• Mihaljević
    14.2k
    2152608144.0.jpgZvonareka na istu foru kao i Vidovića ako je moguće, pogotovo ako Baturina ode, dečko je stvarno moderan igrač, samo ne znam koliko je to realno.
  • BBBaranja
    4.4k

Nakon ovoga s Vidovićem vrlo vjerojatno nerealno skroz..
  • Zagi
    13.6k
    Nakon ovoga s VidovićemBBBaranja

Čega? Iz Bayernove perspektive izgleda mi kao vrlo uspješna posudba.
  • BBBaranja
    4.4k

Pa s time da smo mu spuštali cijenu za otkup,i na kraju ga nismo uzeli..
  • Zagi
    13.6k
    Platili smo posudbu, vjerojatno preuzeli plaću, a igrač je napredovao.
    Ja bi bio zadovoljan s takvim ishodom za naše mlade igrače .
  • Orc123
    14.1k
    Bayern racuna na Zvonareka i ciljano ce ga razvijati. Mi od toga nemamo nista i sigurno nam nije cilj razvijati igraca za Bayern a oni nam za Zvonareka sigurno ne bi ponudili deal kao za Vidovica.
  • Plava stijena
    668
    https://prnt.sc/IKyt2gxDOcMC

Ovo prenosim zato jer je tip prošlo ljeto prvi izašao sa viješću da je Petko produžio ugovor
    pa su šanse da ne izmišlja.

Dobar je sa Marom, Jelom, Bole-topom(onim pravim), lako moguće i sa Tarzanom...
  • LovroZG
    1.3k
    Pa tržište je potpuno poludilo, nikad u HNL-u nisu bile spominjane ovakve cifre tako da se očito za tu lovu isplati riskirati sa Pjacom jer je on nakon onog obračanja Sopiću u kupu najvjerojatnji završio sa Rijekom.ZgDLions
    Tržište prati inflaciju i cijene se dižu, al ja bi radije dao minute Stojkoviću ako već ne možemo nać kvalitetu više. Pjaca mi je novi "Hoxha" ili "Špikić".
    Nije da smo u situaciji da do prvog moramo svu lovu spiskati i zadužiti se kod Zefe na kamatu.
    Nadam se najboljem, a očekujem još bolje od toga.
    ZgDLions
    Mi smo zapravo u situaciji da gledamo ka par ciljanih pojačanja jer smo se brojčano nakrcali prošle sezone. Vraćaju nam se sad Kačavenda i Stojković, Rog se isto doveo za ovu sezonu, a rpošlu smo završili sa 5-6 stopera. Desno bi se trebao vratit i Moharrami pa imamo i tu višak. Jedino nam je lijevi bek i dalje sumnjiv jer tamo imamo Ogiwaru te Perkovića i RPG-a kojima to nisu primarne pozicije.
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Ne kužim kako nekim ljudima već sad ništa ne valja. Znači prvo pojačanje reprezentativac Hrvatske, ali već sve ide nizbrdo i sve je loše. Da smo doveli Bellinghama sad mislim da bi neki krenuli kako njemu ne paše ova liga i nije baš neki igrač i da nam neće bit pojačanje.
  • scooniepenn
    6k
    Nekima ovdje je vidim Pjaca rang Spikica. Jeste vi pogledali ijednu utakmicu, ne Pjace, nego nogometnu per se. Tu su se pisali traktati o njegovom stanju, a Markan mekano prosao lijecnicki. Sad se dovode u pitanje igracke kvalitete igraca koji je bio jedan od nasih najvecih transfera u povijesti. Da, nije isti igrac kao kada je odlazio u Juve, ali da je, onda ne bi vise igrao ni u Juveu, vec u klubovima jos vise razine, a Dinamu sigurno ne bi dio dostupan. Pjaca je i ovakav kakav je trenutno hrvatski reprezentativac i klasa, daleko iznad HNL-a. No, neki jedino vide broj golova i asistencija, dok je s druge strane njegov doprinos na terenu i cinjenica da suigrace cini boljima nesto sto gola statistika ne pokazuje. Bez ikakve dvojbe za mene ce nam biti veliko pojacanje i puno ce pomoci.
  • Jaro
    11.4k
    Jel moguće da je Hoxha hladno odbio dati broj Pjaci? I da je poručio "na godišnjem sam" haha kakav lik!sanjinlego

Normalan stav... Hoxha je bolji od Pjace, a od one trkace kokosi koju se zaziva za desno krilo je neograniceno bolji...

Pjaca i ostali nek si zasluze brojeve na dresovima...
  • BBB Baranja
    363
    Cavlina navodno posudba uz postotke i bonuse
  • NORTE
    21.5k
    Cavlina navodno posudba uz postotke i bonuseBBB Baranja
    Bonuse za šta točno?
  • NORTE
    21.5k
    Jel moguće da je Hoxha hladno odbio dati broj Pjaci? I da je poručio "na godišnjem sam" haha kakav lik!sanjinlego
    Zašto bi mu dao svoj broj dresa? I to još glavnom konkurentu za mjesto na terenu.

Odlazak Petkovića znači da trebamo kapitalca u špici.
    Siguran sam da to neće biti Mierez.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.