• Nogo
    1.4k

    To je znanstvena fantastika za nas. I ovo šta sam naveo, a pogotovo to.
  • Mihaljević
    8.4k
    Oni to nisu u stanju izvest u 3 prijelazna roka a ne u tri dana...
  • FBOY Thot Leader Supreme
    37
    Navalili ste na Miereza ko da je Benzema.
  • Nogo
    1.4k

    Protiv nas i Čop izgleda kao Benzema!
  • Peškaman
    2.8k
    Nama treba lijevonogi stoper,nadam se Batagovu.On i KTC u paru za sigurnu obranu.

    Živkovića i Perkovića uvodit i stavljat u par s jednim od njih.
  • Crni86
    1.3k
    moze doc i messi i neymar i mbappe kad ih ovaj trener ne bi znao iskoristiti…. Pricamo ko da igramo u la ligi, a ne da sa ovom kvalitetom ne mozemo pobjediti lokomotivu kojoj je otislo pola prvih 11 na zimu, ili da se mucimo sa predzadnjom istrom kojoj smo kreirali 0,5 prilika.
    Jedini spas je otkaz ovom treneru, a nakon toga mozemo o ostalom
  • FBOY Thot Leader Supreme
    37
    Mierez nije neki napadač, a previše bi nas koštao.
  • FBOY Thot Leader Supreme
    37

    Po čemu je Batagov bolji od Perkovića?
  • Haza
    658
    Jesi gledao Perkovića protiv Lokomotive kod prvog gola. Ono je bilo susramlje. Većina je u pravu, Perković i Živković bez KTC djeluju nesigurno i loše. Uostalom, oni imaju 20 godina, s klincima u obrani se ne osvaja naslov. Nama treba stoper ne danas, nego jučer. Perić i Šutalo su ionako gotovi, oni su ozljeđeni non-stop.
    Međutim, nisu samo stoperi problem, nego i taktička koncepcija Dinama. Bulat i Mišić su spori teretnjaci, nemaš korektiva u vezi, koji pomaže obrani. Sučić je premlad i taktički neškolovan. Ljubičić je za tu poziciju korektora bio kao stvoren. Mišić je trenutno najgori igrač Dinama, tko to ne vidi ne zna ništa o nogometu. Gledao sam pripreme Dinama, Kulenović i Halilović su bili ponajbolji igrači priprema, sramota je da u 4 tekme imaju kombinirano 20 minuta. To je šamar svima onima koji se trude i bore na treningu, jer očito ne igraju oni najbolji, nego podobni.
    Sergej se kao kukavica skriva iza senatora.
  • E46
    166


    Mierez je top napadač, najbolji u HNL-u i baš ono što Dinamu treba da bi se Baturina rasteretio i krila imala koga proigrat, Mierez bi u jučerašnjem odnosu snaga zabio 3 gola i razbili bi Loksu.
  • miro
    3.3k
    Ma koji faking Mierez, takav tip napadača imamo u Kulenoviću, a ovaj bi koštao 4 milje minimalno
  • Haza
    658
    Da dođe Benzema, nebitno, bio bi zamjena Petkoviću i igrao bi zadnjih 5 minuta. Da dođe Casemiro, opet bi Mišić igrao, i to je to. Sreća pa Ademi ne igra zbog bonusa. Ristovski, svaku tekmu dobije žuti zbog prigovora, pa kasnije hoda po iglama da ne dobije drugi žuti. Trenutno su to igrači koji nas vuku prema dolje, iako, vjerujem da imaju dobre namjere...
  • Peškaman
    2.8k
    Momak ispod ti je odgovorio.
    Klub koji ide na osvajanje naslova prvaka ne može imati dva stopera od 20 godina,oni jesu potencijali i budućnost Dinama ali nemaju iskustva postavljanja u nekim situacijama kao što ima KTC.
    Zašto je izrastao Šutalo u stoperčinu isključujući njegov talent i upornost,zato što je igrao u paru i s KTCom i Perićem i Rasom,redom iskusni stoperi (26+ godina i 100+ utakmica u nogama).Sad će me netko napadt i napisat za Perića,ali koliko god da je Perić ovakav ili onakav to je momak koji je igrao Europu.
    Bataganov je isto 21-godišnjak ali ima iskustvo igranja konfernecijske lige kakva god da je ona.
    A ja bih čak ako je Ukrajinac preskup krenuo u povratak Rasa jer nam je to jedna od većih pogrešaka i promašaja što smo ga pustili.
  • Izet Hajrović
    1.2k
    stajem u obranu Mišića. On po meni igra isto kao i prošle sezone kada je bio najbolji igrač lige, a i sada je po Sofi najbolji igrač lige. Problem su ovi oko njega. On je tolika klasa da su protivnici na njemu bazirali svoju obranu i bolje mi djeluje na osmici, ali je problem što nema nekog destruktivca iza sebe tipa Selahi. Kada je kod njega lopta, osjećam neku sigurnost i mirnoću. Eto, to je moje mišljenje.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.