• Orc123
    12.5k
    A kaj mislite zasto se samo spominju hnl igraci? Doslovno sve kaj je ok se povezuje s nama jer o čemu bi oni pisali kad informacije iz kluba nemaju! Zar mislite da se gleda samo hnl? Ja mislim da je hnl tek sporedna trznica koju mi gledamo...eventualno Mierez i Pjaca....
  • Zagi
    10.6k
    bit će im to veliki udarac na ego ako ostvare bilo kakvu suradnju s namaIzet Hajrović

Kužim kaj hoćeš reći ali od kuda njima ego?
    Samo laju na suce. Naučeno ponašanje. Ćak nije niti naučeno nego imitiranje...
  • Jurki
    18.3k
    nasi novinari smatraju da cim neki igrac zna dva na nogu je igrac za Dinamo. I da obavezno moramo za svakog panja koji zna dva na nogu iskrcati milijune i milijune eura.
    Da se desi npr da nebumo kupili niti jednog igraca iz hnla.. novinari bi poceli pisati kako je Dinamo ubojica domaceg nogometa jer ne zeli kupovati u hnlu i time pomagati ostatku prvoligaske karavane.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Prvi potez koji trebamo napravit je otkup Cavline jer bi bio grijeh da ga kasnije placamo po trzisnoj cijeni koja ce bit minimalno 3x veca.

Ostanak u Loksi, slanje negdje drugdje na posudbu ili mozda mjesto u Dinamu, nebitno... bitno je da je na papiru nas igrac. Momak je vjerojatno i najbolji golman lige a ima tek 21 godinu.

Edit: Tek sam sad vidio clanak o interesu Osijeka. Bio bi stvarno dobar potez poslat ga tamo na posudbu. Pritisak ce mu bit veci, a bome po njemu vidim da mu je Loksa laganini odradivanje posla, bez nekih emocija.

Stvarno se nadam da nismo toliki mazohisti da ne otkupimo Cavlinu i prepustimo ga Osijeku koji bi ga uzeo u "obicnom" transferu. Ali kako se kaze, chances are low, but never zero :sweat:
  • BBB Mataa998
    2.6k
    Poslati Cavlinu besplatno tamo,dat im mogucnost otkupa,sve to kako bi smanjili cijenu za Matkovica. Bilo bi odlicno
  • NitkoBitan
    28.7k
    Zaboravi na Matkovica. Sto prije se pomirimo s tim da ne bude nista od njega u Dinamu to bolje. Doduse to nam ne bi trebalo toliko tesko past jer nije previse toga pokazao u Osijeku. Hype je postojan ali je njegova buducnost upitna.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Mislim da ne možemo više, a definitivno ni ne trebamo, imati sve najbolje mlade HNL-a. Jer u tom slučaju bi patili rezultati pod jedan, pod dva pati ti kvaliteta HNL-a, a i koštaju previše sad jednostavno.
  • Zagi
    10.6k
    Igor i Dario su trebali dofurati onog Matanovića ako se ikako moglo. Beli ga je maltene otkrio i dao mu priliku u u21.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    navodno su odbili 7 mil. za Matkovića. Po kojoj to računici mi imamo šanse da ga dovedemo? Nemojte biti nerealni, zaboravite na Matkovića. Mi nema šanse da ćemo davati više od 4 mil. za transfere u bližoj budućnosti.
  • Facke
    6.3k

Eh pajdo. A ja ti velim da bumo kad tad morali dati vise od 4 mil. za igraca ili dva v prelaznem roku. Trziste se premenile. Ne treba kukati. I mi oceme novce za nase igrace. To ti je tak kad si male jaksi i veci klub. Znaju i drugi kulike sme mi od transfera zaradili. Ak bume sparali , laku noc. A potrosili sme novce i novce na igrace koji nam nisu donesli nis. Eto za Vidovica bi bez razmislanja dal 3,5 miljuna. Odma. Zate kaj ga bumo prodali za vise ak ovak nastavi igrati.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Za 7 milijuna mi realno trebamo dobit igrača koji će izdominirat HNL odma, a ne nekoga ko to MOŽDA bude napravio za dvije sezone. Nemožemo se nažalost kockati sa nerazvijenim igračima trenutno.
  • Zagi
    10.6k
    Nije kocka ako si u pravu :cool:
    Ali da, puno nam je 7m. Nemamo toliko, sada.

Ovim smjerom ako kužim dobro Marića, mogli bi ubrzo.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    slažem se, tome i trebamo težiti, veći budžet, veće odštete, jači klub, uspješniji klub. Sve je to povezano, ali trenutno to nije moguće kad nismo bili u stanju platiti odštetu od 1.7 mil. ili koliko je već bilo za Gazibegovića, a kamoli više od 4 mil. Vidite da nećemo niti za Vidovića platiti 3.5 mil. Jedno je što mi navijači želimo i mislimo, a drugo je realnost i stanje u blagajni.
  • Droljo
    18.3k
    navodno su odbili 7 mil. za MatkovićaIzet Hajrović

Navodno.
    Po kojoj to računici mi imamo šanse da ga dovedemo?Izet Hajrović

Koliko vrijede brodić, kulen i čavlina + 1.5 mil u kešu & 30% od budućeg transfera. Uvijek postoji način. Ovdje sam karikirao i znam da osijek nebi pristao na takvo nešto da se ne izđipate na meni sad :lol:
  • blue heart 72
    2.3k
    Osijek je ekipa iz gornjeg dijela HNL-a koja puca na visoko, koliko su za to sposobni o tom - po tom. Ajde pretpostavimo da su oni doista zainteresirani za Čavlinu. Sa njima ne bi išao u nikakve vrste ustupaka, nego ono što je za nas najbolje. Kada su oni nama nešto poklonili (možda Peru sa benge)? Ako vratimo Čavlinu, a Osijek ima interes za njega, postoje samo dvije opcije.

1) platite odštetu u vrijednosti 4+ milijuna
    2) plaćate plaću Čavlini, nama posudbu u iznosu 500'000 i imate pravo prvokupa za 4 milijuna nakon sezone

Nikakvi dealovi sa Mierezom, Nejom, Matkom......
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.