• DrawTube
    6.7k
    Ti si se miro okrivljavanjem loše sezone na "Najnesposobninu upravu Dinama čim su možemovci ušli u klub i okupirali ga" diskvalificirao s rasprava o politici
  • NitkoBitan
    25.7k
    I taj "Bero" je covjek iz radnicke obitelji za razliku od mnogih besposlicara iz udruga i filozofskih fakulteta, cuo sam iz prve ruke da je pristupacan i prizemljen.

Tu ga se krenulo prozivat da kakti glumi Dinamovca kao da su ostali kandidati dugogodisnji clanovi kluba cesto videni na tribinama.
  • Zagreb1992
    2.2k

a kampanja mu se svodi većinom na greške Tomaševića ..ni jedan suvisli prijedlog nije rekao kaj će napraviti
  • NitkoBitan
    25.7k
    A na sto sa svodila kampanja Tomasevica dok Bandic nije umro, alo ljudi ne znate o cemu pricate. Normalno da je svakom oporbenom politicaru na tapeti onaj na vlasti pa je i normalno da ce Bernardic napadat Tomasevica a ne HDZ koji u Zagrebu nema 10% podrske.

A sto se tice plana i programa vrlo jednostavno se ode na web stranicu politicara ili stranke, vjerujem da ih 80% ima program lako dostupan na internetu. Najbolje da okolo recitiraju kao Jehovini svjedoci.
  • Nolifer
    10.7k
    Tu ga se krenulo prozivat da kakti glumi Dinamovca kao da su ostali kandidati dugogodisnji clanovi kluba cesto videni na tribinama.NitkoBitan

E to je i mene zasmetalo, kak su svi drugi kak ti glumci, jedino ovi kao iskreni i dobri ko sveta gera, kak da ne
  • mali M
    7.4k
    a to je uvijek tak.. pa Tomaševića prva i sad druga kampanja se svodi na greške Bandića... Jedini gradonačelnik koji dvije kampanje vodi protiv mrtvog protivnika...
  • vjeko1701
    14.2k
    Amateur hour...mali M

Jasan je tvoj stav prema vjerimali M

Reci mi da ne voliš Crkvu bez da mi kažeš da ne voliš Crkvumali M

Bože s kakvom djecom se raspravljam... Ajde bracika drži se ti samo svoje doktrine, sad sam siguran da imaš ti imaš svoju neku verziju Boga koja se eto baš ne slaže sa Katoličkom Crkvommali M

svaka daljnja komunikacija oko ove teme s tobom je gubitak vremenamali M

Ma samo guštajte miškecimali M

ali vidim da te uglavnom žulja..mali M

Ovo je samo zadnja rasprava i par stranica unatrag. Radi ovakvih stvari sam već tebe i Bossa par puta upozoravao i nebrojeno puta ti je progledano kroz prste od strane cijele moderature. Konstatno u rasprave ubacuješ ovakve komentare i onda se čudiš kada ljudi reagiraju. Prestani. Radi toga si upozoren. Ne radi ikakvog ispravka ili argumenta. Radi stalnog spuštanja na osobnu razinu.

jer se ne radi o nekakvoj sablazni nego imenu ulice ili trga kakvih imaš već na stotine u Hrvatskoj.mali M

Ne, stvar je u hipotetskom koncertnom parku. Mjestu gdje dolaze svakakvi tipovi glazbe i gdje se ljudi ponašaju na svakakve načine potpuno neprikladne predloženom imenu. Ja sam odgovorio na prvotni post upravo na temelju te neprikladnosti (sa primjerom Death Metal Festa) kad je u pitanju osoba bitna za hrvatski narod i njegovu nezavisnost.

Ti si odmah u prvom postu krenuo s komentarima o mojoj vjeri, ekstrapolaciji mog mišljenja o crkvi i svemu ostalome i po dobrom starom običaju, postavio se kao vrhovni arbitar procjene nečije vjere ili odnosa sa crkvom. Još si k tome više nego očito promašio moju poantu i optužio me da umanjujem važnost Ivana Pavla II i sve okrenuo prema teologiji, usporedbi veličine svetaca, nešto sa čime rasprava nije imala veze.
  • Odani Zgd
    397
    I kod Tomaševića su na listi bili kako kažeš"ljudi stručnjaci iz nekog područja te ljudi s diplomama"pa je grad u rasulu.....to što netko ima diplomu,i što je samoprozvani stručnjak ništa ne znači.Nažalost mislim da će pobjediti,jer će njegova glasačka mašinerija prije svega izaći na izbore,dok je protukandidata dosta,rasut će im se glasovi na svega par posto po kandidatu,umjesto da su se bar probali ujediniti i da maknu ovu spodobu sa čela Grada Zagreba
  • mali M
    7.4k
    u redu... Mislim pričali smo o korištenju imena sveca za određeno mjesto pa sam smatrao u redu da gledamo i s vjerske strane s obzirom da se dala (po meni) kriva argumentacija, al ok. Budem pripazio drugi put s kime i kako se razgovaram da ne idem u rasprave. Inače zna se koja ekipa se pošteno isprda ovdje sa Crkvom kao i tko ide u obranu.. slažem se da se ponekad postavljam kao arbitar u vjeri jer "ponešto" znam o tome, ali to je paradoks sa onime što želim postići pa ću se potruditi manje upuštati u to.

