• deda
    36.4k
    Ja smatram da svako treba prakticirati svoju vjeru na način koji god želi, ponavljam mene su učili što su učili. To ne znači da neko drugi ne mora svoju vjeru javnije ispoljavati. Meni je granica dobrog ukusa kad se poništava moja vjera u kontekstu razgovora o vjeri. Dugim riječima ja prihvaćam osobno i katolike, i pravoslavce, i jehovine svjedoke, i muslimane. i ateiste, i agnostike. Mogu razgovarati o vjeri, ali iz iskustva znam da to dovodi do nesuglasica, razmimoilaženja i problema u diskusiji, a s vremenom i do uvreda te napada na moja uvjerenja. Zato to radim isključivo sa svojim prijateljima.
  • Sajla
    8.3k
    4 posta zaredom u malo više od 5 minuta. nije u skladu s pravilima foruma. imaš 30 minuta nakon postanja kad možeš editirati ono što si napisao - iskoristi tu mogućnost.
  • IvanKupres
    107

I takav pristup nas je doveo do situacije da transvestiti mogu posvajati djecu, da muskarac moze postat zena itd. S razlogom se namece autocenzura kao nesto pozeljno i gospodski, da u javnom prostoru ne postoji adresiranje guranja dekadencije. "Mišlju, rječju, djelom i PROPUSTOM." Ali u praksi postoji samo autocenzura jedne strane, ne druge. Od medija su opasnije korporacije, koje su dizajnirane da ukrote muškarce u najpotentnijim godinama.

Mogu razgovarati o vjeri, ali iz iskustva znam da to dovodi do nesuglasica, razmimoilaženja i problema u diskusijideda

Diskusija je doslovce frikcija nesuglasica, sama znanstvena metoda ima izvorište u teološkim diskusijama i raspravama.

Oki doki
  • miro
    6.3k
    kaj nije da Raspudić dere Selakicu?
  • deda
    36.4k
    Moja obitelj i ja sigurno ne odobravamo ovo što si gore naveo. Za mene je obitelj svetinja i izvorište svega. To što su si ljudi dozvolili razaranje obitelji i da im utjecaj medija i kojekakvih nametatelja mišljenja uređuje život je njihov problem. I morat će ga sami riješiti. Jer ljudi su slabi.
  • IvanKupres
    107

:rofl:

Iskreno, u njih više ne znam tko tu koga dere, Marija ga uvatila za jaja i rekla mu da se moraju razić s Mostom. On to nije htio al eto očito je ona gazda ukući.

Kao što rekoh, može se zgriješiti mišlju, rječju, djelom i PROPUSTOM. Na kraju će svakog od nas Isus pitat što si uradio protiv sodomizma, sotonizma i društvene dekadencije.
  • Hnlovac
    2k
    Koje veze ova rasprava ima s Gradom

Uostalom, sumnjam da ce nas Isus to pitati. Štoviše, Nitko od nas ne zna sigurno što će nas i hoće li nas Isus ikad pitati
  • deda
    36.4k
    Nikakve i zato ja prestajem s njom. :up:
  • vjeko1701
    14.2k
    Sugeriram da svi prate dedin primjer.
  • ZgDLions
    1k
    Oće sutra grad biti poluprazan, jesu svi spojili i jel se može malo kasnije krenuti na posao?
    Parking je dosta prazan, toje dobar znak da nebu baš gužva.
    Ak neko ima slobodno nek malo skokne do Kranjče da pogledamo kak napreduje.
  • ShanKu
    1.5k
    mogli su stavit live stream Kranjče :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.