• DonMarkoff
    5
    Jel ima onda doceka?
  • shameless86
    147
    ak neko nađe neka stavi malog velu kako kmeči..
  • Ritam Ulice
    289
    ovi fan pagevi po instagramu prenose da je docek u 00:15
  • Mr Anderson
    11.5k
    Ne kužim, radi čega bi bio doček? Jer smo ih dobili? Tri kola su do kraja, a ne ovisimo sami o sebi. Mene bi bili sram raditi doček sada. Sjetimo se njih kako su radili doček nakon jedne pobjede u Zagrebu. Ko da su LP osvojili. Nismo valjda na to spali.
  • Paggini
    47.4k

A dočekivalo se brat bratu i nakon Rijeke prošle sezone, iako nije bilo još gotovo. Doduše, bilo je "gotovije" nego sada, ali da. Nek ljudi dočekuju, ali mene je uvijek prpa toga jer mi miriši na jebačko copranje za iduće utakmice.
  • Tom vg
    1.1k
    Prošao sam prije pol sata pored stadiona i već se ekipa skuplja za doček
  • Ijayi Atiemwen
    2.7k
    Igrači su svjesni da još ništa nije gotovo, to su pokazali u izjavama nakon utakmice. Mislim da doček nemože napravit kontra efekt, doduše dignut će još više atmosferu. Oni znaju da od sutra moraju imat maksimalan fokus na Slaven.
  • Zagreb1992
    2.2k

Okreni malo društvene mreže pa vidi da ekipa već govori da je naslov naš ...jedan kiks u ove 3 utakmice i opet se sve promjeni
  • Carrasco
    6.1k
    Igračima bi sigurno više značilo da im se ne zviždi i ne jebe mater kad loše odigraju nego nekakvi dočeci nakon pobjede.
  • Jurki
    17k
    Žohare smo eliminirali, ali ajkule su tu.

Sljedeca finalna je Belupo.
  • Mr Anderson
    11.5k
    A dočekivalo se brat bratu i nakon Rijeke prošle sezone, iako nije bilo još gotovo. Doduše, bilo je "gotovije" nego sada, ali da. Nek ljudi dočekuju, ali mene je uvijek prpa toga jer mi miriši na jebačko copranje za iduće utakmice.Paggini

Ne smeta me toliko doček ko doček, nego da sr slavi pobjeda nad tim bijednicima ko da smo Liverpoola dobili. Samo im dajemo na važnosti.
  • GeneralNapoleon
    1.5k

Ne bih ja uopce pocimao sa zohare smo eliminirali. Jedan kiks i zohari nas mogu preskocit. Nista nije gotovo. Tri utakmice tri pobjede i uvjeren sam da je to to.

Od Rijeke ocekujem da ce vec sutra kiksati bez Fruka, pa cemo i matematicki imati sve u nasim rukama. Ali ako i ne uvjeren sam da 4 pobjedit nece.
  • Mr Anderson
    11.5k
    Tovari će vjerojatno izgubit doma od Rijeke iz više razloga, tak da najizglednije gdje bi Riječani mogli kiksati je Šibenik.
  • Paggini
    47.4k

Pa nije baš tako jednostavno, zato sam stavio primjer Rijeke prosle godine. Slavi se pobjeda "prvaci ili mrtvaci" đira nad izravnim rivalom za prvenstvo par kola prije kraja, ne bi ih se dočekivalo u studenom recimo.
  • Peškaman
    6.8k
    Dajte momci ako tko ima snimak emisije poslije utakmice da pošalje da za koji sat pijan dok jedem pogledam mjaukanje Vejića,Jeličića&co.
    Ako miže u PM :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.