• Nino Bule
    11.4k
    Bumo videli, čupajte za rukav prijatelje i "navijace dinama", sad il nikad je prilika da dođu na hnl utakmicu i podrze dinamo.
  • DrawTube
    2.9k
    Jesu li Zeki i ostalima ruke još uvijek vezane kj se tiče organizacije tekme ili ima šanse da se ako ništa ne trgaju više ručno karte pod Sjeverom?
  • Jurki
    8.5k
    IMG-0176.png

    Povijest kmečanja je duza nego kaj bi si netko mogel i zamisliti.
    I pape i dida bili su kmečavci.
  • Krizy
    35.7k
    Bili su jesenski prvaci,Purger

    Na putu su da postani prvu jesenski prvaci koji nisu osvojili naslov nakon Osijeka 2000./01. i tek peti u 32 sezone HNL-a ukupno.
  • Purger
    360


    Znam, ali bit jesenski prvak je uspjeh u kontekstu kluba koji to nije uspio od 2004
  • veselko tenžera
    1.3k
    vjeruj mi, oni su u milimetar od totalnog kolapsa. Još se malo šminkaju stvari, PR im je stvarno jak, a mozgovi konzumenata poprilično isprani pa je trenutno proguran narativ "i kad gube i kad tuku", ganjamo kup koji je bitan.
    To je samo fasada, iza je rasulo. Na nama je da ih opet otresemo. Volio bih da dobiju na Rujevici, ali neće im pomoći.

    Dobro za njih je što s Kalinićem bez Livaje igraju još bolje, loše to što Kalinić ne može izdržati cijelu utakmicu, a i Njemac mu nije trzao na simulacije. Za nadat se da neće ni Talijan.
  • NitkoBitan
    11.9k
    Kaze Karoglan da Lucica ceka operacija "prije ili poslije", znaci da je mozda out do kraja sezona. Ne bi ja bio previse ambiciozan sa Kalinicem na golu.
  • Teofil Kateran
    847
    To bi ih moglo koštat već u nedjelju protiv Rijeke, igrači Rijeke dosta vole pucati iz daljine i dosta često zabijaju takve golove. Šteta, jer realno, pasao bi nam X u toj tekmi najviše, ako Rijeka dobije (a vjerojatno hoće) onda drži dobar razmak od nas.
  • mali M
    3.4k
    Realno nama je jedna od bitnijih tekma zaostala sa VŽ. Već ta tekma nas vraća u najozbiljniju igru. Uvijek se to govorilo al sad fakat, tekmu po tekmu, daj mi samo pobjede i prvi smo... Tu nema previše kalkulacija. Rađe bi da tri kola prije kraja zbog tuđih kikseva potvrdimo titulu nego da se u zadnjem kolu nadam našoj pobjedi, a da Rijeka nesmije pobjediti sa dva gola razlike, uz mjesečevu mjenu i poziciju satruna u odnosu na plimu i oseku koja udara na atlantski ocean...
  • Mr Anderson
    5.3k

    Baš tako, svi smo već upisali tri boda protiv Varaždina u toj zaostaloj, a oni itekako mogu biti nezgodni. Imamo s njima X tamo i pobjedu na jedvite jade doma.
  • rioda
    2.3k
    Jebiga, nije bilo slike, a jedina dostupna im je bila mala sličica iz Cometa :grin:
  • Lihtmašinac
    61
    Na početku sam malo popratio, ali onda me užasno upilala ta rasprava o "super Ajduku" i jesu li zakon ili nisu i je li Jakša faker ili fejker. Još taman da bagri ovdje dajemo savjete kako da si urede klub?!

    Lijepo da se tema zove "1. HNL 2023./24.", al stvarno nema smisla ovdje opravdavati zalizane političare, kvazifudbalere, manekene i manekenke koji misle da su popili pamet i nogometnu tehniku svijeta, a ne znaju šta bi bez HNL-a. Tko ih hebe... Nek se koprcaju i snalaze kako znaju. Analize nek si sastavljaju sami, zašto bi im Zona brainstormala ili davala input sa strane?

    Okanite se Ajduka. Pametnije bi bilo ovdje analizirati Slaven Belupo i Varaždin i njima dati poneki poticaj za razmišljanje kako da stvore ambicioznije ligaše.
  • Svi na Sjever
    1.9k


    Zanimljiva mi je tvoja "panika" oko putujućeg cirkusa.

    Što si ti mislio da će tovari biti vječno treci ili cetvrti u
    konkurenciji Hnl-a?

    Pa normalno je da su malo došli sebi nakon 19 godina ,sad tko je najzaslužniji, o tom potom,evo ja mislim da je Livaja najzaslužniji, a da ce iza gospara ostati spaljena zemlja.

    Nitko ne bjezi od situacije da smo mi u određenom resetu, šta misliš da cemo vječno biti prvaci?

    Evo najlošiji Dinamo unazad dobio jedan od najvažnijih derbija zadnjih 20 godina, i priliku zakucat ih u srijedu, pa da vidimo od čega smo i ovakvi, znači i da sa svojim lošim kartama pobjeđujemo njihove najbolje kako ti kažeš.

    Zvučiš mi kao onaj mit o atmosferi Poljuda, poklon koji ima dobar omot iliti vječnu koreografiju,a iznutra poklona tiha misa,Dile Gori ,Shelbourni i Toboli prolaze ko brzi vlakovi,a Benfice,Atalante,Chelsiji i Sevile padaju od labuđeg pjeva iz obližnje šume koji uspavljuje protivničke igrače.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.