• Jaro
    5.7k
    skroz normalno..tekma je u nedjeljuOlmic

    Zato i nema vremena za uigravanja. Dan utakmice plus 2 sobodna dana bez treninga... Znam da je kod Cacica takodjer bilo slobodnih dana na bacanje. Fakat nije cudno kaj kad se predje Bregana svi su brzi, izdrzljiviji i jaci (bez obzira na broj tamnoputih crnaca u momcadi)...
  • rioda
    2.6k
    Ma to davanje slobodnih dana je više kao nagrada igračima za pobjedu u teškom trenutku, nekad za ekipu više znače dva slobodna dana nego dva odrađena treninga. A možda je i procjena kondicijskog trenera da im treba odmor
  • Jaro
    5.7k
    i tako svako malo? Ajmo se ne zavaravat - to je povladjivanje igracima i "drzanje" svlacionice pod kontrolom...
  • Dalmatinec
    585
    https://www.vecernji.hr/sport/dinamo-tvrdi-da-je-brekalo-trazio-previse-novca-no-objavljeni-su-dokumenti-koji-demantiraju-plave-1742455

    Ovi bijednici iz Uprave su uhvaćeni kako lažu. Dakle, logičkim skraćivanjem razlomaka skužiš da su oni usrali, a ne ova mala judica od Brekala koji je mogao unatoč tome otići bilo gdje, a ne, pokazao se.
  • blackbully
    4.4k
    Ma to davanje slobodnih dana je više kao nagrada igračima za pobjedu u teškom trenutkurioda

    Sopić svoje nagradi treningom u 2 ujutro.
  • Olmic
    2.7k
    gdje je Dinamo demantirao da se dogovorio s Fiorentinom?

    Ajde citaj s razumjevanjem..sporna su bila potrazivanja od igraca i njegovi prohtjevi..
  • Mali Zeus
    9.8k
    Na stranu sad sve to, tko je zajebo, činjenica je da je otišao dole i još kad je otišao na predstavljanju veli da je uvijek jako poštovao Hajduk, da mu je drago da dolazi u veliki klub i kako mu se svidio ambijent na Poljudu. Dobro da nije rekao da je uvijek sanjao tamo igrati.
    Što hoću reći, možemo sad razgovarati o tome zašto je i kako Kranjčar išao tamo i je li to bilo normalno i tko mu zamjera, a tko ne, ali ako ništa on nikad nije krio da je dinamovac i dok je bio tam i poslije i do dan danas.

    Nije usporediva situacija u smislu statusa dvojice igrača u dinamovoj povijesti, ali je poanta da ovaj mali pederčić ima potrebu pričati kak je kao dečko iz Dubrave poštovao Hajduk, a nakom malo vremena će vjerojatno biti kao Krovinović koji je slušao naše pjesme, a u međuvremenu se pretvorio u tešku Torcidu. Jednostavno čovjek bez karaktera i bez kičme.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Sopić svoje nagradi treningom u 2 ujutro.blackbully

    Da, ali su nakon tog i oni imali 2 dana odmora ako se ne varam
  • Dautbegović1
    92
    Posudba bez prava otkupa je ku...
  • Dzgšb
    279
    Kad ukupno sve pogledaš ,puno nam je bolje da nije došao ,malo govno bi samo napravilo nered u svlačionici kad ga nebi išlo ,kad bi hoxha bolji od njega bio kojim slučajem,samo bi napravio raskol u svlačionici, jer kad je u stanju s Modrićem se sukobiti ,onda će s bilo kojim igračem takodjer
  • IstokKa96
    557
    Igrac koji dolazi na posudbu od recimo 4 mjeseca bez opcije otkupa po isteku iste, a smatra sam sebe igracem prevage, u novom klubu ocekuje maksimalno mogucu minutazu i otprilike podredjivanje ostatka ekipe i nacina igre sebi i svojim sposobnostima.

