• reziser
    5.8k

    Za ovaj post bi ti dao 100 lajkova

    Nakon onog zajedništva trenera, igrača, navijača, punog stadiona, dobrih rezultata, mi smo došli do onog jučer.
    Plakao bi od muke.
    Nikad ravnodušniji nisam bio za vrijeme tekme i nakon poraza.

    Sva sreća pa je kraj da nemoram ovo više gledati.
  • NORTE
    8.4k
    Skrenuo bih vam pažnju na par stvari koje prolaze ispod radara
    Prvi je mjesec, 2019g... Dinamo prolazi skupinu Europa lige i na gotovu momčad naredna 3 prijelazna roka dovodi Andrića, Belog, Kulenovica, Moubandjea i vraća Cuzea... Iz Lokomotive se dovodi Karacic za kojeg se čak i plaća odšteta iako mu je ugovor isticao... Kastratia još uvijek neću komentirati, ali s obzirom na manjak vrlina osim brzine, nisam neki optimist ni oko njega...
    Ovo sve pišem da pokažem i onim zadnjim slijepcima koji misle da naša uprava neki k zna.... NE ZNAJU!!! Ovaj dio o uništenju atmosfere, to valjda vise nitko i ne spori pa se neću ni osvrtati
    Bosna86

    Cijelo vrijeme su sapunali dasku Bjelici, počevši od neke izjave koju mu je strašno zamjerio Zoki i odmah na pressici mu kontrirao. Dovođenje Moubandjea iako ga Bjelica nije htio (htio je Ćivića), doveli onog "penal srbina" iz Zaprešića da sjebu atmosferu i financijski pomognu Inkeru. Atiemwena platili par milijuna eura na osnovu jednog slaloma i gola Hajduku.
  • Markelo
    2.3k
    Nema tu pomoci. Mogu i Keka dovuc, al vremena za Europu više nema a ekipa izgleda katastrofalno. Tko god ih vodio isto ce ispast. Moze komotno i Zoki ostat pa nek se rasprne i taj balon "kako je on dobar trener" a u biti neznalica kojoj je Tudor trebao petardu uvalit
  • Jaro
    5.1k
    Ima u ovoj situaciji i nesto dobro - valjda ce nestat #samopozitiva pokret napokon...
    Jos da se ispadne u prvom mogucem pretkolu...
  • The Undertaker
    3.7k
    Nema tu pomoci. Mogu i Keka dovuc, al vremena za Europu više nema a ekipa izgleda katastrofalno.Markelo

    Kako to mislite kolega da nema vremena? Dva mjeseca je malo vremena za već uigranu ekipu? Nije sad da ćemo dovesti 10 novih igrača.
  • Navijač Dinama
    6.8k
    Kadzior zadobio frakturu nosa :yikes: , potvrdili sad iz kluba
  • Crusades1986
    9.3k
    To ono kad ga je Stanko koljenom opalio?
  • Jaro
    5.1k
    ma stavimo svi pinky naocale i sve je super... 200 familija hrsnimo, bolji smo od jajduka (ovo zadnje se ne racuna ionako smo prvi), imamo najjakijeg trenera, dovodimo najjakija pojacanja, a stadijon je naljepsi!
  • agramZ
    2.2k
    jel tebi jasno da pricas pogresnoj publici? odi na sluzbenu ili fb stranicu gnk-a, tamo imas tu publiku koja tako razmislja. koji kurac ovdje trolas, pojavis se svakih par mjeseci i ponavljas #samopozitiva. sto te nema na temama futsal dinama? boli te kurac.
  • Jaro
    5.1k
    Eto bmk i sorry kaj smetam, nebum vise. Uzivajte samo...
  • Markelo
    2.3k
    nezz sta je to uigrano kod nas. Treba reset novi. Bjelica se rjesio nekih igraca i krenuo slagat po svojim zamislima. To ce trebat i Kek(ako uopce i dođe). Nek se više rješe Gojaka ako ne napreduje ili idalje ne znaju sta bi s njim. Kastrati moze biti odlicno pojacanje ako ga se bude znalo koristit no s ovakvom igrom ce od njega napravit krilo za Inter iz Zaprešića. Sta ce s Majerom? Toliko toga treba sredit, neke i škartat neke i dovest a jos se ne zna ni tko ce biti trener. Šteta što ga nisu vec imenovali pa da snimi situaciju prije kraja prvenstva ovako se samo gubi vrijeme a nista se ne mjenja
  • Salva
    2.3k
    Stari zadnje 2 sezone se gura pozitiva i zna se zasto je to tako, da smo svi poput tebe i da se cijelo vrijeme gurala negativa, ona jucerasnja brojka bi nam bila standardna za derbi u nekim normalnim okolnostima. Slobodno ti imaj takvo mišljenje, nitko ti ne brani, ali daj ne trolaj tu kad trenutno svi ovdje isto razmišljamo - ovaj Dinamo ne podržava gotovo nitko.
  • vjeko1701
    5.9k
    A Majera se uvijek može utoplit Osijeku, navodno je bio velika Meštrova želja.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.