• rioda
    3.1k
    Nisam vidio jeste li prokomentirali Baturinin freudian slip s presice prije Rijeke :sweat: Po tome bi se moglo zaključiti da ostaje
  • Chempers
    9
    Prodaja Baturine ovo ljeto je suluda u svakoj varijanti. Treba se fokusirati na ostanak Petkovica i dovođenje 3-4 igrača za LP a ne na prodaju jednog od 2-3 istinski klasna igrača koje imamo.
  • NitkoBitan
    12.9k
    Prodaja Baturine ovo ljeto je suluda u svakoj varijanti. Treba se fokusirati na ostanak Petkovica i dovođenje 3-4 igračaChempers

    Daj nam ideju kako popunit budzet od 50-60 milja eura bez prodaje Baturine. Slusamo...
  • Orc123
    5.5k
    tako da ti je 40mil eura samo od europe na dohvat ruke s 2 pobjede u utakmici u kojoj cws biti nositelj! Jako realan scenarij....
  • NitkoBitan
    12.9k
    Jos cemo vidjet ocemo li direktno u play-off LP. Kolega je napisao u svakoj varijanti... Ulazak u EL je cca 12-13 mil, kako popunit ostatak ak ne prodajom Baturine?
  • Orc123
    5.5k
    i tu ne vidim potrebu jer EL nosi 15mil eura skoro ko nekad LP....nikad vise love u igri i treba prodat viskove i njima pokrit buduca ulaganja u pojacanja, a kostur ekipe zadrzati barem do zime.....nismo ni svijesni da je ogroman novac u igri ove godine u europi i bili bi retardirani da ne napravimo sve da ga uzmemo a to definitivno ne mozemo ako cemo prodat najbolje igrace. Momcad koju imamo moramo jos pojacati, uloziti i LP je jako realan scenarij.
  • miro
    3.3k
    Mislim da proračun neće biti puno iznad 50 milja ove godine, ali bez LP Baturina vjerojatno mora bit prodan
  • dumitrumitu
    708
    Samo kada se izbace provizije menadžerima budžet već pada na 50 mil.
  • Chempers
    9


    Pa jel bolje prodat i Baturinu i sve što se da i dovest 5 Japanaca i Francuza po 200k ili ojačati momčad i ući u LP pa i u lošijoj varijanti bit konkurentan u EL?

    Postali smo svi veliki računovođe odjednom dok prije nikog nije zanimalo kako se puni proračun.

    Valjda bi mi navijači trebali u prvom redu gledati kako da nam ekipa bude bolja a na nekim drugima je da sklepaju proračun i da drže Dinamo tamo gdje je došao u zadnjih 6 godina.
  • Crni86
    1.3k
    eto ja onda zelim mbappea, fodenda i hakimija na ljeto.

    Treba bit realan, a nasa realnost je da zivimo od prodaje igraca ili uspjeha u europi. Ne treba bit racunovoda da shvatis da imas 20 milja eura, a troskovi su ti 50 i da si u problemu. Stabilnost kluba je kljucna, a ne kockaranje.
  • MAGDA7
    0
    Jedan decko koji ima fanpage o dinamu na instagramu je objavio dva napadaca za koja on misli da bi bila dobra pojačanja, a to su Rey Manaj i Denis Dragus, sta mislite koji bi bio bolji?
  • Chempers
    9




    Ako smo mogli biti stabilni prije 10 godina, onda danas moramo biti duplo stabilniji s obzirom na renome, rezultate, koeficijent i upravu.

    Nije to znanstvena fantastika, ili ćeš biti klub za LP i drugu fazu EL ili klub koji je u 5 deka s Rijekom. To je razlika između poslovne politike pametnih prodaja i kupovina i politike rasprodaje, štednje i dovođenja poluproizvoda na akciji.

    Ako prodamo Baturinu i Petkovica, onda jel to znači da ćemo uložiti 7-8 milja i dovesti 2-3 klase ili će to ići na plaće Špikićima i dovođenje kojekakvih igrača na posudbu?
  • Mlađi referent
    11.1k
    Rey Manaj i Denis Dragus, sta mislite koji bi bio bolji?MAGDA7

    Rey Manaj je bio suigrač Borisu Rapaiću u mlađim kategorijama Intera, sinu od Milana - skuži slučajnost.
    Bio je talentiran, dobar duel, znao je lijepo pogodit. A koliko znam i koliko sam čuo, nije baš “dobar” u glavi bio. Osebujan malo.

    U Barçi B pokazao opet dašak talenta, vođen je i na pripreme s prvom ekipom i onda otišao jer se oko plaće nisu mogli dogovorit

    Očito je našao svoje mjesto pod suncem, ali mislim da nije glava za HNL.
  • Žan
    133
    E super da je netko spomenuo ovog igraca. Denis Dragus igrac kojeg sam pratio jos dok je igrao za mladu Rumunjsku i Vitorul Constantu pod legendarnim Hagijem. Presing na zadnju liniju konstantan,odlicna igra 1 na 1, nos za prepoznat sansu i korektna igra glavom.Idealan napadac za Dinamo, vrlo rano je zakoracio u seniorski nogomet i napravio vrlo dobar transfer u Standard gdje se nije snasao medutim ove sezone je eksplodirao u kaoticnom Gaziantepu koji bi vrlo lako mogao ispast iz lige i njegova cijena bi drasticno pala.
  • Crni86
    1.3k
    prije 10 godina smo bili kanta za napucavanje po europi, a konkurencija u HNL-u nije postojala.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.