• Orc123
    14.9k
    Pun k..ac vise Soticeka. Jedan veliki minus od mene ako se se sjedne opet za stol sa njim i agentima. To bi samo znacilo da mi ovisimo o njima i da smo nesposobni. Mali i oko njega gledaju samo pare! Zar nam to treba u ekipi nakon kaj nas 2 puta odbije! Fuj...
  • Mihaljević
    14.3k
    Ja sam uvjeren da Basel ni ne zna za postojanje Šotičeka.
  • Paggini
    74.9k
    Ja sam uvjeren da ni Šotiček ne zna za postojanje Basela...
  • Daliban
    4.1k
    Uopće više ne vjerujem da nas Šotiček zanima. Stvarno bih se začudio da ima nešto u tome. Vjerojatno pokušavamo sniziti cijenu za Pašalića.
  • Jurki
    22.5k
    Pun k..ac vise SoticekaOrc123

Ovaj poucak vrijedi i za Pasalica.

Ak vec nebumo dopeljali krilo kak spada.. dajte onda novi ugovor Špikicu.
    Kacavenda bu drugo krilo i kljucaj prijelazni rok.
  • don
    18.3k
    Orc daj nam mišljenje za Kevina
  • E46
    2k
    S tim neces uc u LP, cuj spikic i kacavenda.. prestrasno razmisljanje.
  • E46
    2k
    Ovaj lik bi dao 30 golova u HNLu po ovom sto vidim na yt
  • Päddy1
    78
    Ostanak samo na Spikicu i opcionalno jos Kacavendu - To bi bio daleko najlosiji izbor
  • Päddy1
    78
    Prodat Spikica (O cemu se trenutno i razgovora) i dovest prvo Soticeka, pa na kraju prijelaznog jos i Pasalica i gotov rok
  • dumitrumitu
    1.7k
    Ja se i dalje nadam da Šotiček neće doć.
  • Orc123
    14.9k
    Uoci razliku Spikic/kacavenda vs Soticek/Pasalic?
    Jedina razlika je da cemo biti u minusu 6-7milja i da cemo sljedece sezone prodavat Sucica ili nekoga slicnoga da pokrijemo jos 2 retardirana transfera iz HNL jer nam Bockaj, Juric i kompanija nisu bili dovoljni.
  • sport
    5.6k
    Do kraja prelaznog roka sve će sjesti na svoje mjesto i svi će biti zadovoljni.
  • Jaro
    11.7k
    Špikić je bolji i korisniji od Šotičeka i Pašalića skupa... I prije će se u LP s njim nego s bauštelcem i ovim lovcem za eurima...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.