• deda
    38.4k
    14 mogu nudit ako misle samo doći u razgled stadiona.
  • nemapredaje
    5.5k

Mislim da nema šanse da Baturina ode u Fiorentinu, za njegov daljni razvoj bi to bila smrt.
  • Laugreano
    4.4k
    Prije zime ga nebi ni za 30 prodao.
  • criticus
    4.3k
    14 mogu nudit ako misle samo doći u razgled stadiona.deda

Ito samo ako su članovi.
  • NKDZ86
    4.5k
    25 mil je za početak razgovora, onda dalje...Bati legenda
  • Keyser Soze
    14.6k
    Čini mi se da najveći svjetski klubovi baš i nisu toliko zagrijani za njega, prvo se Šahtar spominjao, sad Fiorentina, nema nekog Arsenala, Tottenhama, Atletica itd.
  • NKDZ86
    4.5k
    nema, oni će ga kupit u drugom transferu za 60 mil.
  • deda
    38.4k
    Meni to uopće nije problem ako nitko ne nudi više. Nek ostane kod nas, nama vrijedi više.
  • Jaro
    10.5k
    Njega uprava i vodstvo kluba smiju prodat samo za "Olmo" brojke - nista nize... I nikakvi Kovacic u Inter "realni bonusi"...
    I naravno, ako se danas odradi sve kak treba, onda ove sezone nis...
  • mokoxax468
    1.3k
    Dinamo je rijetko prodavao direktno u Crème de la crème klubove. Olmo i Gvardiol su išli preko Leipziga, Modrić preko Tottenhama i slično. Veliki klubovi obično žele dokazane igrače u ligi petice.

Naravno, ima tu iznimki a la Pjaca, Eduardo i slično, ali već je vjerojatnost da ćemo prodavati u mid range klubove lige petice po nekim iznosima do 30 mil.

Naravno, može se to s vremenom promijeniti, no trenutno je to naša realnost
  • Nomad
    70
    Domaćim igračima je još uvijek repzentacija glavni izlog. HNL je postala najfarmerskija liga u Europi tako da ove mrvice koje je skupio u repki nisu dosta da neki od većih klubova ozbiljnije zagrize, pomoći može jedino značajnija uloga u LP ili EL
  • Ludovic IX
    9.1k
    meni uopće ovo nije realno to da viole nude 14. vide da smo na pragu LP, ovaj po TM-u vrijedi 20m pa čak ni to ne nudiš. ja bi prije rekao da je to priča neka bez ikakvog temelja.

kao puskas vrijed 7-10 a batigola bi prodali za 14. da je mamić tu, nebi se čudio da bi ga prodao za tih 14
  • GOAT
    3.3k
    Ponudu od 14 milijuna proslijediti u junk mail. Sve ispod 25 je zajebancija i nadam se da ce se nasi drzati onoga sto je receno, bez popustanja.
  • sport
    4.9k
    Nije prvi put da netko objavi kako imamo ponudu za nekog igrača na dan važne utakmice,dakle ignore na tu vijest.Meni je ta vijesti u rangu uhićenja hrvatskog špijuna u Srbiji.
  • Crni86
    12.3k
    Imali su 3 mjeseca i sad 3 dana pred kraj transfer roka se oni idu raspitivat, je da mozes mislit :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.