• Haza
    11.3k
    Nije se htio uvlačiti u blato, jer bi kasnije bio prozivan vjerojatno. Daj Bože da nisam u pravu, ali Zajec neće biti predsjednik, jer jednostavno 35 je više od 25. Znam nekoliko imena od tih 35, bezveznjaci su, ali će svi biti odani i lojalni mumiji i ekipi.
  • Ivan0302
    1.3k
    Imal novosti za Roga i onog ukrainca štopera? Nisam ovu temu baš pratio u zadnje vrijeme.
  • NORTE
    21.6k
    ne da nećemo biti prvaci, nego ćemo biti tek treći.Haza
    Ako već ne možemo bit prvi ne vidim problem u tome da budemo treći.
    Još je i bolje biti treći nego drugi, znaš da su nam onda toliko rasturili dinamo da se nešto mijenjati mora.

Doduše ovo je tema transferi.
  • Jurki
    21k
    gle nezadovoljstvo je sigurno jako veliko. I to nitko nemre sakriti. Mumija da ima stabilnu vecinu odjebal bi navijace 100 posto.
    Dosta je da 6 ljudi pređe na nasu stranu i moze se ovaj jebat.
    Isto tak predsjednik ne formira novu upravu vec io.
    Pa ne znam dal bi del i 1 cent na to da bu kucketina prezivjela rosadu nakon izbora.
    Tesko je reci kaj se bude dogodilo. Budemo pametniji za 2 tjedna.
  • Haza
    11.3k
    Ma sorry nije tema transferi, ali hebiga, moram negdje ljutnju i bijes izbaciti. Iako, odlazak Jakira bi bio najbolji transfer unazad 10 godina;)
  • keppi
    476
    Sada se opet vrti....smjena ili ne, i u tome nam može iscuriti prijelazni rok. Teško da Jakirović razmišlja o pojačanju kada su mu i samom koferi spakirani. Uprava treba što prije odlučiti jedno ili drugo da eventualno novi trener dovede bar nekog sebi po ukusu.
  • Nogo
    9.5k
    Jel vi vidite da je Pjaca top igrač i za Hoxhu i za Brekala.

Ja vam cijelo vrijeme govorim da ga dovedemo umjesto Kentova i drugih sranja, a ljudi mi se smiju. Ima fixno odštetu i ako mu prijatelj Rog dolazi to je samo +.
    Sve novce od ostalih sranja uložiti u Miereza i nekog stopera i to je to.

Za početak smijeniti Jakira!
  • Mihaljević
    14.2k
    Mi da njega dovedemo on bi se ozlijedio drugi dan.
  • Nogo
    9.5k
    Mi ćemo s ovim igračima izgubiti prvenstvo i to je sramotno. Nas ni Mourinho nebi spasio.

1. Trener
    2. Lijevo krilo
    3. Stoper

Ovo je pod mus!
    Ako ima novaca i igrač želi doći, dovesti i Miereza.

Inače prvnestvo by by!
  • Nogo
    9.5k

To je znanstvena fantastika za nas. I ovo šta sam naveo, a pogotovo to.
  • Mihaljević
    14.2k
    Oni to nisu u stanju izvest u 3 prijelazna roka a ne u tri dana...
  • FBOY Thot Leader Supreme
    37
    Navalili ste na Miereza ko da je Benzema.
  • Nogo
    9.5k

Protiv nas i Čop izgleda kao Benzema!
  • Peškaman
    8.4k
    Nama treba lijevonogi stoper,nadam se Batagovu.On i KTC u paru za sigurnu obranu.

Živkovića i Perkovića uvodit i stavljat u par s jednim od njih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.