• FrodoJePurger
    554
    Ako je istina što neki pretpostavljaju da nam dolazi netko iz Osijeka, kaj mislite tko? Po meni bi Nejašmić dobro došao u Dinamo da pojača vezni red i dobra je zamjena za Mišića
  • Laugreano
    4.8k
    Nedaj bože, treba nam pojačanje, a ne novi Halilovic. Iz Osijeka samo Mierez ili Matković dolaze u obzir.
  • austrijanac
    8.8k
    Momčad treba barem dva igrača još.
    Ne treba postavljat niske ciljeve i zadovoljavat se nečime što se u nekoj drugoj eri nebi zadovoljili.

Stoper i krilo sigurno. Možda špica i vezni dodatno.
    Ademi je bio nikakav prošlu sezonu, KTC je bio dobar samo zato što su ostali bili loši.

Nećemo niske standarde za naš klub.
  • Orc123
    14.2k
    Stoper, krilo, vezni
  • don
    17.4k
    KTC je bio dobar samo zato što su ostali bili loši.austrijanac

Katarina je bio dobar samo zato jer je stoperčina kakvu će Dinamo teško u budućnosti nadomjestiti kada on ode.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Iz Osijeka samo Mierez ili Matković dolaze u obzir.Laugreano

Dodao bih još i Jurišića na tu listu.
  • Time
    1.6k
    Lako moguce da i Mikic upadne u momcad
  • marcio amoroso
    47.7k

Svjesno nisam pisao ove najmlađe. Jasno je da će neki dobiti minute, ali je također jasno da neće biti u užoj rotaciji.
  • Bosskovitz
    19.9k
    KTC je bio dobar samo zato što su ostali bili loši.austrijanac

KTC je dobar stoper koji s vremena na vrijeme napravi gargantuanski kiks, ali da ne napravi ne bi se vjerojatno nikada niti dovodio u kontekst Dinama. Da trebamo ciljati bolje - trebamo, pogotovo s obzirom na njegove godine, ali kamo sreće da nam je on mjerilo za pojačanja. Čovjek je već 6 godina tu, sami znamo da se nismo baš najgospodskije odnosili prema njemu, i ostat će tu vjerojatno kad završi karijeru. Primjer zalaganja, primjer profesionalnosti i primjer odnosa prema klubu - nikad ništa u medije, radi s klincima, odličan je timski član... volim takve igrače.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Ipak, teško je očekivati da će po pitanju Kulenovića biti nekih konkretnijih dogovora, Jakirović želi zadržati napadača koji je prošle sezone zabio nekoliko ključnih golova u pohodu Dinama na još jedan naslov prvaka. U Maksimiru je za sada situacija jasna, Petković ima klauzulu od 2,5 milijuna eura, njegova budućnost u Dinamu nije sigurna, dok će Kulenović i dalje ostati u Maksimiru. Bez obzira na natpise Engeza.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Bristol je doslovce sad doveo napadaca 21 god za 3,5m iz Rapida..
    Prica o Kulenovicu je vjer samo da se popuni forma
  • austrijanac
    8.8k
    Primjer zalaganja, primjer profesionalnosti i primjer odnosa prema klubu - nikad ništa u medije, radi s klincima, odličan je timski član... volim takve igrače.Bosskovitz

Ma da se mene pita, prvi bi dao KTCu ugovor do kraja karijere i potom ga ostavio da klince uči ljudskim vrijednostima, jer takvih igrača baš i nema više.

No s igračke strane, možda bi ga radije gledao kao backup opciju nego nositelja obrane.
  • Crle
    1.3k
    Svi pričaju kako je nogomet biznis u vezi Bare i Belinha, i u pravu su. Samo svi očito zaboravljaju da je pravilo dogovaranja i sastanaka u biznisu da se to drži u tajnosti, a ne da se nakon sastanka javno iznosi informacije radi bolje vlastite pozicije i pritiska. Bara je sa puštanjem informacija oko Brekala, sada Belinha, a prije i oko Rukavine prekršio nekakav kodeks tajnosti pregovora (dok oni nisu gotovi) i ne znam uopće da li se čovjeku koji ima takav modus operandi više može vjerovati.

Ni ne čudi me da su ljudi u klubu bili šokirani (ako zapravo jesu) jer očito je njima poznat pojam da se ne izlazi sa takvim stvarima u novine nego se to riješava pregovorima. Neke granice i poslovni kodeksi jednostavno trebaju postojati.
  • marcio amoroso
    47.7k
    Ipak, teško je očekivati da će po pitanju Kulenovića biti nekih konkretnijih dogovora, Jakirović želi zadržati napadača koji je prošle sezone zabio nekoliko ključnih golova u pohodu Dinama na još jedan naslov prvaka.Ivdzo11

Meni je Kulenović drag igrač i apsolutno dovoljno dobar za drugog ili trećeg napadača, ali mi ne smijemo raditi grešku da propustimo dobar novac za njega. On nije i nikada neće biti gamechanger, a sada je imao sezonu sa ok brojkama i tržišna cijena mu je vjerujem ok (3-4 milijuna). Za godinu dana mu istječe ugovor i ako ga se misli prodati sada je idealan trenutak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.