• Ali
    1.9k
    Danas me je Jakir iznenadio jer je priznao pogrešku. Iako ni Vidović nije u nekoj ludoj formi, ali nadam se da ce mu dati par utakmica u kontinuitetu da se digne u formi. No da se vratim na Jakira, ja sam cijelo prvo poluvrijeme cupao kosu gledajuci kako igramo sa igračem manje. Hoxha je upravo to igrač manje, još i gore da ga nema pa znas ides po desnoj strani ovako otvaraš akciju i gurneš ga fenomenalno a lik uporno koči i vanjskom desbo okreće u sredinu i ulazi u promet, a lijeva i udarci na rribinu strašno. Bio sam lud i kad je odmah na poluvremenu priznao Jakir grešku utišao me za narednih !0 dana, da je ostao propitivao bi sam sebe jesam li ikada razumio ista u nogometu.
    I zato kapa dolje treneru, samo veliki mogu pojest govno i reci precijenio sam tog igraca idem cim prije mijenjati.
    A sa druhe strane hvala malom Lucescu sto je ostavio ona dva crna Babu i neznam kak se druhi zvao, njima se tek lopta odbijala totalni zgubidani, srecom ostali su svih 90 mimuta
  • Praskaton
    1.8k

    Nitko ne gura negativu,opekli smo se previše puta ove sezone.Nakon par dobrih utakmica slijedi kiks.U pravilu je tako bilo.
    Nek se pokaže na Belupu i tovarima.
    Za ovu pobjedu svaka cast i njemu i ekipi.
    Treba gledat dalje nismo jos prosli samo odradili prvo pol
  • dinamozivivjecno
    1.5k
    Jakiru svaka cast za danasnju tekmu, ali ajde ako si faca pripremi momcad tako i za slaven :cool:
  • strumfich
    122
    na Slaven s 2 napadaca :pray:
  • Tongo Doumbia
    2.2k
    Bože, daj mi da jednog dana vodim Dinamo, da unatoč svim turbulencijama i problemima, uz vlastite manjkavosti i greške, budem živ u sva tri natjecanja u Ožujku, s tim istim Dinamom.

    Bože, daj da mi se gura i " Y" umjesto "J " na početak mog prezimena, kako bi se naglasilo da sam nekakav Turčin, jer mi se eto seciraju i krvna zrnca.

    Bože, daj da ja jednom u svom CV - u imam bilješku da sam bio trener Gorice, Zrinjskog, Maribora, Rijeke i Dinama, a da me "grudvama" snijega gađaju oni kojima je najveći nogometni uspjeh osvajanje gajbe Žuje nakon pobjede na lokalnom terminu.

    Bože, daj da se mene posprdno zove "trenerčinom" , a da ja pri tome uspijem pobijediti Real Betis na Benito Villamarinu, i bez šanse ostavim prvoplasiranu momčad grčkog prvenstva.

    Pa i ne bi bilo loše.. dapače.
  • cibona
    1.3k
    Pohvala za jakira sto je (konacno) svog miljenika izvadio odmah nakon prvog poluvremena. Nije ni vidovic nesto spektakularno odigrao, ali mislim da mora imati prednost ispred hoxhe.

    Takoder, ako jakir ima muda, onda ce protiv slavena startati RPG. Ristovskiju treba odmor, fizicki i psihicki. Danas uz hoxhu najlosiji na terenu.

    A svoje misljenje o jakirovicu nisam promijenio i s kolegom infinityjem se slazem od prve do zadnje rijeci.
  • emilperska
    3k
    Ja se nadam cemo za 7 dana pricat o novim tradicijama, a ne da je sve ispalo isto kao protiv Sparte kada smo ih pomeli doma s 2 gola razlika..
    Priprema tekme vrhunska, ali pisao sam na vise tema ranije da ne ocekujem da ga PAOK siluje jer cemo igrat kao protiv Betisa odnosno kao sto Rijeka igra protiv nas.
    Prije svega ocekujem jednu HNL pobjedu bez stresa za vikend i prekid te tradicije u Grckoj..
    Ocekujem RPGa, Morena i Halila da ubaci od prve.
    Nadam se da ce mu i Gorica pomoci da se pojaca euforija.

