• Bosna86
    11.1k
    Mogu li se gledati tudje prognoze i ako mogu, kako?
  • Navijač Dinama
    6.8k
    to bi bilo varanje :rofl:
  • reziser
    5.8k
    nema više prepisivanja , he he
  • Morales7
    184
    Kako se prijaviti uopće za ovo?
  • Infinity
    14.9k
    Npr Đira je predložen za Dinamo i Dinamo 2, a u Lokomotivi jeKwedi

    Danas sam brzinski prepisao stanje s transfermarkta cak znajuci da nije tocno. Tek par sam ih u toj brzini razmjenio i napisao suprotno tm-u.

    Postoji opcija da ja obrisem sve igrace i da onda vi sami dodajete sebi, al kladim se da ce biti nekih koji nece skuziti tu opciju i bit ce da ne mogu odabrati strijelca i slicno. Zato sam danas morao dodati i sve ograce BSK-a. Tko misli da ce Gjira zabiti za Lokomotivu moze ga sam dodati kao igraca Lokomotive. Sve ce to kroz par dana biti sredjeno, morate razumjeti da sam rucno unio preko 100 igraca cetiri kluba. Dinamo na web stranici nema sve prvotimce, a B momcad ima 0 igraca. I sta da radim? Kad nam se tm updateuje sve ce biti kako treba.

    Ja bi volio da je sve uredno, al jbg. Evo prepravit cu tog Gjiru cim stignem, a ako ih ima jos viska ili manjka budite slobodni da napisete. Lakse mi je tako nego da ih svakog sam trazim.
  • LovroZG
    1.3k
    Imaš u dvojki dva Barišića.

    A Đurasek, Soldo i Drožđek su ostali na svojim posudbama. Baš su u subotu igrali Varaždin i Belupo.
  • Dino
    2.1k

    Udes na link, registriras se i vozi
  • Infinity
    14.9k
    Danas u toku dana ce biti rijeseni svi 'transferi', tj. dvije ekipe Dinama. Drugi klubovi ce nam vjerojatno 2-3 kola biti uz par pogresaka s obzirom da nigdje nemamo azurirano stanje. Kako da znam tko je napustio BSK Bijelo Brdo :lol:

    Nakon sto se to rijesi bit ce otvorena nova tema za novu sezonu i u uvodnom postu ce biti ispisana pravila, kao i korak po korak kako do registracije i onda samog tipovanja. Imate svi vremena, dvojka igra tek u cetvrtak. Pola moderacije nam je na godisnjem, imajte milosti, cekajte :rofl:
  • markoli
    1.6k
    Predviđam dvije 1-0 pobjede.
  • Infinity
    14.9k
    Svima vam je valjda jasno da predictor ne mozemo organizirati kao ranije.

    Pisem ovo u svoje ime. Izjasnite se da li bi igrali na ovaj nacin, ja cu voditi ako se moderatura na kraju dogovori oko svega.

    Predvidjali bi samo i iskljucivo prvu ekipu Dinama, svaka utakmica zasebno. Tocan rezultat 5b, ishod 2b, ishod s pogodjenom razlikom 3b. Mozemo dodati strijelca koji bi bio 1b bez obzira da li je zabio prvi ili treci gol, a uzimajuci u obzir da je ovo Dinamov forum, mozda bi mogli pogadjati samo strijelca gola za Dinamo. Ako igras 0-2, ne pises strijelca i dobijes bod ako Dinamo ne zabije. To bi se naravno jos razradilo.

    Prognozirali bi samo na forumu.

    Nagrada nema, osim ako netko u medjuvremenu ne uskoci.

    Startali bi s prvim kolom HNL-a, nemam vremena da ide i SK.

    Prijedloge da ide FD, KK, juniori ili sto vec ne mozete odmah preskociti, bez uvrede ikome. Jednostavno nemam vremena, nemam volje i ne mogu to izvesti. Pisite koliko bi bilo zanimljivo da ide samo HNL, bez Europe. Sama Europa bez HNL-a nece ici sigurno.

    Eto, imamo vremena do SK da vidimo zainteresiranost i da mozda i zaigramo nakon Covid pauze :rofl:
  • Krizy
    33.6k
    Budem ti i ja pomogao, za par dana ću imati više vremena.
  • Infinity
    14.9k
    Hvala :grin:

    Dobro ce doci da netko nekad izbroji bodove subotu vecer, mada mi neki tvoji upisi govore da ti subotom vecer radis isto sto i ja :rofl:
  • Navijač Dinama
    6.8k
    ako ce biti kao i onaj predictor zadnji sto smo igrali i bez nagrade, može, ja sam za.

    Što se dinama II i FD tiče, to mi je svejedno, po memo može, ali mislim da ih pak ne bi trebali stavit, kad vjerujem da ima ekipe koja to i ne prati. :meh:
  • Infinity
    14.9k
    ako ce biti kao i onaj predictor zadnji sto smo igrali i bez nagrade, može, ja sam za.Navijač Dinama

    Pa u prvoj recenici sam napisao da nece :rofl:
  • LovroZG
    1.3k
    Ja isto mogu pomoć s organizacijom predictora. Vremena za radit stvari koje ne trebam uvijek imam. :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.