• Droljo
    23.4k
    Da li nama Belgijci plaćaju nešto za posudbu ili je baš džabe?

Gledam da smo mi za tam nekog Japanca nekaj i platili, pa bi volio da i od ovoga nešto nakupimo.
    austrijanac
    Možda su uvjetovali zbog boškove plaće. Ak mi izađemo čisti i u malom plusu sa nekim bonusima i postotkom ja zadovoljan...
  • deda
    42.1k
    Pokazatelj koliko vas ovdje nema pojma o nogometu je upravo ova situacija s Čerinom. Igrača se prepoznaje, skautira, vabi, kupuje kad je potcijenjen, a ne kad svaka šuša zna njegove sposobnosti. I to je ključ sportskog uspjeha bilo kojeg kluba. Onaj tko zna procijeniti vrijednost koja će rasti i koja je trenutno potcijenjena taj će imati uspješan klub. Svi drugi neće. Onaj tko kupi precijenjene igrače nema pojma o nogometu i upropastit će svoj klub. Uspjeh i kvaliteta SD će definirati omjer A i B kupovina.
  • Paggini
    74.5k

Što bi se reklo, ako taksist zna za njega, prekasno je...
  • Patak
    3.5k
    To kao da pričaš o dionicama na burzi...
  • NORTE
    21.6k
    Kako god ovo s Gnezdom završilo, bravo za našu skaut službu! Snimili su da je igračine prije nego je nastupio na velikoj pozornici.Yovitssa
    Lik je slovenski reprezentativac koji je igrao i u Rijeci, a igra u klubu u kojem je novi dinamov predsjednik legenda.
    Nema tu nikakvog posebnog skautinga niti otkrića, uostalom to je opis posla.

Što se tiče Rukavine u Rijeci to mi je drago čut.
  • Yovitssa
    941

Sve stoji, ali iz Rijeke ga se sjećam kao prosječnog igrača, nije mi bio nešto. A sumnjam da smo ga pikirali jer je Zeko legenda kluba.
  • Daliban
    4.1k
    Drago mi je da Čerin ne dolazi jer je u potpunosti nepotreban i bacanje novaca. Jedino u veznom redu i na desnom beku smo solidno pokriveni, ne treba bacati puste milijune na veznjaka.
  • Daliban
    4.1k
    o kao da pričaš o dionicama na burzi...Patak

U pravu je, ali to je pristup prema mladim igračima. Čerin je praktički gotov igrač koji bi u Dinamu bio tek rotacija.
  • Droljo
    23.4k
    Jedino u veznom redu i na desnom beku smo solidno pokriveni, ne treba bacati puste milijune na veznjaka.Daliban

Baš. Šta će nam box to box veznjak sa dobrim udarcem, čeličnim plućima u naj boljim godinama. Imamo miška i ademija.
  • Daliban
    4.1k
    Baš. Šta će nam box to box veznjak sa dobrim udarcem, čeličnim plućima u naj boljim godinama. Imamo miška i ademija.Droljo

Imamo Sučića. Više nam se isplati forsirati njega nakon vrlo dobre sezone i uložiti novac gdje je potrebnije nego platiti 3+ milijuna da dovedemo igrača u srednjim dvadesetima i posjednemo Sučića na klupu odnosno da gledamo tu skupu akviziciju na klupi dok Sučić igra.
  • Jaro
    11.4k
    drOljivari se pokusava uguziti novom vodstvu? Nije Leko napravio uslugu Dinamu vec je od dinama dobio 2 besplatna igraca koja si njegov klib realno nemre priustiti jer nemaju za biber i nikakav spin nemre to okrenuti...
    Za Soticeka se nadam da nema zrna istine, a Janez ako nije dogovoren prije eura, tesko da i bude nakon...
  • BBB Mataa998
    2.8k
    dovedemo igrača u srednjim dvadesetimaDaliban

Kao da hocemo igraca od 35 godina,tako zvuci…
    Ovaj je u najboljim godinama i svakako veliko pojacanje.
  • Blueshadow86
    4.7k
    Uz poštovanje, sreća pa nam ti ne određuješ sportsku politiku u klubu.
  • Droljo
    23.4k

Nije ovo igrica. Realno imaš 3 igrača za dvije pozicije (u slučaju da dođe gnezda) ademija tu ne računam. Utakmica bude milijun. Ne mogu miško i sučić odigrati sve po 90 minuta. Kartoni, ozljede itd. Sjeo bi nam ko budali šamar
  • Daliban
    4.1k
    Nije ovo igrica. Realno imaš 3 igrača za dvije pozicije (u slučaju da dođe gnezda) ademija tu ne računam. Utakmica bude milijun. Ne mogu miško i sučić odigrati sve po 90 minuta. Kartoni, ozljede itd. Sjeo bi nam ko budali šamarDroljo

Pa bez Ademija imaš preko 2 igrača po poziciji, što će ti više?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.