• immerwieder
    1.2k
    izgledno je i da bude Kovač od sutra nezaposlen
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    pa i betis je bilo na li, gol iz penal ,bez suta u okvir mislim. Isti stav kao protiv tovara .Vrlo lako smo mogli i tu izgubit . Al hajde ,rezultata i sreca nas pomazili ,a trener uzeo sve kredite za postaviu igre
  • Ijayi Atiemwen
    548
    Silvio Čabraja od ljeta..change my mind
  • Mali dioničar
    14.3k
    Nek digne ruku onaj trener koji sa ovim rosterom može pobjediti Hajduk na PoljuduMihaljević

    David Catala, Zoran Zekić, Željko Sopić, Silvijo Čabraja.

    Imaju li oni bolji ili lošiji roster od Jakirovićevog?
  • Mihaljević
    8.2k
    I Jakir je pobjedio Hajduk na Poljudu sa Rijekom... Derbi se potpuno razlikuje od tih utakmica, daj Bože da sam u krivu i da ih sameljemo na Poljudu, ali nešto ne vjerujem, jebite me 10 dana poslje ako ih pobijedimo i budem ukrivu.
  • wolfgang14
    1.1k
    Ako vas Dinamo pozove za trenera, hoćete li prihvatiti?

    Ja sam dijete Lokomotive. Živim za taj klub. Svaki čovjek voli napraviti iskorak. Hoće li to biti Dinamo ili neki klub u inozemstvu, vidjet ćemo.

    https://www.index.hr/sport/clanak/trener-lokomotive-ovo-najdraza-pobjeda-ista-mi-je-bila-i-protiv-rudesa/2548002.aspx
  • by-tor
    65
    Vidim da je Čabraja sad popularan, ali ja ni po čemu ne vidim da bi on bio upgrade u odnosu na Jakira. I jedan i drugi znaju igrati presing i na kontre, a nama (između ostalog) treba netko tko će znati igrati na postavljenu obranu i bunker, a to ne znaju ni jedan ni drugi.
  • Noel
    4k
    Tu sam i zadnji put pisao kad je aktualan bio odlazak Jakirovića. Nisam pobornik HNL trenera al Čabraja je dokazao kroz godine da je trener za Dinamo i da bi ga volio vidjet u Dinamu jednog dana.
    1.Ima odlične rezultate s obzirom da svakih pola sezone ide sa pola nove momčadi u natjecanje.
    2. Ne samo rezultat ima i stvara prepoznatljivu igru.
    3. Zna s mladim igračima,i od mladih igrača stvara izvrsne igrače koji pod njim napreduju i rade transfere.
    4. Zna i sa iskusnim igračima i spaja ih u mladu poletnu momčad (Čop,Leovac,Bartolec).
    5. Čovjek je vrhunski karakter ,lik koji je odmjeren,konkretan ,realan bez samohvalisanja, bez demagogije i populizma,gospodin.
    6. Purger je.
  • Ludovic IX
    5.5k
    Trener kod kojeg se vidi potpis. Ali potpis u lokosima. Ako bi došao u dinamo i na prvo sastanku sa igračima rekao da je on gazda i da on odgovara za taktiku i rezultat a na njima je da igraju kako on kaže, onda može. Jakir taj autoritet nema. I zato i i ne igramo dobro. U rijeci je jako brzo postavio igru ali tamo je bio šef. Ovdje kod nas ima više šefova ali jakir nije jedan od njih.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12k
    Čabraja je trener starog kova, na njegovim pripremama se povraća, ali ne bi ga stavio za trenera prve momčadi, ipak težim nekoj iskusnjari koji si prvo neće dozvoliti senatore i kurčenje. Evo pošto se danas poteglo ime Nike Kovača, za mene apsolutno palac gore.

    Dodaj mu kao pomoćnog trenera npr. Čabraju i neka ovaj povuče jednog dvojicu iz svog stručnog stožera e to je onda dobra kombinacija. Uigravanje mladih i priprema za prvu ligu + drilanje na pripremama od Čabraje a igračko i trenersko iskustvo u Europi za vođenje utakmica nekog Kovača/Vahe itd...

    Sigurno bi mogli financijski parirati lokomotivi oko plaće i odštete Čabraji, samo ne znam da li bi mu to bila ok pozicija...samo neka ideja koja mi je pala na pamet
  • Crusades1986
    9.8k
    Ja sam za Niku uvijek mislio i pisao da je nerealna opcija i da on nema želju doći ovdje.

    A da ne bi imao ništa protiv da dođe, naravno da ne bi.
  • Facke
    2k


    Niko ima placu 4 miljona. A da za menje dela pri nami jake teske. A i mislim da bi se on s nasi igraci brze pokefal.
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    prati li netko Gorana Tomica, prije godinu-dvije je bio u top 5 kandidata za novog trenera i onda je nestao, znam da je zadnje bio negdje u Arabiji ako se ne varam.
  • Noel
    4k
    Ja nisam ljubitelj Nike Kovača jer je cijepljen od socijalne inteligencije što je za trenera od recimo nekih 25 različtih karaktera u svlačionici od vitalne važnosti.
  • Mr Anderson
    5.4k
    Od slobodnih trenera jedini koji bi nas mogao dići do derbija je Vaha. Sve ostalo je isti kurac ko i Sergej. Ako se gleda nekog stranca to je onda jedino opcija nakon završetka sezone.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.