The Undertaker         

Bosskovitz         
         Ako sam dobro shvatio kolegu db-izbjeglica, on zagovara rješenje neke vrste platoa gdje bi stadion, na neki način, postao integralni dio parka Maksimir. — The Undertaker
mali M         
         to malo slovo "d" bi po tvojoj ideji bilo dugačko cca 350 metara.
za usporedbu, mamutica je dugačka cca 250 metara :grin: — db-izbjeglica
Bosskovitz         

Jurki         

badjibadara         
         Ja samo apeliram da se ne širi negativa tamo gdje nema potrebe za njom. — Bosskovitz
Nije bed, do preseljenja nece jos bar 3 godine, a vjerojatnije nikad... — Jaro
Jaro         

Captain America         
         Stadion u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu ide u rekonstrukciju u proljeće 2024. godine i kada bude završen, to nogometno zdanje bit će kapaciteta 12 tisuća mjesta, najavio je Tomislav Tomašević, zagrebački gradonačelnik, na današnjoj konferenciji za medije.
db-izbjeglica         
         Ja samo apeliram da se ne širi negativa tamo gdje nema potrebe za njom. Volio bih upoznati tog koji je krenuo u neke veće radove u stanu i završio ih u roku, a nije morao imati javne natječaje, žalbe, izmjene projekata i slično. Sve što se događa, ova produljenja rokova od dva-tri tjedna, sve je to dio procesa i - nažalost - očekivano je i realno. Dok god nema nekih velikih i ozbiljnih zastoja ili nedajbože nestanka (političke) volje za stadionom, stadion ide naprijed, brže ili sporije. Eppur si muove! — Bosskovitz
Bosskovitz         
         samo ocekujem da se do trenutka preseljenja na Kranjcu.. rijesi sva potrebna dokumentacija kaj se Maksa tice. — Jurki
         Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.