Ali nisu ti u redu ovi citati jer smo se tu ja i Patak raspravljali baš o vjeri i on je sa svoje strane imao citata... Nemoj se ljutiti Vjeko al nisi ni ti doprinjeo u ovoj raspravi sa pogrešnim prevodom imena, krivom interpretacijom zakona koji nisu ovdje bitni, psovanjem, kao i kad si dao krajnost (death metal koncert) kao argument protiv imena velodroma itd... "Miškeci", "žulja" i slične stvari stvarno nisu ni tisućinka što ekipa izgovara prema upravi dinama ili igračima kada gube pa čak i jedni drugima, ako se meni mora gledati kroz prste jer imam jasan stav oko vjere i mi problema tu na forumu nemamo. Uglavnom stajem u ovoj raspravi bracika, žao mi je ako sam ti oduzeo mir
  • vjeko1701
    14.2k
    nisu ni tisućinka što ekipa izgovara prema upravi dinama ili igračima kada gube pa čak i jedni drugimamali M

Nije, ali takve stvari većinom rezultiraju banovima. Malo smo tolerantniji u zadnje vrijeme na račun rezultata.

Poanta je da baš često u post ubaciš takav usputni komentar onome s kime raspravljaš. Samo po sebi ništa, al kada se u 50 postova nađe 20ak takvih komentara onda već postaje problem.

Mjesecima smo puštali tebe i bossa da praktički privatizirate određene teme gdje ste zbilja znali biti ispod svake razine. Oba ste mogli u više navrata pobrati ban al se popuštalo. Jel možeš barem onda smanjiti s ovakvim odnosom prema svima, posebno kad su u pitanju osobne stvari poput nečije vjere?
  • Patak
    3.3k
    @mali M kad si me veš spomenuo @vjeko1701 je u pravu. U tim se raspravama često ponašaš kao arbitar i procjenjuješ nečiju vjeru. Može se o toj temi raspravljati bez tih osobnih kvalifikacija.
  • deda
    36.4k
    U ovu temu se rijetko uključim jer kao netko tko nije građanin Zagreba ne smatram potrebnim komentirati to pitanje izuzev ako se radi o pitanjima vezanim uz klub.

Na temu religije ću vam reći samo ono što su mene učili moji roditelji, bake i djedovi: O religiji se ne raspravlja s nepoznatim ljudima, to je tvoja interna ljudska tj. osobna stvar. O njoj možeš raspravljati sa jako bliskim ljudima, a ako već raspravljaš sa nepoznatima neka to bude isključivo na akademskoj razini što forum u većini slučajeva nije.
  • Jaro
    9.8k
    Just my 2 cents: death metal ste potpuno krivo uzeli kao primjer jer uopce nije u pravilu kontra religije i Crkve.. Stovise, postoji Christian Death Metal podzanr.
    I feel offended...
  • mali M
    7.4k
    Sve okej, možemo se i nemoramo složiti, kažem ponese me i meni nije problem preuzet svoj dio odgovornosti... Sve u redu momci...
  • mali M
    7.4k
    U tim se raspravama često ponašaš kao arbitar i procjenjuješ nečiju vjeru. Može se o toj temi raspravljati bez tih osobnih kvalifikacija.Patak

Patče to sam doslovno napisao gore ali nebi našu raspravu sveo na to jer smo mi pričali o nauku Crkve, al nedemo ponovo u to.

@deda zapravo baš suprotno, zatvaranje vjere u svoja četiri zida je nauk svjetonazora koji je ubio milijune ljudi tako da nebi se složio niti nas prva Crkva tome uči. Isto tako se vjera nemože i ne smije svest na akademsku razinu jer se radi i o metafizici..
    Rszumijem što želiš reć al se nećemo složiti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.