• kibic
    991
    Nemoj. Odi doktoru.
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Dobili smo relativno nedavno novi sportski kompleks u kvartu, atletska staza tip top. Problem je sto me na atletskoj lijevo koljeno kida. Prvo sam mislio da su se tenisice potrosile (imao sam problema sa zglobovima zbog krivih tenisica za moj tip stopala), ali jucer sam normalno istrcao svoju rutu po betonu bez problema.
    Nije da je najzabavnije trcat u krug, al s ljepsim vremenom pasa, ljudi, zena s djecjim kolicima koje guraju posred staze ne manjka i rado bi odradio svoje na atletskoj.
    Ima li neko ideju u cemu je stvar?
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Prednji dio koljena, pri vrhu patele?
  • xavier
    11.1k
    Odi doktoru.kibic

    Pa nemam sad nikakvih problema, samo kažem da zbog toga zadnjih mjeseci nisam trčao koliko sam želio.
  • Efes Pilsen
    6.8k
    prednji, dolje lijevo sa strane.. kad sam trcao imao sam osjecaj da dolazi bol iz stopala tj. da tenisica vise ne radi svoje, ali beton normalno prima..
  • xavier
    11.1k


    A činjenica je da na stazi većinu vremena trčiš u zavoju i to uvijek u istom zavoju i naravno da to utječe i na koljena. Jesi probao promijeniti smjer? Je li i dalje problem u istom koljenu?
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Ako je tako sa strane, moglo bi biti nešto ozbiljnije, nemoj se zajebavati. Dobar prijedlog xaviera, trči u kontra stranu i vidi hoće te boljeti.

    Da je do podloge, naviknuo bi se brzo.

    Ja sam nedavno imao problema sa skakačkim koljenom, eliminirao to jednostavnim vježbama. Isto sam mislio da je do tenisica, podloge...
  • Guinness
    1.9k
    Ja sam nedavno imao problema sa skakačkim koljenom, eliminirao to jednostavnim vježbama. Isto sam mislio da je do tenisica, podloge...db-izbjeglica

    Molim te mi pošalji kako si to eliminirao i u kojem periodu?!
    Znači ne trčim već godinu i pol baš zbog te bizarne ozljede, bol sam ispočetka osjetio nakon par minuta trčanja sad već kad držim dugo nogu savijenu dok sjedim na poslu.
  • Efes Pilsen
    6.8k
    nisam, probat cu. Prvi put sam zapravo zavrsio rutu na stazi, neka 2 kruga i nisam imao problem. Drugi put sam 3 km i morao sam stat jer je bas probijalo. Al cinjenica je da to je to bilo koljeno prema unutra..
  • xavier
    11.1k
    Al cinjenica je da to je to bilo koljeno prema unutra..Efes Pilsen

    I mislio sam da je ta strana jer i meni je uvijek veći pritisak na koljeno i stopalo koje je s unutarnje strane.
  • kibic
    991
    Ovo kaj opisuješ zvuči kao problem kaj na pregledu možeš jedino točno saznat. Obavi sve preglede.

    Tek onda buš znal točno kako možeš trenirat, kak trčat, trebaš li zahvat napravit, il samo steznik stavit i ojačati vježbama koljeno.

    Tu čitam da se vi baš s ozbiljnim problemima i bolovima nastavite treninge. Ak ste profi sportaši onda OK, to treba pregrmit, ali isto i tretirat (prilagođenim treningom, ojačavanjem mišića oko koljena itd.), prema mogućnostima koje nudi vrijeme.

    Mene je osobno uvijek najveća panika oko noge i čim skužim nekaj u koljenu da mi ne paše, odma ohladim s treninzima koji opterećuju noge. Nema zafrkancije s takvim bolovima.
  • Mr Anderson
    5.3k
    Ja sam prije nekog vremena imao sličan problem gdje od bolova nisam mogao normalno trčat, igrat nogomet pa čak ni hodat. Isto nisam bio siguran jeli bol dolazi iz stopala, Ahilove tetive ili koljena. Na snimkama nisam ništa našao, obilazio sam dva mjeseca doktore i ništa konkretno. Otišao sam kod Smolčića, čovjek mi je u dva tretmana sve riješio, nakon deset dana sam počeo trčati i uskoro igrati nogomet.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Molim te mi pošalji kako si to eliminirao i u kojem periodu?!
    Znači ne trčim već godinu i pol baš zbog te bizarne ozljede, bol sam ispočetka osjetio nakon par minuta trčanja sad već kad držim dugo nogu savijenu dok sjedim na poslu.
    Guinness

    Vrlo brzo zapravo, kroz par tjedana bol je nestala. ja nisam trkač, meni se bol pojavljivala u teretani. Radio sam par vježbi na nekakvoj kosoj platformici, jako trivijalne stvari. Mogu probati naći na netu negdje što sam radio.
  • Mrvica
    3.1k
    Pokušaj prestanka pušenja VOL. 2, prvi put (od početka korone) je trajalo 2 godine i utakmica protiv West Hama je bila povratak... Pivo i slavlje, reko neće biti više od jedne (iii banana). Opet sam ih bacio, prije tjedan dana, ali uglavnom pitanje je dal netko ima za preporučit nekakvu aplikaciju za spojit sa smart watchom da bi pratio nekakvu statistiku trčanje, hodanje itd? Vidim da mnogi preporučuju Stravu pa me zanimaju iskustva kakva je aplikacija ili ako znate za nekakvu drugu. Unaprijed hvala!
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Ja koristim Stravu i za mene amatercinu je dost dobra aplikacija. Ovisi sta tocno zelis pratit? U besplatnoj verziji imas mapu, kilometre, tjedni izvjestaj itd.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.