    Ukoliko pritom postaje i recimo najplaceniji clan ekipe cija je Uprava nesposobna (uglavnom je i svi se nadamo da nece jos dugo), kluba koji nema za biber (takva je slika u javnosti kojoj pripadamo i mi bolesni navijaci), a igrac ima za menadzera osobu koja nije bas neki 'omiljeni' lik (kak se zeme :wink: ) u klupskim krugovima, onda ja po svom skromnom znanju biram stav Uprave i zahvaljujem igracu i menadzeru na iskazanom strpljenju i zelim puno srece obojici u nastavku karijere.

    Pritom cuvam poslovnu tajnu, ne izlazim u javnost s medjusobnim prepiskama cuvajuci i dignitet trece strane (kluba iz kojeg dolazi igrac) nego izdajem uobicajeno priopcenje pogodno za takve situacije cime koliko toliko u ovim teskim trenucima za klub drzim do znacenja slova/kratice (G) u imenu voljenog nam kluba.

    Istovremeno pokusavam pronaci kvalitetniju odgovarajucu igracku nadopunu kako bih vjernim i voljenim navijacima osigurao jos vise radosti.
  • Dalmatinec
    585

    Sukob s Modrićem mu je samo plus u skupljanju simpatija u Splitu i hajdučkoj okolici. No, dobro, treba temu o njemu preskakati i ajmo dalje. I dalje smo favoriti, a publika se treba trgnuti.
  • Krulek
    207
    Pun mi je kufer novinarskog "mudroslovlja" o Brekalu, Dinamovoj.upravi i insistiranje na Dinamovoj blamaži. Sada kad je sve riješeno može se reći, po mom mišljenju, da u slučaju Brekalovog nepotpisivanja nije napravljena nikakva pogreška. Nije to wunderkind koji bi sigurno doveo Dinamo do mjesta prvaka, niti je novac za njegova četiri mjeseca igranja tako nevažan da bi se bacio u bunar, a o pitanju njegove odanosti klubu koji ga je stvorio da i ne govorim. Na stranu međusobna mrcvarenja u upravi koja nema jednu željeznu ruku koja bi zavela red i mir, ovaj potez sa Brekalom po mom mišljenju nije loš.
  • Zagi
    5.2k
    ...Ali, da je stanje u maksimirskoj šumi mnogo bolje nego prije nekoliko dana, to definitivno stoji. To se naročito odnosi na momčad, koja se nakon uspjeha u Puli probudila i to na svim razinama. Evo jednog primjera, koji to najbolje pokazuje. Nakon ogleda na Drosini, trener Jakirović dao je svojim dečkima dva slobodna dana, nedjelju i ponedjeljak. Nedjelju su dečki iskoristili za odmor, ali ponedjeljak nisu! Momčad se samoinicijativno pojavila na treningu!
    "Evo nas, tu smo", poručili su stožeru na čelu s Jakirovićem. Neki su radili u teretani, a neki u teretani i na terenu. Ova vijest ne smije samo tako proći ispod radara. Jer, iako se nekad znalo dogoditi da netko od igrača samostalno dođe trenirati i kad se ima slobodan dan, ne sjećamo se baš da se pojavila cijela momčad. Ovaj potez plave svlačionice zorno pokazuje kako su se svi maksimalno mobilizirali i shvatili okolnosti u kojima se nalaze. A ovim potezom pokazali su još jednom kako su velika potpora svom treneru. Nisu samo riječima stali iza svog trenera kao nakon utakmice s Lokosima, ovoga puta su to pokazali i djelom. Možda će baš ovaj ponedjeljak biti datum o kojem će se pričati nakon završetka HNL-a, možda će baš on biti prijelomnica sezone, trenutak kad su svi "stavili glave skup" i krenuli svim snagama u obranu naslova. Potez igrača s psihološke strane je ogroman poguranac za cijeli klub....

    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/opca-mobilizacija-na-maksimiru-igraci-izveli-nezapamcen-potez-ovo-bi-mogla-biti-prijelomnica-sezone-15421106
  • Captain America
    14k
    Već vidim Takija kako dolazi na trening i kaže Jakiru : "Idemo delati."
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.