• austrijanac
    2.6k
    Frano Ivanović je zadnji put koristio unutarnji dio kopačke u pionirima i dokle god to ne promjeni, nema kaj trazit u Dinamu.

    Čovjek je galebe skidao prvi dio sezone i s tom realizacijom je isti Kule trenutno. Trka agresija ali ne zna zabit.


    Ima prostora za napredak, to svakako.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    mierez sam stišce zadnju liniji,braca se u svoj sesnaesterac ,kako ti njega vidis da je teretan nije mi jasno uz svo duzno postovanje kolega. Iz ovog ispada kao da ga nikad nisi ni gledao . Covjek pretrci najvise od svih napadaca u hnl . Druga stvar je da se mozemo kladiti u gajbu da Petko nece docekati osmi mjesec u Dinamu ,znaci nema teorije
  • Banana 2
    397
    Spor je, brate.
  • Pop corn
    4.9k
    za koscevica bi bilo idealno da ide stopama Vrbe, neka dvojna registracija pa da moze konkurirat i za nase tekme kao 5. napadac.Crni86

    Pa ide se na razvojnu momčad, tj. klub partnera, to se jasno iskomunicirialo

    ali ja bi rekao da ce npr Cvetko biti treca opcija za stopera pa kada vodimo Istru 3:0 da dobi decko pola sata prilike, a ne da kad se Perkovic ozljedi upada u prvih 11.Crni86

    Tako je. To je komunicirao i Marko Maric i Ivo Milic javno. To je jasna ideja razvoja igrača ali i njegovog pozicioniranja na tržištu
  • jedan u nizu
    5.8k
    a koscevica bi bilo idealno da ide stopama Vrbe, neka dvojna registracija pa da moze konkurirat i za nase tekme kao 5. napadacCrni86

    ma kakav crni 5. napdadac.
    Nama je do prije mjesec dana i drugi napadac jedva dobivao neke minute, treci nista.
    Jednom igracu od 17,18 godina, koji je veliki potencijal, trebaju pune minute. Nece se razviti ako dobije dvaku 10. utakmicu 20min kao Vrba.
    Treba igrati konstantno na razini 2. hnl (tj prve kak se danas zove - drugi rang hrv nogometa), uz nastupe u prvoj svakih par utakmica

    Mi mlade igrace trebamo vise igrati. Ova sezona je drugacija, ne mozemo startati sa njima kad ni prvotimci nisu spremni ili na razini. Ali definitvno treba imati mjesta za jednog Vrbancica, Koscevica, Cvetka i Mikica. I to da dobivaju svaku drugu/trecu utakmicu ok minute.
    Za to trebamo imati ostatak momcadi koji ce biti na razini, i trebamo biti prvi, da nema pritiska.
    Definitvno kada igramo na 3 fronta. Nitko me ne moze uvjeriti da ti igraci nisu mogli igrati protiv ekipa tipa Rudeš, Gorica, Belupo ove godine, dok iskusniji igraci udaraju po Europi i jacim HNL utakmicama.

    Vjerujem da sljedece sezone takve stvari polako sjedaju na mjesto.
  • Jurki
    8.5k
    sve štima kaj velis.. ali za to moras imati trenera koji ne trazi kraj utakmice protiv Rudesa doma, ne ubaci sve moguce napadace zadnjih 10 minuta u Osijeku, ne odigra pickasti x doma protiv prgave familije i onaj kojeg ne treba spasavati Nevistic protiv Varazdina doma kaj skine penal. I kojeg Čabraja ne pojebe na suho 3 puta i to doma.
  • Orc123
    5k
    Mierez koji ne da disati ni jednoj obrani je spor? Evo svasta cu procitati ovdje...pa taj se ne gasi valjda ni kad je utakmica gotova....Kaneko je pao, pao je ovih 2-3mjeseca sto ne znaci da je los igrac i da ne moze se vratiti na razinu od jeseni! Po tome onda Baturina nema pojma jer se nije vidio prosle sezone jwdan dio, za Petka da ne govorim, po tome onda na jesen je Misic bio igrac manje bas kao i Nevistic..tj. svi koji su igrali u Dinamu jer ih jako malo u kontinuitetu bilo na visokom nivou! Da, Kaneko ne isporucuje ono sto ga je krasilo na jesen ali sam siguran da se moze vratiti na taj nivo....s druge strane brojni koji su u klubu nisu nikad dosli na Kanekov nivo od jeseni! Najbolje da se netko otpise nakon losih par mjeseci a neki su dobili nekoliko godina da probaju dokazati da su za Dinamo...on je vec pokazao da ima kvalitetu za Dinamo samo treba opet uci u formu.
  • Banana 2
    397
    Ne zanima me koliko trči ili koliko se hrva ako ne može efikasno napasti dubinu jer je sporiji od Petkovića. Rasprave o Ivanoviću i Mierezu su za mene završene, stvarno više ne mogu.
  • Izet Hajrović
    830
    da je baba muško zvala bi se Duško. Da je Mierez savršen, bio bi u Realu, a ne Osijeku. Nama bi bio od velike koristi. Da se opet dovedemo u situaciju da nemamo spremnu zamjenu za eventualni odlazak Petkovića kao što je to bilo u ljetnom roku s odlascima Ivanušeca i Šutala od kojih se još uvijek oporavljamo i polako se slažu kockice? Ne, maštam o Petković-Mierez paru u vrhu napada u 3-5-2 formaciji, zgazit ćemo HNL.
  • Droljo
    4.8k
    Frigan zabio za 1:1 sa lekinim standardom i sada vode 3:1..
    I završilo 3:3. Oba gola standard zabio nakon što je frigan izašao.
  • Nolifer
    6.5k
    maštam o Petković-Mierez paru u vrhu napada u 3-5-2 formaciji, zgazit ćemo HNL.Izet Hajrović

    Ovo treba boldat, :wink:
  • Dinaminjo
    498
    3 4 2 1
    Odustati od klasicnih krila jer nemamo niti 1 vrhunsko koje rjesava utakmice

    Vidovic i Stojkovic kao poluspice, mislim da na zalost nije realno da Baturina ostane.
    Stojkovicu dozirat minute pa kombinirat sa 2 napadaca.
    I drugih veznjaka za tu poziciju imamo.

    Wb Kaneko i Ogiwara
    Rezervni wb Hoxha i Spikic, ako ih se ne moze prodati da se bar nekako iskoriste.
  • Izet Hajrović
    830
    Rezervni wb HoxhaDinaminjo

    Njega ne mogu zamisliti na toj poziciji, on je najveći gubitnik novog sustava.

    Odustati od klasicnih krila jer nemamo niti 1 vrhunsko koje rjesava utakmiceDinaminjo

    S ovim se slažem, da imaš još jednog klasnog napadača onda možeš lagano rotirati 2-1 ili 1-2, ovisno o potrebama jer imat ćemo čak 4 desetke ako i ode Baturina te ostane Vidović (Stojković, Vidović, Vrbančić, Kačavenda) i zamisli da još imaš dva klasna napdača poput Petkovića i Miereza. To su onda slatke brige za trenera.
  • BBB Mataa998
    1.2k
    Auu prijatelji a tek je 4. mjesec. Sto ce tek biti sa ovom temom u srpnju :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.