• Facke
    6.3k

Oko jednog miljona je. Mozda je dva s bonusima?!
  • sanjinlego
    4k
    Vrijedi po transfermarktu 2 milijuna eura. Možda je na to mislio? Nisam iskreno čitao kompletan članak ..
  • Mlađi referent
    13.5k
    I ja imam informaciju da nije 2 milijuna eura. Još jedan pokušaj potpale od smrada Olivarija!sanjinlego

Sanjin, budi iskren prema sebi i pošten prema nama, nemoj više insajderske života ti
  • Sava Krpa
    499
    Nadam se da nije toliko plaćen ali i da je mozemo gledati sa pozitivne strane. Kao prvo ima se love, kupujemo deficitarne pozicije i došao je na vrijeme za prijavu za Europu. E sad da li je popuna ili pojačanje vidjet ćemo. Ako ista vrijedi bit ce upgrade na Mohu i ovakvog Ristovskog.
  • CastAway1986
    3.4k
    Ljubicic i službeno u Aeku ! Sretno čupo
  • Yovitssa
    904
    Čuo sam da je još jedan Japanac blizu potpisa ugovora, ime mu je Nedovodimo NikogaBlueshadow86

Nisi naveo izvor, riskiraš ban! :snicker:
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Ako Koffi dolazi za milijun eura mislim da je to u redu s obzirom otkud dolazi i s obzirom da ipak ima iskustva u jačim ligama. Naravno, to ne znači da će biti pojačanje, ali nadajmo se da hoće...
  • Ivdzo11
    7.9k
    Dinamo riješio desnog beka: Stiže Koffi Kouao, Kent odbija dolazak u Maksimir!

Dinamo će za njega platiti odštetu, spominje se svota između 1.5 i 2 milijuna eura, a pravo nastupa mogao bi imati već u nedjelju protiv Gorice. Time će Sergej Jakirović dobiti još jednu opciju na poroznoj poziciji, dodatno oslabljenoj ozljedom Moharramija.

U Dinamu su ga spremni čekati do petka ili subote, kad se zatvori 'transferni prozor' u još dosta zemalja, možda tada popusti pa ipak izabere Dinamo. Zasad to izgleda kao daleka mogućnost...

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/dinamo-rijesio-desnog-beka-stize-koffi-kouao-kent-odbija-dolazak-u-maksimir/124931

Evo jbg dok sve kopiram
  • Orc123
    12.6k

Pa daj stavite izvor
  • sanjinlego
    4k

Neće bit plaćen 2 milijuna eura.
  • NORTE
    17.6k
    Koffi dolazi za milijun eura mislim da je to u redu...

ne znači da će biti pojačanje, ali nadajmo se da hoće...
    Teofil Kateran
    Izvlačim iz konteksta malo, ali jasno je na što ciljam
    Milijun eura za nekakvu nepoznanicu.

Sad se ima para.
    Kad treba za trenera onda se štedi.
  • Teofil Kateran
    2.9k
    S ovim dijelom se slažem, baš grdo muljaju i lažu, ali evo bar se nadam da će ovaj transfer uspjet dovršit.
  • Orc123
    12.6k
    Ljudi shvatite da nije bilo radi toga da dinamo nema para za isplatit Jakira nego bi po 3. put pojeli govno u godinu dana i jednostavno mole Boga da se nekako dogura do naslova i da mogu reci eto mi smo vizionari i stali smo dugorocno iza trenera i to je polucilo rezultat....
  • Petko4455
    26
    mislim da je vise do toga da su svjesni kao i svi da je ekipa slabija nego zadnje 2 g
    Petko vise nije mladić i nije Petko ko prije 2g. Svaka kost ga boli
    Mišić ne može vise,niti je ikad bio trkač,nazalost niti ademi. Bulat nema kvalitete da nosi igru Dinama,a baturina ima neko unutarnji problem. Do dolaska kaneka prakticki si igrao bez pravih krila,sa defanzivnim bekovima. Dolaze bolji dani,off bekovi,kao i Okej krila,samo probudit petka i baturinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.