• Olmic
    5.5k
    neka onda inzistira na odlasku
  • Dinaminjo
    1.9k
    0 minuta je dobio
  • Captain America
    20.4k
    neka onda inzistira na odlaskuOlmic

Bara je uputio svog klijenta Jakića na pizdunsko ponašanje kad je stigla ponuda Eintrachta. Mogo bi uputiti i Marca na sličan potez.
  • Olmic
    5.5k
    upravo to. Neka odbije doci na pripreme , neka isforsira. Nece misko placat igraca koji ne zeli igrat
  • Daliban
    4.1k
    Mene je Marco davno kupio onim golom protiv Lillea. Bilo je trenutaka kada je za moj ukus bio previše anoniman u utakmicama, bilo je trenutaka kada mi je bio super, ali za mene ima tu divljinu i individualnu crtu koja fali u modernom nogometu. Mislim da ima prostora za rast u Dinamu i ne sumnjam da će se pokazati dobrim transferom ako se realizira.
  • NKDZ86
    7.5k
    Marco je bio kod Knjaza i pokazao se kao staložen i dobar dečko, stoji na zemlji, u slobodno vrijeme i na bauštelu zna otić, volio bi da dođe
  • Debelko
    403
    i takvog igraca bi uzeli? I onda za 2-3 godine isto napravi kod nas. Ne hvala.
  • Majki2111
    4.2k

HNL 23/24

Pašalić
    pa-ali.png

Špikić
    piki.png

Hoxha
    Hoxha.png

Pjaca
    pjaca.png
  • Olmic
    5.5k
    uzeli smo trenera takvog
  • Tried'nTested
    9
    nazvati ih propalitetima je grubo, oba su dokazani reprezentativci s time da nigerija prošle godine u ofenzivnom dijelu dobila gužvu, jedna lošija sezona je iza njih ali u puno boljim ligama, oni ne mogu očekivati ista primanja i zagarantirano igranje dok im mi možemo ponuditi jedno od toga plus možda postotak od buduće prodaje kao motivacija za dobru igru i obostrano dobro
  • Debelko
    403
    ako se ne varam imao je klauzulu u ugovoru, nije isto
  • Daliban
    4.1k
    Meni su to žnj igrači na silaznoj putanji, da budem iskren. Ljudima se diže na njih samo zato što su igrali u velikim ligama i pričaju o njima kao da su Neymar. Uvijek ću radije uzeti nekog perspektivnog klinca nego davati lifeline ocvalim alibi igračima liga petice i još ih za tu privilegiju i masno plaćati. Gledao sam tog Kelechia još dok je kao klinac tek počeo dobivati šansu u Cityju i ne znam po čemu bi on trebao predstavljati ekstra klasu za Dinamo. Taj dečko u karijeri nije odigrao nešto posebno vrijedno pažnje.

Drugo su naši hrvatski povratnici iz liga petice, ali i tu me zanimaju sami klase poput Modrića ili jednog dana Kove. Raznorazni Barišići, Brekala, Jakići i slični što dalje od Dinama ako im karijere zapnu.
  • Orc123
    14.9k
    smanji malo doživljaje s tim da se nekome dize na nesto i nemoj biti uvijek najpametniji. Treba postivati da svatko drugacije razmislja i gotovo. Nisi ti izmislio kotac ili struju.....svatko ima svoje favorite za dovođenje, svatko ima drugacije poglede,a na kraju ce odluciti oni koji i odlucuju.
  • Daliban
    4.1k
    Ok, a ja sam izrazio svoje mišljenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.