• Efes Pilsen
    14.2k
    Pa upravo se Perkovic popiknuo protiv Lokse :lol: Opcenito su i Maks i Perkan pokazali dost slabosti u igri bez KTCa sto znaci da nam je nuzan jedan pravi iskusni stoper i Teo u rotaciji.
  • Paggini
    74.5k
    Da, slažem se da nam trebaju dva bezgrešna stopera, ako je moguće za do milijun eura.
  • Zagi
    13.7k
    dva bezgrešna stopera, ako je moguće za do milijun eura.Paggini

Puno je to, do 700k max.
  • Banana 2
    472

Treba nam kvalitetan stoper, ali osobno bih ga upario sa Perkovićem. Max je solidna rotacija, pogotovo za HNL. KTC treba biti zadnji stoper i tu za svaki slučaj kada su mu već produžili ugovor.
  • Ludovic IX
    10.2k
    ti si stvarno lud. KTC je i dalje 50% bolji stoper od Perkovića.. i točka. KTC zasluzuje postovanje od takvih kao ti koji tjeraju svoje agende a nemaju pojma o čemu pričaju
  • Banana 2
    472
    ti si stvarno lud. KTC je i dalje 50% bolji stoper od Perkovića.. i točka. KTC zasluzuje postovanje od takvih kao ti koji tjeraju svoje agende a nemaju pojma o čemu pričajuLudovic IX

Najbolje da ga onda prodamo ispod cijene pa gledamo KTC-a i sljedeće sezone. Ako podigne formu, možda će kiksati tek u svakoj drugoj.
  • Ludovic IX
    10.2k
    pitaj Šutala i Gvardiola koliko bi oni imali pogrešaka da im nje KTC iza leđa bio. Njemu se broje greške a onih stotinu puta kad je postavljanjem spriječio gol zbog greške drugog stopera jer nije na pravom mjestu ali to se ne vidi jer je on bio tamo a to što su trebali bit j.šutalo ili perić ili još prije gvardijol
  • Ludovic IX
    10.2k
    kad ti nitko neće reći, reći ću ti ja.. bilo je ljepše kad si se samobaniro i nisi dizao živce ostalima svojim glupim komentarima
  • Banana 2
    472
    pitaj Šutala i Gvardiola koliko bi oni imali pogrešaka da im nje KTC iza leđa bio. Njemu se broje greške a onih stotinu puta kad je postavljanjem spriječio gol zbog greške drugog stopera jer nije na pravom mjestu ali to se ne vidi jer je on bio tamo a to što su trebali bit j.šutalo ili perić ili još prije gvardijolLudovic IX

Ovo se može prebaciti na nepopularna mišljenja, ali za mene su te priče o razvojnom KTC-u teška mitomanija. Normalno da će naši klinci nahvaliti KTC-a kada ih se za to upita, ali to je sasvim drugi par rukava.
  • Jurki
    20.9k
    Kod oba francuska stopera su problem neobjašnjivi kiksevi.Banana 2

Dok ta dva francuska kiks stopera nisu igrali Perke i Bosko su cinili neprobojni tandem ispred Zagija i Nevistica.
    Svaki napad suparnicke momcadi je bilo pola gola. Čehi su kraj njih dvojice izgledali ko City.
    Ocekivati od stopera kojem je to tek prva sezona u Dinamu, da igra perfektno i bez greske je iluzija da ne velim glupost.
    Isto tak Teo.. Teo je zivina od stopera i primjer pravog profesionalca.
    VVD ima milijardu greska pa mu se ne spocitava da je kikser. Da njega dopeljamo nakon prve greske bi mu se kipalo da je rupetina i kikser.
    I gle za vraga vracanjem Tea i uvođenjem Bernauera se nasa obrana stabilizirala..bitno da su oni proglaseni kikserima.

Edit: pogledaj podcast UPU kaj je Ljubic rekel za Tea tj stopere u cjelini.. napadac ne treba odigrati cijelu utakmicu nista.. u 93.coj minuti zabije gol i on je igracina i heroj.
    Stoper odigra perfektno 92 minute i u 93coj mu se desi greska.. on bu proglasen rupetinom i kikserom.. a koji je od tih dva igraca odigral bolju utakmicu?
  • Ludovic IX
    10.2k
    tebi je to mitomanija jer neznaš gledat utakmicu već se hvataš za sofascore i slične gluposti.

da imaš imalo pojma o nogometu, onda bi vidio da KTC ispravlja tuđe greške ali nazalost nema nikog da ispravi njegove osim nevistića ili prije livija. da imamo dva stopera kao on, nebi primili gola skoro
  • Banana 2
    472
    kad ti nitko neće reći, reći ću ti ja.. bilo je ljepše kad si se samobaniro i nisi dizao živce ostalima svojim glupim komentarimaLudovic IX

Sami si dižete živce jer ne podnosite kada se netko ne slaže s vama. Ne znam kako je kod vas, aii osobno navijam za Dinamo, a ne za neku sektu kojoj se svakodnevno moram dodvoravati.

Mlađi Referent je dobro napisao da se boji ulaska u delulu fazu. Oslanjanje na KTC-a Rileta, Ademija, Maxa i Mišića sljedeće sezone je zorni prikaz ulaska u delulu fazu.

Max je dobra rotacija za HNL, a Mišić bi mogao ako dovedemo Modrića jer mislim da je kod njega stvar glave. Obzirom da Modrić ne djeluje izgledno, treba nam i zadnji vezni.
  • Zagi
    13.7k
    Po ovoj Marićevoj ideji, nije teško za vjerovati da će iskopati nekog Francuskog stopera koji je poput RPGa malo "zapeo" pa ćemo ga mi vratiti u život.
    Kada tako netko stigne, neće se više pričati o Theu.
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Nije mi jasno ovo pljucanje po Theu. Ja iskreno smatram da on treba bit zamjena iduće sezone, a da trebamo dovesti jednog formiranog, kvalitetnog stopera koji će igrati s Perkovićem koji se još treba razvijati. Max i KTC po meni trebaju definitivno biti dio rotacije pošto će utakmica biti na bacanje, oni su za HNL odlični, i minuta im definitivno neće faliti, ali nije mi jasno ovo da KTC treba biti zadnji stoper. Boška i Perića treba prodati negdje, jer realno nema mjesta za njih, a Živkovića bolje na posudbu, jer ovako se samo koči razvoj.
  • Banana 2
    472
    da imaš imalo pojma o nogometu, onda bi vidio da KTC ispravlja tuđe greške ali nazalost nema nikog da ispravi njegove osim nevistića ili prije livija.Ludovic IX

Pa šteta po njega što te tuđe greške uglavnom ne vidimo, a njegove vidimo.

da imamo dva stopera kao on, nebi primili gola skoroLudovic IX

Osim onog jednog gola po utakmici kojeg bi nam KTC blizanci sami zakuhali. Tko zna, možda bi tada bila i dva po utakmici jer bismo ipak igrali sa dva KTC-a.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.