• Boycie
    2.7k
    dok ne dodje dobra rezolucija... Screenshot-20250503-222220-Instagram.jpg
  • GOAT
    2.6k
    Na 11:17 cujete kakav topovski udar Petko ima u nogama haha

• Twisted1
    685
    Danas mi je sin imao pričest, nakon što je prebolio ..... bolest, maznuli smo Hajduka u Splitu. Mozda i najsretniji dan u mojih 40g... Bože Najveći siJima

Neke stvari su veće od nogometa. Neka je sin živ i zdrav. <3
  • Jima
    162
    Je, hvala Bogu. Nakon životne borbe na Črnomercu sad zajedno pjevamo Dinamove pjesme. To je život
  • NKDZ86
    3.8k
    Hvala igračima i treneru kaj su odigrali pravu mušku tekmu i dali zadnji atom snage. Mi smo tekmu na tribini isto dobili
  • Ritam Ulice
    289
    IMG-5606.jpg nepopularno misljenje: nije da sam sitnicav ali ovaj Kačov dribling mi nije bas najbolje sjeo, mogao je dodati Suletu jer je ionak pukno za kurac… sreca pa je tekma rijesena vec bila
  • rioda
    8.2k

Nije bio dribling nego mu je lopta zapela :grin:
  • NitkoBitan
    25.8k
    Oko 13 dosli na parking kod stadiona, oko 21 otisli sa parkinga :rofl:

Kad se vratim u Zagreb napisat cu koju pametnu ak se ne srusim u krevet od juznjacke sunjare.
  • dzg717
    1.2k
    A ocito se ide pred Maksimir iako grupa ne organizira
  • Jurki
    17k
    Boysi 0:1
    Tribina 0:2
    Teren 1:3

Tiraj dalje.

Belupo, Loksa i Varazdin... nema zajebavanja.. a treba cekati da se ajkule sjebu
  • Ritam Ulice
    289
    a jebem li mu sunce njegovo. Bez obzira na ovo trebao nam je pit bull kacavenda da nas digne malo :strong:
  • prefontaine
    2k

Šta koristiš brate? Evo ja sam na pivu od 10 h, prije toga sam istrčao 14 km, nakon toga sam cijeli dan na suncu, šišao živicu, sveukupno 80 m, iza toga roštiljao, nakon toga odgledao utakmicu, cijelo vrijeme pio, brat bratu 15 zlatnih panova sam slistio danas, al ova tvoja izjava mi daje nadu da ima nešto bolje od kombinacije "umor+pivo", da daj, živ bio, kaži šta je u pitanju
  • Gelipter
    4.1k
    Gledam reprizu utakmice, taman je sudačka nadoknada. Ne mogu skinuti smješak s lica. :love: U kvartu se puca još uvijek, a ja pucam od sreće. Stalno razmišljam kak se sve lijepo poklopilo, skoro savršeno. Jednostavno je tak moralo biti.

"… Građanski je silan, neslomljiv. Građanski je ideja. Građanski je klub koji bi se morao makar danas stvoriti, kad ne bi postojao. Građanski je potreban Zagrebu, jer on je pravi reprezentant hrvatskog športa. On je to bio nekada, on je to bio za najtežih vremena po hrvatski narod, on je to i danas. Građanski će to biti i u budućnosti…"

Živjeli!
  • Jaro
    9.8k
    Nakon Cacica, svi treneriredovno ostave muda prije tekme s Hajdukom. Jakir u one 2 vezane prosle sezone ih ponio i pobjede, sada Perkovic uz sve mane, samo muda pokazao i to je dovoljno. Valjda ce u buducnosti nasi treneri biti svjesni toga...
  • Ijayi Atiemwen
    2.7k
    Izgleda da će biti doček
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.