• Georg Koch
    3.3k
    Kad je lose, treba reci lose je.
    Al bome kad je odlicno, treba reci odlicno je.
    Odlicno postavljena utakmica protiv neugodnog protivnika.
    Utakmica gdje si mu dopustio 1 sut u okvir gola (93.min),, utakmica gdje si tog istog neugodnog protivnika ubio u svim statistickim parametrima.
    Bravo Jakire, hocemo vise ovoga, mozemo mi to :strong:
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Jakir nas posteno jebe, ali neka, slade je ovako.

    Bravo treneru
  • Common Sense
    510
    Jakire, velik si!
  • plavac173
    2.6k
    Jakire :cheer:
  • Mr Anderson
    5.3k
    Još da izađe s mudima na gostovanjima u HNL-u.
  • Jurki
    8.3k
    Ovo postaje simptomaticno. U Europi slozene i pripremljene utakmice odlicno.
    Znaci da ipak nekog kurca zna.
    U Hnlu ne zna kam goni.
    Al kaj nam je problem u ligi da se zosere skoro svaku tekmu.
    Ne zna sloziti napadacku igru i to nam je problem cijele sezone.
  • Sibirski plavac
    1.1k
    Kao česti njegov kritičar kažem: svaka mu čast za vođenje tekme večeras od početka pa do kraja :ok:. No,ne smije se sada opet pasti u crnu rupu protiv nekakvog slavena,gorice i sličnih ekipa nego nastaviti gaziti dalje. Sigurno ni pravednicima sa juga i neveri sa Kvarnera nije ugodno gledati ovakve nastupe naše momčadi. :cool: Ako se opet desi neka loksa ili rudeš e onda stvarno nemam pojma kaj više reći. Imaš osjećaj da bi Jakir bio u stanju maznuti Reala usred Madrida,a par dana kasnije izgubiti od Lokosa...
  • Ivan0302
    187
    to je i meni isto malo kad igramo protiv slabijih ekipa jednostavno dođemo do 16 i ništa. Meljavimo idemo u krug s njom Petko se krene izvlačiti i slabo šutamo što je najgore.
  • DiddyGuela
    818
    Ocito nije mulac kakvim ga mnogi smatraju.
    Mozda je i do pristupa samih igraca u HNLu.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Ne zna sloziti napadacku igru i to nam je problem cijele sezone.Jurki

    Jebiga kad svi se uhvate bunkera za kakav bi se Mourihno postidio, od prve do zadnje minute. U europi nitko, mahom preuzmu posjed a Sergej zna postavit igru protiv takvih kao protiv Betisa i večeras Paoka i zna postavir ekipu i pressing, kakav god da je.
  • Infinity
    15.2k
    Covjek ne zna postaviti igru s protivnicima koji se brane. Tu nema tri ciste i to je njegov HNL problem. Nije tesko probiti PAOK koji zeli igrati, jer imas jako puno prostora, a imamo i individualce koji ce sami to rijesiti. On da je trenercina izasao bi na Pampas i od prve minute ubijao Boga u Osijeku, ali on za to nema ni znanje, a ni muda.

    Pristup igraca? Pa on je i za to zasluzan. Ako mu Petkovic drka k* od prve do zadnje minute u Osijeku, zasto je Petkovic odigrao cijelu utakmicu? Vadi ga odmah van, pa ce sutra mozda gristi, a ovaj koji udje ce mozda vec danas nesto napraviti.

    Mi u Europi igramo ono sto HNL ekipe igraju s nama u HNL-u. Zato mi u Europi dobro guramo, a u HNL-u smo treci. Nama treba trener s kojim cemo u Europi igrati obrambeni, ali pobjednicki nogomet, te da u isto vrijeme u HNL-u igramo napadacki i pobjednicki. S Jakirom imamo pola, a i to zato sto igramo s jacim ekipama ova dva kola. Ne daj Boze da postoji mogucnost da igramo s nekim Garabagom u cetvrtfinalu, naprasili bi nas ljudi.
  • Captain America
    13.2k
    Velik čovjek, a pokazat će i veliki trener krajem 5. mjeseca.
  • Georg Koch
    3.3k
    ali kako se ljudima da nakon ovako brutalne, pa u jednu ruku povijesne pobjede, gurati neke negativnosti.
    Ka-ko? :vomit:
    Ne razumijem, uzivajte ljudi
  • plavac173
    2.6k
    Slazem se, bas jako nerazumljiva situacija, to valjda znaju samo oni.

    Ne bi ti otpala kosa sa glave i da pohvalis kad je dobro.. Ne razumijem kako vam je toliku mrznju unio jedan covjek da morate uvijek traziti negativne stvari pa cak i poslije ovako velike pobjede... Uzivajte.

    Bravo Jakire, bravo svi!
  • Navijač Dinama
    7.3k
    čovjek nas vodi do četvrtfinala ECL, drugi klibovi bi popušili onu stvar i prodali roditelje da im klub dođe u grupu a kamoli šta drugo, pa taman i ovo "miki maus" natjecanje.

    da je bajan, nije, da je najveći krivac, isto nije sve na njemu, ne znam čemu ta negativa, šta god uradi, ne valja, al eto zato je apostol Bišćan bio legendarnan, jer ako ništa "naš je čovjek" učinio je puno, pa onda.

    Nemojte kruva prije pogače, umjesto da se na ovo gleda pozivitvno i okrenemo se sad Belupu, i slavimo ovu pobjedu, gura se ljaga i negativa...

    Ɓože sačuvaj.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.