• Crusades1986
    9.6k
    Bio je dobar i na Rujevici, nakon njegovog udarca smo zabili drugi gol, protiv Viktorije mu je poništen gol zbog (nepostojećeg) zaleđa...

    Nema kvalitetu za bit prva špica Dinama, ali nije ni potpuni panj kao što su mu neki nabijali.
  • Marley
    789
    uf, bas lijepo napisano.

    Nerijetko dobijem posprdne komentare jer volim Kulenovica. Boli me briga za to sto njemu kao "fali". Ali zato ima nesto drugo, sto mozda i nitko drugi nema. Upravo ovo sto si ti napisao.

    Zato mi je tako drago kad ga nagradi i kad zabije vazan gol :heart:
    Cista emocija, a bome i fizicka snaga :fire:
  • Tongo Doumbia
    2.2k
    jebi ga, isto razmišljamo. Pogotovo kad je dao onaj gol u Plzenu, i ponište mu ga. Ali nije prestao radit, dapače, trgno se i nagradilo ga protiv Rudeša a i večeras. Drago mi je radi njega. Jako.
  • NVKOD
    708
    S obzirom da nema Petkovića protiv Slavena, Kulenović si je osigurao prvih 11 i to potpuno zasluženo, sav svoj trud okrunio je golom.

    Iako ima nekih mana zbog kojih nije standardni član udarne postave, svojom trkom, energijom i htjenjem ne zaslužuje da ga se svako malo blati.

    Vidi se koliko mu znači svaki gol (gol protiv Rudeša, evo sad i protiv Osijeka), svaka pobjeda (burna proslava nakon preokreta protiv Lokomotive, a i svaka utakmica općenito), jednostavno živi Dinamo. Takvi nam igrači trebaju, fajteri, dečki koji znaju što predstavlja Dinamo, da s ponosom nose grb kluba.
  • Nevo7
    570
    Kule isporučuje ono što od njega i očekujem...nažalost, on je samo Sandro Kulenović, a ne neki fensi-šmensi gurač kroz noge, pa se mora zadovoljiti mrvicama sa stola.San Lorenzo

    Da je Kulenović neka raketa koja igra za neke slavene, rudeše, istre, već bi profa nudio milijune da dođe u Dinamo. Ovako kad je naš, tko ga ..., evo mu klupa i mrvice od minutaže.
    Vječni igrač na posudbi, a to je najgore kada ti klub ne osigura minutažu na posudbi. U Lokomotivi je često nepravdno završavao na klupi, iako je bio u formi, jer nije njihov igrač, nego mora igrati Lokomotivin igrač.
    Treba Prodati Dabru u Kinu, Kule na klupu iako su zajedno činili dobar tandem. Treba Aliyu u Ameriku, Kule na klupi. Tuci se treba prodati - Kule klupa, pa su ga tek iz druge, ove zime, prodali.

    Igrača sa toliko želje i srčanosti dugo nisam vidio. A i ljubavi prema Dinamu. Kao da vidim sebe (ili bilo koga od nas) u Dinamu, samo bržeg, bijeg i jačeg :sweat: čovjek sa iskrenom ljubavi prema klubu
  • Marley
    789
    Bravo Kuleee, Boze koliko mi je drago kad on zabije :fire: :heart:
  • Zagi
    4.9k
    Samo deri Kule!
    Sjajan danas.
  • Antisha
    646
    Hrabro srce :heart:
  • Marley
    789
    Nemojte molim vas vise nikad pisati da on nije i nikad nece biti igrac za Dinamo.
    Veceras je dovoljno pokazao :heart:. Kule svaka cast, nije to lako uz Petka, ali malo pomalo ti si se izborio i dokazujes se svakom prilikom sve vise!
    Bravo Sandro :clap:
  • Bosna86
    11.6k
    Heroj Ulice!!!

    Očekujem muzicku od GNK marketinga
  • Sajla
    3.3k
    dečko je ostvario san. zavidim mu. nagrađen je za trud i neka je!
  • Droljo
    4.8k
    Bravo. Svaka čast! Svaku bi trebali brodić i on dobiti po poluvrijeme na bilo kojoj poziciji naprijed.
  • Georg Koch
    3.4k
    79325dad2de37cd38e9f.jpg
    abcd 2 full movie free online

    Ako je itko zasluzio gol koji ce biti presudan u pobjedi protiv mitomana, to je ovaj decko.
    Cijeli rad, trpljenje, borba i nikad osporavana zelja za Dinamom, dosla je na naplatu.
    Bravo za najveceg dinamovca u Dinamu.
    Kule, jokeru, ikono, purgeru, volim te :heart:
  • hardek
    1.4k
    Nadam se da se nakon ove utakmice neće više zazivati Miereza. Nema smisla, jako su slični a ovog treba platiti 3+ milje eura. Uz sve to Kule je veliki Dinamovac
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.