• NORTE
    15.2k
    Ne znam koga podrzava Hrebakova stranka ili recimo Fokus ali bili bi dobar pick, Samobor i Bjelovar su gradovi kojima se dobro upravljaNitkoBitan

Fokusov kandidat za Zagreb je odustao i prešao u Bernardićev tim.

images?q=tbn:ANd9GcRJ6G5fYJs2r0m6xQE3W0XFdAOV5JIK4vtkSg&s

https://7dnevno.hr/wp-content/uploads/2025/04/594.jpg

"Nemas za koga glasat", "Svi su oni isti" i slicno su mantre koje vladajuci guraju uvijek i svugdje.

Uvijek se ima za nekog glasat, nisu na listama babe sa placa negu uglavnom ljudi strucnjaci iz nekog podrucja te ljudi sa diplomama.
    NitkoBitan

Čuj ljudi s diplomama ili stručnjaci.

Kao da su ljudi glupi i slijepi...
    Ljudi će glasat za koga hoće ili uopće neće glasat jer smatraju da im nitko nije dovoljno dobar da daju glas za njega.
  • deda
    36.4k
    A nemamo se što složit ili ne. Mene su tak učili i takvo sam učenje prihvatio. Svakog su roditelji nešto učili. Nešto prihvatiš, nešto ne.
  • mali M
    7.4k
    ma jasno, al učimo dok smo živi...
  • deda
    36.4k
    Jasno. Dio preuzmeš od roditelja, dio okoline, a veći dio sam probaš dokučit i složit si u glavi.
  • mali M
    7.4k
    nekako kao i šta doma naučiš da voliš Dinamo al na okolini tribine naučiš mazohističku ljubav svake sekunde :lol:
  • Sajla
    8.3k
    tko god pobijedio na ovim izborima, to neće biti netko tko ima uspješno iskustvo upravljanja (skoro) milijunskim gradom iza sebe. to neće biti netko tko je profitabilno upravljao firmom od 5000 ljudi, riješio prometne probleme, smislio rješenje za zbrinjavanje otpada itd. "stručnjaci s diplomama", profesionalni političari, aktivisti. tko god uzeo većinu za dva i pol tjedna - učit će se na Zagrebu (kako to volimo reći na zoni). možda će to biti najbolja vlast u povijesti Zagreba (daj Bože!), ali ja uopće nisam optimist, bez obzira kako završilo.
  • jakov1
    575
    tko god uzeo većinu za dva i pol tjedna - učit će se na Zagrebu (kako to volimo reći na zoni).Sajla

Marko Maric za gradonacelnika?

A kad vec vucemo paralele s Dinamom, volio bih jednom u zivotu dozivjeti da na vlast dode netko s karakterom kao gospodin Manenica, koji moze priznati da je pogrijesio i priznati da netko nesto zna bolje od njega i prepustiti poziciju nekom strucnijem.
  • Sajla
    8.3k
    nemoj me krivo shvatiti, ne mislim ja da ZG gradonačelnik treba biti netko tko je dobro vodio npr. Malmö ili Krakow ;) samo pišem da je u Hrvatskoj politika u 99% slučajeva utočište za ljude koji samostalno ne znaju zaraditi za preživjeti od prvog do prvog u mjesecu. i zato me svakih sljedećih izbora sve više strah.
  • ZgDLions
    1k
    Kad vidim onu Benčićku koja je studirala pola stoljeća sa zavidnim rezultatima i karijerom i onda pogledam svoju djecu koja su u roku pozavršavali fakultete koje ona ne bi mogla ni upisati i doktorirali, u Americi su i uopće ih politika ne zanima, shvatim da je takvima to bingo jer bez politike bi se valjda borili za zivot, a ovako sa suzom u oku bi mi trebali nekog od takvih izabrati da nam kroje sudbinu.
    Nije ni nama lako izaći na izbore.
    Nikada nisam zaokružio ni HDZ ni SDP, ali ovi kojima sam davao glas bolje da nisam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.