme igraci zasluzuju "samaranje" za dosad prikazano u HNL. Ocito je da znaju, mogu al im se eto nije bas dalo. Ne mozes istu momcad razbit na pocetku sezone pa popit 3 komada undrugom dijelu, ili bit razbijen u pocetku pa ih razbit na kraju. Kako god sezona zavrsi, ovoj momcadi fali motiva (a samim time i profesionalnosti), postovanja prema klubu, navijacima, natjecanju i protivnicima. Kako je samo gospodi povrijedjen ego bio nakon Gorice ili zbog transparenta prije Rijeke - odmah se osjetila razlika u pristupu.
    Ocito je to skupina igraca kojima treba na pocetku sezone pristupiti bez povjerenja, vjere, sa dozom cinizma kao da su najgori, pa nek na terenu moraju dokazivati vrijednost i kvalitetu - obrnuti Ciro pristup.
  • De Oliveira
    1.9k
    Zna li netko u koliko ce sati danas biti snimka utakmice da u miru pogledam?
  • din
    1.4k
    Jesu se igrači zadržali na kraju tekme kod sjevera ili opet samo pljesak i otišli?
  • rioda
    18.7k
    Nešto između, nisu ostali duže kao ranije, ali nisu ni odmah otišli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.