• Jos-Optimus
    8.3k
    Pa nije on napisao da mu je prijatelj, nego lik sa 5 postova
  • kariola86
    216
    Ne razumijem zašto sada pravite takvu dramu zbog posta koji sam s dobrim namjerama objavio..

Nisam previše aktivan ovdje na forumu, ali mislio sam da će nekoga zanimati da u tome ima nečega, iako trenutno nije realno.
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Ma samo ti piši, ne obaziri se ako ti netko ne vjeruje, zanima nas naravno ako bude novosti oko Marca. Bilo bi dobro da postane realno.
  • marcio amoroso
    47.7k
    Okanite se komentiranja i sprdanja drugih i posebno novih forumaša!!
    “Haha, ovaj ima 5 postova,
    Haha, ovaj je novi,
    Haha, ovo je dupli profil.”
    Ovakve gluposti će od sada rezultirati baniranjima!
  • Paggini
    74.5k

Reci ti Marcu našem da mu je Paggini rekao da dođe i da ne zajebava...

Inače pitanje - jel nam Marco dinamovac?
  • kariola86
    216
    hahaha ma dosadjivam ga ja vec mjesecima da dodje u dinamo ..

on je više neutralan jer se u mladosti nije previše bavio našom ligom, a njegovi roditelji simpatiziraju Cibaliju pošto su iz Nuštara.

Međutim, svjestan je veličine kluba i ima veliki respekt prema klubu i navijačima.
  • emilperska
    12.8k

Svi smo mi nekad bili novi forumaši hahaha
    Ovo je očito neka vrsta neizbježne inicijacije. Mene su vrebali prva 2 tjedna kao potencijalnog tijuana špijuna..
  • marcio amoroso
    47.7k
    Svi smo mi nekad bili novi forumašiemilperska

Baš zato treba pokazati respekt prema novim forumašima. Ako budu radili probleme ima tko reagirati.
  • Crni86
    18.3k
    reci ti njemu da i njega navijaci dinama respektiraju i cijene te da bi ga jako voljeli vidjeti u dinamovom dresu!

Da se zaborave MSN-ovi, BBC-ijevi i da vlada napad 3P europom :wink:
  • Ivanmtk
    1.7k
    Marco i cijela njegova obitelj su Dinamovci, isto ko i Franjo Ivanović. Ali to u poslu ništa ne znači.. Naravno.
  • kariola86
    216
    Za Franja neznam, ali Marcova obitelj nisu dinamovci, niti hajdukovci
  • dd29
    858
    marco bi nam sjeo samo tako, kako je orša ispaljivao projektile s lijeve strane, tako bi marco s desne
    špika i šotiček (ako dođe) mogu zabiti samo 1 na 1 s golmanom, a i to teško
  • San Lorenzo
    23.7k
    Meni je drago da tražimo ljevonogog šutera, hoće to biti Pašalić ili netko drugi, manje važno.
  • Orc123
    14.2k
    Marco nazalost tesko da ce obuci nas dres. Od samog menadzera, pa do Rijeke kao kluba. Odsteta je nerealna, mogucnost dogovora isto tako.....
  • kariola86
    216

Da nažalost tako je trenutno. Možete biti sigurni da želi doći, ako se dogodi čudo. Htio je doći i prošle godine kad je Bišćan još bio naš trener.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.