• LovroZG
    1.3k
    Pa mogu bit reprezentacija sportaša iz Rusije koja nastupa pod zastavom MOO-a. To su samo tehnikalije. Veće je pitanje dal će bit volje za to odradit tak.
  • xavier
    11.1k


    Ali nisu se ni plasirali. Kako bi odradili kvalifikacije na taj način? U koju ih jakosnu skupinu ubaciti?
  • LovroZG
    1.3k
    Pa može ih se stavit na mjesto Rusije. Ne treba se pravit grbavim, barem u teoriji.
  • xavier
    11.1k
    Znači Rusija bi bila izbačena i ne bi igrala kvalifikacije, a umjesto nje bi igrala momčad ruskih reprezentativaca? Naravno da je moguće, ali koja je onda uopće poanta kazne?
  • LovroZG
    1.3k
    Pa igrali bi kvalifikacije. Sam ne pod svojom zastavom.

    A što se tiče kazne, novinari to sve previše pojednostavljuju pa kažu da su sportaši kažnjeni zabranom, a zapravo nisu. Jedino je rad ruske antidopinške agencije proglašen nezadovoljavajućim i to je za sobom povuklo neke posljedice kao što su zabrana održavanja velikih natjecanja u Rusiji (EURO tu ne spada iz nekog razloga), zabrana posjećivanja velikih natjecanja za ruske službenike i državnike, zabrana nastupanja pod ruskom zastavom i sl.

    Ak te zanima detaljnije, imaš Series of Consequences na ovom linku: https://www.wada-ama.org/en/media/news/2019-12/wada-executive-committee-unanimously-endorses-four-year-period-of-non-compliance
  • marcio amoroso
    31.9k
    Boris Johnson je uvjerljivo osvojio izbore i najavio brzi brexit.
    Kako će to utjecati na klubove u Engleskoj?
  • xavier
    11.1k
    Boris Johnson je uvjerljivo osvojio izbore i najavio brzi brexit.
    Kako će to utjecati na klubove u Engleskoj?
    marcio amoroso

    Može eventualno utjecati na način da državljani EU zemalja više ne budu domaći igrači.
  • marcio amoroso
    31.9k
    Pa da, ako se tretiraju kao stranci onda moraju imati onu kvotu nastupa za reprezentaciju itd.
    Ipak će dobro utjecati ja mislim.
  • Nino Bule
    11.3k
    Ma tek krecu pregovori opet iz nule, trajat ce to narednih 2,3 godine
  • Bosna86
    11.5k
    Prevelika je to masinerija da tako nesto urade
  • xavier
    11.1k
    Uostalom, mogu dogovoriti pravila kakva žele. Nije da će baš ići sami sebe upucati u nogu.
  • marcio amoroso
    31.9k

    Rekao je Johnson da do kraja siječnja izlaze.
    Sad ima ogromnu većinu i vjerujem da će brzo izaći. U osobnom interesu bi mi bilo da nikada ne izađu ali će nažalost brzo van.
  • deda
    27.6k
    Dobio je bianco potvrdu za Brexit od glasača. Referenduma više nema. Brzo će to bit gotovo. Ne sumnjam da će se FA snaći u datoj situaciji. Kratkoročno možda bude mali šok, ali oni se dugoročno oslanjaju na Ameriku, a svijet se dijeli na 4 bloka. Američki, europski, ruski i kineski.
  • Nino Bule
    11.3k
    ne mogu izac u sijecnju to je slogan teski. Brexit nije izlazak na jedan datum to ce trajat mjesecima mozda i godinama. Ono o cemu boris govori o 31. sijecnju je "withdrawal agreement" koji dogovara kako ce napustiti eu i prestaje sluzbeno biti clanica (neke stvari rjesava poput granice s irskom i koliko uk mora platit) nakon toga ide tranzicijski period od bar godinu dana kad vecina stvari funkcionira kao da su u eu (uplacuju u budzet i prate eu prava i sudove) te je to period da se tvrtke i građani "adaptiraju" na nova pravila koja tek trebaju bit dogovorena. Pregovori o buducim trgovinskim odnosima, europskom pravu i hrpa drugih gluposti tek treba pocet, veliko je pitanje da li ce oni to uopce uspit prije kraja tranzicijskog perioda. Sto je blazi brexit to bi bilo lakse i brze dogovorit ali ovakvu pobjedu ce oni tumaciti kao legitimitet za hard brexit tako da se sizofrena situacija nastavlja, boris je također ubacio u svoj withdrawal agreement da se tranzicijski period moze produzit jos dvije godine tako da zanemari sta je on pjevo u izborima bit ce tu jos muke.
  • Majki2111
    2.6k

    Kiks Monchendladbacha sada kod Wolfsburga 2-1. Evo golova. Sad je Leipzig prvi, a a iduće kolo je BVB-Leipzig. Šou je ove godine Bundesliga. Najzanimljivija od svih top liga u ovom trenutku.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.