    Ugl jako jako ozbiljna i pametna utakmica. Ajmo sad nanizat 5-6 takvih jer ova pobjeda sama za sebe ne znaci puno ako na nju ne vezemo nekoliko dobrih rezultata..
  • Sibirski plavac
    1.1k
    A svoje misljenje o jakirovicu nisam promijeniocibona

    Ni ja,iako moram mu čestitati za Betis i Paok,sjajno vođene tekme. No, fascinantna mi je potreba nekih kojima je Jakir miljenik od prvog dana, da kad god netko kaže nešto kontra njega, odmah se krene spominjati njegov prethodnik kojem se nekad i nadodaju posprdni nazivi. Pustite čovjeka na miru. On je već neko vrijeme BIVŠI (meni ga je iskreno bilo žao,ali nekima nije, i to također poštujem). Gledajmo u budućnost i nadajmo se da nas trenutni trener može odvesti do željenih ciljeva.
  • mlinchica
    995
    Zašto svi vi koji u svakoj obrani vrijednosti svog profesora, morate, ali baš morate uvijek kenjat po Bišćanu i nazivat ga pogrdnim imenima? Kao, profesor je super jer je Bišćan bio loš? I to bez relevantnih usporedbi rada dvojice trenera nego je bitno nazvat ga pogrdnim imenom i zadatak obavljen.
    Ne pamtim kad sam zadnji put vidjela da je netko, tko nije obožavatelj profesora, radio usporedbu s Bišćanom, veličao ga i sl.
    Ali obrana profesora u 95% slučajeva uključuje spominjanje Bišćana i 7 mjeseci poslije. Kaj ga nemrete zaboravit, zakaj vas baš on žulja, kaj, ne kužim?

    Shvatite i prihvatite da imamo trenutno trenera čijim radom mnogi nisu zadovoljni i ako analiziraju njegovu postavu igre i jasno ističu nedostatke koji se ponavljaju iz utakmice u utakmicu ovih 7 mjeseci, ne znači da se gura negativa i ljaga na pobjedu i ekipu na terenu.
    Budite sigurni da se ciljano kritizira rad jedne osobe, a pobjeda se itekako slavi i ne križaju se glave igrača. Ako smatrate profesora uspješnim trenerom, istaknite onda njegov uspješan rad, pohvalite uspješne poteze ako smatrate da ih ima, a ne pljujte njegovog prethodnika samo kako biste dokazali da je profesor bolji.

    Shvatite isto tako da postoje navijači Dinama kojima profesor ne zaslužuje niti u istu rečenicu s Bišćanom.

    A Dinamo Zagreb je iznad svih!
  • Guinness
    1.9k
    ali kako se ljudima da nakon ovako brutalne, pa u jednu ruku povijesne pobjede, gurati neke negativnosti.
    Ka-ko? :vomit:
    Ne razumijem, uzivajte ljudi
    Georg Koch

    Kakve negativnosti? Što je točno negativno u njegovom postu?
    Čovjek je spustio loptu i napisao činjenice. To što se one nekome ne sviđaju je druga stvar.
  • masacusec
    3k
    I dalje, jakiroviću gubi se iz našeg kluba!
  • Mali Zeus
    9.3k
    Ovakve utakmice su njegov bread and butter.

    Dvije su skupine ljudi, čini mi se ovod, oni koji i nakon ovakvih pobjeda jedva čekaju napisati da svejedno žele Jakira van iz Dinama, a druga skupina su oni koji tvrde da je on jebački trener što je dokazao sinoć i dokazat će u 5. mjesecu.
  • striko
    1.1k
    Matura će mu biti na poljudu. Ako izađu ko pičkice nek se goni u 3pm.
  • sport
    2.3k
    I nakon još jednog prelaznog roka nama su i dalje najslabiji dio ekipe krila i lijevi bok,toliko o raketama.
  • Captain America
    13.2k
    I nakon još jednog prelaznog roka nama su i dalje najslabiji dio ekipe krila i lijevi bok,toliko o raketama.sport

    Realno, na Ogiwarinu ozljedu ne možeš utjecati pa ne možemo donositi konačni sud je li pojačanje ili ne. Jakir je tražio Kenta i Judu jer nije bio siguran u Hoxhu. Kako je čini mi se Mati napisao, teško možeš naći bolje krilo za milijun eura u zimskom prijelaznom roku od Hoxhe, a uprava nije htjela dati više love za kapitalca. Stojković bi kroz 2, 3 tjedna mogao već odraditi poluvrijeme i nadam se da će to onda biti druga pjesma.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.