• Peškaman
    6.8k
    Nije momak mogao slaviti golove Dinama jer je izbačen prije kraja prvog poluvremena, niti je provocirao. Djeca/mlađi u dresovima Hajduka traže da se slikaju s njim,čovjek se uslika, ulazi na tribinu mlađa populacija ga zaustavlja,pozdravlja i ostalo.
    Ima suradnju s HTom i podnio je zahtjev Hajduku za akreditaciju što su oni odbili jer im smeta videozapis s utakmice Hajduk-Ružomberok.
    Evo,momak se bori za život u Vodicama,što je sljedeće?
    Šta bih ja trebao na Maksimiru s 10 ljudi gledat po Instagramu tko/kakve postavlja storye sa zapada na derbiju,glumit redare i izbacivat ljude.
  • Noel
    11.1k
    Ljudi vi pričate o glupom tiktokeru a čovjek iz Požege se u Vodicama bori za život jer su ga pretukli zbog Dinama.. i to uz malu djecu uza sebe..
  • Marley
    3.9k
    Znam da je off, ali ne mogu... Influencer, pa jos k tome i muski. Ajme meni.
    Dragi mladi muskarci, zelim vam od srca da se uspijete othrvati ovim danasnjim pomodarskim sranjima i ostanete muskarci.
    Nemam nista protiv decka, ali ono, daj odi radi nesto normalno :roll:
    Nek sam zadrta, briga me.
  • Li d1986
    167
    Meni je taj influencer u ovom trenutku potpuno nebitan...brz oporavak plavom bratu koji se bori za zivot...drzi se :strong:
  • Ritam Ulice
    313
    Nadam se da ce covjek prezivjeti, a da ce ekipu pohvatat i sudit im za pokusaj ubojstva.. evo nemam rijeci za ovo..
  • kajjaznam
    175
    Kakva gamad, premlatiti čovjeka da se u bolnici bori za život, kog bili k za influencera.
    Strašno
  • Keyser Soze
    13.4k
    Tovari su dosta radikalni po pitanju simpatizera drugih klubova na domaćim tribinama, klinci su na Francuskoj pljuvali lika s dresom Petkovića nedavno. Ovaj Brane je po svemu sudeći prošle sezone krenuo na utakmice pa ne kuži neke osnovne stvari, ne znam kako ti padne na pamet snimat na istoku najžešćeg rivala i kako ti se uopće da, njegovo navijanje za Dinamo mi se čini nekako isforsirano. Sad će valjda prestat s patetičnim spajanjem sjevera i juga kako voli reći i možda napokon shvati da s ovima dolje nema nikakvog razgovora niti dodvoravanja.
  • Droljo
    15.4k
    premlatiti čovjeka da se u bolnici bori za životkajjaznam

Dovoljan je jedan udarac u bradu da padneš i mazneš glavom u beton. Još odrasli ljudi... Takve stvari se nebi smjele događati. Pre lagano u djeliću sekunde se uništi par života. Strašno
  • Crni86
    9.9k
    Nezz kaj mora bit sa glavom da se opravdava ikakvo nasilje. Covjek je u bolnici bori se za zivot jer nitko nije stao u njegovu obranu. Ekipa se tu sprda sa influencerom koji se uspio izvuc samo zato jer su se upetljali normalniji. Tko zna sta bi bilo kada se ne bi upetljali, pogotovo kad te opkole 10 na 1.

Pogotovo poznavajuci mentalitet njih dole. Mi smo neusporedivo normalniji. Sjetimo se samo drame jer je djetetu skinuta majca…. Ljudi dragi covjek se danas bori za zivot radi njih… dobili smo tri teksta….
  • kajjaznam
    175
    Užas, za 30 godina robije
  • NKDZ86
    3.8k
    pravo je čudo da u RH niti 1 navijač još nije (nadam se da ni neće) smrtno stardao u šorama...a bilo je palica i svega...
    nedaj se brate!

