• Majki2111
    2.6k
    Uspio preuzeti dvije. Skinuo PDF za obije bez problema.
  • superSantos
    2.6k
    Uspio preuzeti dvije. Skinuo PDF za obije bez problema.Majki-Papi2111

    je, na laptopu sam uspio, valjda neće preko mobitela
  • nkdz
    829
    Namjeravam doći u Zagreb po svoju medalju za naslov prvaka! Nadam se da će biti moguće. To mi je peti naslov prvaka s Dinamom, imam i tri osvojena Kupa. Toliko trofeja, a imam samo 22 godine, na to sam jako ponosan. Sve medalje osvojene s Dinamom posebno čuvam, one će uvijek ostati na posebnom mjestu, bez obzira na sve što ću napraviti u budućoj karijeri. Dinamo mi je pružio priliku, tu sam postao španjolski reprezentativac, to se ne zaboravlja. Do kraja života pamtit ću svaki trenutak u Dinamu, svaku medalju, svaki trofej. Zahvalan sam i to će tako ostati uvijek.

    Dani Olmo
  • bbb medimurje
    2.9k
    NOVI UGOVOR
    JOŠKO GVARDIOL POTPISAO NOVI UGOVOR
    Talentirani branič Joško Gvardiol stavio je potpis na novi ugovor koji će ga sljedećih pet godina vezati uz GNK Dinamo.

    Dinamovo dijete i standardni reprezentativac produkt je nogometne škole GNK Dinamo a prvi seniorski nastup za modre upisao je u listopadu 2019. protiv Gorice. Dva tjedna kasnije stigao je prvi pogodak protiv Intera iz Zaprešića.

    Svako dijete koje se bavi nogometom u Zagrebu sanja da zaigra za Dinamo. Svoj sam san ispunio kada sam debitirao, a ovaj potpis znači da je sve do sada na obostrano zadovoljstvo. Nikada nisam žurio i stvari sam prihvaćao kakve jesu. Želim se afirmirati u Dinamu, vratiti klubu sve što je uložio u mene pa tek onda mogu razmišljati o onome što me čeka. Zaista sam sretan i ovim putem želim se zahvaliti svojoj obitelj koji su mi uvijek bili potpora, suigračima i trenerima te klubu – rekao je Joško Gvardiol po potpisu ugovora.
    Ovo je velika stvar za naš klub. Joško se razvio u velikog igrača kojem je samo nebo granica. Zaista smo sretni što je odabrao Dinamo za nastavak svog razvojnog puta i siguran sam da ćemo svi sretni i ponosni njegovim igrama u dresu Dinama – rekao je sportski direktor kluba Zoran Mamić.
    GNK Dinamo i ovim putem želi Gvardiolu puno lijepih trenutaka u plavome dresu
  • markoli
    1.6k
    Ovo s online preuzimanjem za godišnjake je dobra stvar. U subotu Dinamo - Osijek i možda opet zadnja pred gledateljima ako se ovako nastavi.
  • MM17
    221

    Neće preko moba objašnjavao meni danas lik na ticket pointu pošto mi se frendu desila ista stvar.
    Moraš tamo da ti oni ponove kartu.
  • Crusades1986
    9.6k
    Bio je vec na par tekmi, jednom i Boyse pohvalio zbog atmosfere.
  • SAS1987
    13.4k
    Veliki gazda nece biti zadovoljan. Antolic pusta da se oko kluba mota neka vucibatina koja hvali Boyse i predstavlja drzavu koja je navodno najodgovornija za procesiranje Mamića (FBI) :rofl:
  • SAS1987
    13.4k
    Boyse pohvalio zbog atmosfere.Crusades1986

    Mozda bi mu netko trebao objasniti sto znaci "Hocemo izbore" :cool:
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Ne znam jel tko objavljivao, ali je Joško potpisao novi petogodišnji ugovor sa "Modrima" .
  • Crusades1986
    9.6k
    samo da nije iz uprave Dinama pa du mu objasni da izvrsni odbor bira skupstinu, a skupstina izvrsni odbor :cool:
  • Kwedi
    3.8k
    Na današnji dan '91. promijenjeno ime Dinamo
  • deda
    27.7k
    Mladi đetić Milić nam imao prometnu nesreću noćas kad se vraćao s proslave naslova prvaka. Srećom, lakše su ozljede, očigledno samo ogrebotine pa je odmah pušten kući iz bolnice.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.