• Peškaman
    2.6k
    Meni kod Mišića jedino što je nesigurno su njegova dijagonalna dodavanja koja su nas par puta koštala primljenih pogodaka.
    Ostalo,da nema Mišića mi bi obrambeno bili u još većem kurcu.
  • Orc123
    5.2k
    Jel mi uopce gledamo da dovedemo jos jedno krilo?
  • Haza
    537
    Neću ulaziti u dubinu, sofascore je glupost, po njemu je Bočkaj bio top 5 igrača lige. Mišić je krivac za hrpu golova ove sezone, on doslovno lopte daruje suparničkim ekipama u zoni kad ne smiješ pomisliti na krivo dodavanje. Mišić ove sezone nije sjena Mišića od prošle sezone, sigurno ima do trenera i taktičke postavke, ali najviše ide igrača, jer biti toliko nonšalantan u predaji lopte je grozno. Druga stvar prošle godine je Dinamo dominirao, često poveo 2-0, pa se zatvarao, u takvim utakmica je Mišić kao stvoren, ali kad hvataš rezultat s Mišićem to je ajme majko, jer otvaraš prostor iza sebe. Njega ovi balavci u vezi iz Lokomotive ubiju ritmom. Meni je Mišić drag, nemoj me krivo shvatiti, Petko također. Ali nemre Petko pola tekme igrati veznog, i to broj 8, povuče se iza lijevo. Mi u principu igramo bez napadača. A Hoxha, pa on ne zna štopati loptu, gledam danas Pjacu (igra brutalno), ne mogu vjerovati da Hoxha igra u Dinamu, a Pjaca u Rijeci.
  • Izet Hajrović
    919
    slažem se za Petkovića i Hoxhu. Jednostavno treba sjesti s Petkom i objasniti mu da se ne miče od zone jedanaesterca jer tu jedino može biti koristan kad na krilima imamo Kaneka i Hoxhu koji mogu probiti stranu i ubaciti i još kad bi Baturina čekao na povratnoj, a suprotno krilo na drugoj stativi pa to bi bilo idealno. Ali, zaboravio sam nešto, mi nemamo takve automatizme u igri jer imamo trenera kakvog imamo i još mi nije jasno što se čeka, za 2 kola igramo protiv Rijeke na Maksimiru. Ako to izgubimo, mi se definitvno možemo pozdraviti s naslovom prvaka. Mogli bi opet početi spamati mailove ovim teletabisima iz uprave pa možda reagiraju?
  • i more je plavo
    891
    Jednostavno treba sjesti s Petkom i objasniti mu da se ne miče od zone jedanaestercaIzet Hajrović

    Stvarno vjerujes da u ovom trenutku postoji osoba u Dinamu koja bi mu to mogla reci a da ju on uopce zeli saslusati.
  • FBOY Thot Leader Supreme
    37
    Jesi gledao Perkovića protiv Lokomotive kod prvog gola. Ono je bilo susramlje. Većina je u pravu, Perković i Živković bez KTC djeluju nesigurno i loše. Uostalom, oni imaju 20 godina, s klincima u obrani se ne osvaja naslov. Nama treba stoper ne danas, nego jučer. Perić i Šutalo su ionako gotovi, oni su ozljeđeni non-stop.Haza

    Meni je to Ogiwarin gol. Pustio je Krivaka da se Perkoviću zavuče iza leđa u situaciji koja je trebala biti bezopasna. Možeš Perkovića kriviti jer se popiknuo, ali da je nastavio kontakt pokupio bi crveni. Drugi gol je Hodžin i Riletov. Kaj, sad bumo Perkovića otpisali zbog jednog gola i zato je neki ukrajinski klinac kapitalac s kojim ćemo postat beton?
  • sport
    2.3k
    Uspoređivanje Hoxhe i Pjace kao i usporedba fiće i Ferraria.Strašno kako se mi nakrcamo poluigračima koje dovedu treneri koji su i sportski direktori.Ako Zajec postane predsjednik opet ima posla oko viška igrača koji su uz to preplačeni.
  • i more je plavo
    891


    A što ti mislis zasto Ademi ne igra iza Mišića ?
    Jer se tamo vidi svaka greška i cesto je fatalna, i Ademi to ne zeli igrati, a kad je vec vracen, tu bi dao više nego ovo kaj sad igra i dao bi Mišiću malo više slobode za kreaciju prema naprijed.
    Prosle godine smo imali Šutala koji je iznosio loptu i rijetko kiksao, pa je Miško mogao biti slobodniji prema naprijed.

    Pogledaj koliki je Misicev defanzivni angazman, i onda ocekujes da se on spor, kakav je, brzo prikljuci prema naprijed.
    A Mišić zna bolje od Bulata, Baturine, i jos nedovoljno iskusnog Sucica promijeniti stranu, gurnuti u prostor....ima to.
    Ali nema snage ni koncentracije za takve stvari kad kod svakog gola i opasnosti on uklizava po našem sesnaestercu.
  • Armagedon13
    958
    Kažu da će mo žaliti što nismo potpisali malog
  • Davieboy86
    137
    Napokon da netko gleda situaciju na terenu kao i ja. Znaci o Misicu se sve apsolutno slazem . Hoxhu necu niti komentirati jer gledam danas Brekala i mislim se u kojem ja to
    filmu zivim. Da ne govorim o nasoj obrani. Nikad ali nikada necemo osvojiti naslov sa djecom u obrani. Kada vidim Uremovica i Sarliju ko da usporedjujem ficu i porschea. Uprava je puno zasrala ove godine. I previse toga da ovo sve na kraju zavrsi na dobro….
  • Haza
    537
    Nisam rekao da Perkovića treba otpisati, nego da mu treba iskusni stoper u paru, a ne Živković. Mišić defanzivno, stvarno ne znam šta vi vidite u toj defanzivi, protiv Lokomotive smo primili 5 komada u dvije tekme, s Mišićem koji je jelte defanziva neka bio? Uz sve, nismo se nametnuli niti posjedom lopte, jedva 54 posto protiv Lokomotive, i to kad cijeli stadion druka za tebe!!! I ono najvažnije, Lokomotiva rasprodala pola ekipe na zimu, maltene se uigravaju, još im igraju Feta Fetai, burek sirečki i Čuje Dop. I onako iskreno, dojma sam da ih 90 posto u Lokomotivi navija za Dinamo, i voljeli bi da je Dinamo pobjedio...to je najbolnije od svega...
  • Ivan0302
    265
    Kaj je s rogom, dokle je to došlo?
  • i more je plavo
    891
    Majer je bio spori veznjak, ali je imao taj vic koji Bulat nema.
    Ima ga Sucic, ali premlad je da nebi oscilirao.
    Baturina je drugaciji tip, voli probiti, zabiti i šteta je da je predaleko od gola.
    Mišić je defanzivno odgovoran, i zato pati njegov doprinos u kreaciji, a vidljivo je da nemamo drugog igraca koji zna kreirati.
  • Nolifer
    6.7k
    Ma koji faking Mierez, takav tip napadača imamo u Kulenoviću, a ovaj bi koštao 4 milje minimalnomiro

    Ponudiš milku i Drmića i svi sretni zadovoljni... Jer da je Drmić valjal kak spada, nebi sad o tome moro pisati, a i onako je otpisan, valjda
  • PlaviDuh
    39
    Sve je tu puno filozofije i razglabanja, kaj i kako, a na kraju se 95% tog ne dogodi....
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.