edit: a gle, ne mozes u tuđem gradu otvoreno navijat za drugi klub na dan tekme bilo gdje (osim na gostujućoj tribini), uvijek ima ljudi koji će te napast. gledao sam i ja dinamo i u splitu i u dr. gradovima u kafiću, al nikad nisam otvoreno navijao za dinamo. prvo jer poštujem to da sam u tuđem gradu, drugo znas da mozes dobit batine i da provociram.
    ne podrzavam nasilje, fer šora da, al ovako ne...još ljudi u godinama koji bi trebali biti zreliji, napadat čovjeka od 5 banki... jedno je simpatizer, drugo ultras.
    slažem se da je naše rivalstvo preraslo u veliku mržnju...
  • Facke
    5.8k
    Ljudi moji nas derbi , derbi izmedu nas i Hajduka je davne presel neke granice. Coveka su v Vodicama prebili i bori se za zivot el je navijac Dinama. Na Poljud i Maksimir ideju nasi YouTuberi i strani. I zake bi ih diral. Pa nek decki ili cure snimaju video ili reakciji zake ni zbog toga nekoga isel tuci? A lafke se more desiti da ga se coveka nezgodne lupi na glave i da ostane invalid ili nedaj boze gorse.

Nek bude derbi i nabrijane na navijackim tribinama i na terenu. Al da se nekoga naprimjer na Maksimiru dira ili tuce na Zapadu ili Istoku nasega stadiona el je navijac Hajduka nebi nikad podrzaval. Pa nisu si ljudi isti. Ima hrpu normlanih / vecinu normalnih navijaca Hajduka.

Svet se menja. YouTuberi ziviju i od toga sadrzaja. I ne treba opce nasilje. Pa si sme nasi, Hrvati. Jebale vas takve rivalstve ak se ljudi moraju boriti za zivot ili biti u strahu. Am je moj punec Hajdukovec bil duge zastitar na Maksimiru , isel je na hrpu utakmica na Maksimir i to ne na Jug el covek oce na miru i bez pizdarija gledeti utakmicu. I gde je sad tu problem. Pa i ja sam bil v Munchenu na tribine i medu navijacima Bayerna i navijali sme i skakali ko mala deca medu nimi. I nigde nikakuv problem. Bratic mi je cak isel medu ultrase Bayerna, el si je v dobrim odnosima znjimi v Dinamovem dresu. I niste ga diral nije. Dapace. A pri nami bi valda coveka prebili do smrti. Ne svida mi se te.

Mene osobne bi bile jake lepe da s toga derbija napravime pravu festu nogometa, ali ne. To je tak toksicne da je presle saku granicu. El neste v Zagrebu dira navijaca Hajduka ak se preseta v dresem? Sigurne ne. To bi ocekival i v Splitu al nazalost te nije moguce. Jedine na dan derbija. Inace si gotov. Zalosne. Ne nasilju. I price kraj.
  • Mali Zeus
    16.8k
    Užas, za 30 godina robijekajjaznam

imat će hrabri momci dugo toplo ljeto u zatvoru najmanje.
  • NB86
    16.7k
    Kaj?Mali Zeus

Sad je odjednom sandro perkovic koji je bio predmet sprdnje i koji je realno i krivac za sramotne nastupe protiv slavena i banjola rjesenje za klupu dinama, hitno se mora stat na loptu s ovakvim oscilacijama u raspolozenju navijackog puka, uvijek ce naravno navijaci bit navijaci ali ovo postaje bolesno, i taj docek koji se pokusavao isforsirat a mi drugi na tablici, toliko se prica da nam klub liči na tovare a navijaci 100x gori, i sva ta histerija i oscilacije u raspolozenjima utjecu naravno i na klub i igrace.
  • Noel
    11.1k
    Pričamo o ljudima koji vrtičku djecu uče i snimaju kako na splitskom adventu pjevaju zdušno gazi purgere. Ta mala djeca su zla kako nebi bila kako je zla tek ta gamad koja ih je tako odgojila. Evo sada sa djecom pod rukom ubijaju čovjeka jer navija za Dinamo. Idemo dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.