Paggini
Captain America
San Lorenzo
emilperska
emilperska
Droljo
Pa nama to bogatiji klubovi rade oduvijek! Igrač se dogovori sa njima puno prije nego nama daju ponudu. Pa mi smo izlazili u susret igračima koji su 'zadužili' klub kao baš zbog pritiska igrača i menadžera na klub da ih se pusti. Mi smo ti koji hranimo ligu i postali su pre pohlepni. Naći klub u Sloveniji za naše mlade, ostale sve odjebat i lupat im nebulozne cijene kad žele nekog našeg igrača a posudbe nek zaborave. Jebe mi se za odnose.pederski ti se uvijek na kraju pederski i vrati s kamatama — San Lorenzo
Paggini
Jedno je imat korektan odnos, a jedno je konstantno reketarenje — emilperska
emilperska
Efes Pilsen
emilperska
Droljo
Captain America
Ne govorim da je ovo idealno, ali skoči mi tlak na 200 kad se sjetim da će onaj mamlaz za Šotičeka tražit 2,5 mil EUR navodno. — emilperska
Poznavajući nove ljude u klubu, znam da neće platit za Šotičeka 2,5 mil. Što znači da Šotiček ide negdje drugdje za manji iznos, skoro pa garantirano.. — emilperska
Droljo
onda je otišo u belgijski klub za koji skoro nitko nije čuo za dupli iznos koji je nudio Dinamo. — Captain America
emilperska
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.