• E46
    2k
    Nismo mi export import, to sto smo zivili od prodaje dok je glava drmao klubom ne znaci da se to nece promjenit, vise clanova i gledatelja donosi nove i sigurne prihode kroz sponozore, dresove, novi stadion ce doc.. Nema razloga da se ogranicavamo i zakucavamo na tu nisku razinu da smo mi import export klub.
  • NKDZ86
    7.5k
    dragi kolega Droljo, niš od navedenog. lupetam ko i svi na ovoj temi :rofl:
  • emilperska
    14.5k
    Iako sam veliki pobornik povratka Ivanušeca u GNK, želim samo napomenuti nužnost otkupne klauzule.

Otkupna klauzula u bilo kojem obliku je nužna, ona štiti nas, štiti igrača i daje drugačiju perspektivu na posao. Iznosila ona 3,5 ili 7 milijuna, daje nam nekakav manevarski prostor u slučaju pozitivnog pa i negativnog rezultata na proljeće.

Posudba bez otkupne klauzule može lako dovest do Lacika, Brekalo, Bradarić scenarija u Hajduku. Što ako se Ivanušec svjetski razmaše na posudbi, što ako rezultatski potonemo do kraja, zašto bi razvijali Ivanušeca na uštrb Stojkovića/Horvata ili ikog. U slučaju posudbe bez otkupa sve će biti divno krasno ako rezultat ide, ako rezultat ne dođe. Onda će krenuti kaos s njegovom posudbom. Mislim da to ne treba nikome..

A i naš renome je dosta veći i jači od jogurtovog da bi primali igrače na posudbu od klubova koji su granično jači od nas (Feyenoord) bez ikakvih prava..
  • Orc123
    14.9k
    Jbt bila rijec da dolazi Bakrar, koji ce nam kurac, nedokazan, ovo ono, Haller propao igrac, nespreman itd itd.....sad Onuachu koji se nazabijao u velikim klubovima ko rijetko koji Hrvat, e sad je on šlampav i prevelik.....

Koga god da se dovede nije dobro u pm.......
    Jos se nije rodio tko bi svima ugodio....
    Nisam ni ja bio za Franjica pa vjerujem procjeni nasih ljudi da nam treba....
  • Dumitru Mitu
    29
    pa da dolazi i Gyokeres bilo bi odmah,tko zna kako ce se snaci na nasim HNL pasnjacima
  • mali M
    9.5k
    e sad je on šlampav i prevelik.....Orc123

:lol: a ja se šalim Orče, pa nemoj sve shvaćati tako ozbiljno. Zgleda trapavo na ovom filmiću, a iskreno, svi i nagađamo o kome se uopće radi... možda nije nit blizu Onuachu
  • Crni500
    20
    Ovi novinari pisu o napadacu bijelcu,a mozda je bila prica o Bjelici.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Čekajte ljudi pa mogu li argumentirat zašto sam protiv Onuachua ili Hallera...
    Dinamo je klub koji živi od prodaje svojih proizvoda(Baturina,Sučić...) i mladih hnl potencijala(Brozović,Majer,Ivanušec).
    Za mene tu nema mjesta za stranca od 30 godina(pogotovo u ofanzivnom dijelu momčadi) koji će doć na posudbu.
    Dinamo se treba orjentirat na povratnike(Franjić,Ivanušec),top hnl igrače(Galešić) i svoju školu(Baturina,Sučić,Pavić,Mikić).
    Tek ako baš ne možemo nać igrača na nekoj poziciji u našem bazenu treba se posegnut za strancem(Taylor,RPG...).
    Zašto da slavim dolazak Onuachua(koji je po meni bolji pick od Hallera koji "ima probleme sa mišićima") ako smo u zadnje 2 godine propustili Franju,Belju i Frigana.
  • Omake
    15.4k
    Bijelac iz lige 5 koji jako malo igra, a vrijedio je 45 mil eura, Andre Silva....
  • Jurki
    22.5k
    ako smo u zadnje 2 godine propustili Franju,Belju i Frigana.Maxova dijagonala

Beljo je forsiral van, Frigan, Ivanovic - za njih bi morali iskesirati 3 klaftra eura plus 5 autobusa igraca debelom zalizanom i naravno minus postotak od Jankovica.
    Ak su nasi, to ne znaci da ih moramo jebeno preplatiti.
  • NKDZ86
    7.5k
    dajem predijelog da se tema preimenuje u: Transferi - rasprave - ludara
  • E46
    2k
    Frigan je jako precijenjen igrac, ne treba dovodit sve sto je Hrvat i sto ima dvije noge jbt. Ja bi radje doveo umjesto Onuachua Matanovica ali da cu ja sad rec da mi Onuachu ne treba, ispao bi budala.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    kako mogu ispast budala?
    Ispast cu budala ako nam Onuachu donese titulu i otkupimo ga a on nastavi rešetat naredne 3 godine i tako steknemo dugoročnu dobit od njega.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Nisam znao da u zivotu se pika samo dugorocna dobit.
  • Jurki
    22.5k
    i KTC je promasaj, nismo ga prodali i unovcili i to odmah znaci da je losa akvizicija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.