• Haza
    731
    Zadnja moja na temu Petka, jer očito se ne čitaju komentari precizno. Nitko nije rekao da je loš, da problem je za Dinamo ove sezone, što koncept igre Petka Dinamu više odgovara u europskim tekmama, zato on i igra najbolje u Europi. Dinamu za HNL treba drugačiji format napadača, i ako to netko napiše, nije time hračnuo na Petkovića.
    Možda ovo nije tema za transfere, ali jednostavno Dinamu za HNL treba drugačiji stil napadača, ne znam dal se to može napisati bez da fan club Petka ne podivlja?
    Kulenović nema realizaciju i tehniku, Brodić je lošija verzija Petkovića. Rekao bi Petko za sirotinju.
  • Orc123
    5.7k
    A Nicota buba bez veze....vjerojatno je Koffi vec u zg....ja binrekao da se ide u cisti transfer a ne posudba...
  • Zagi
    5.7k
    Možemo kenjat po Petku kolko ocemo al činjenica je da je zadnji ostao na brodu.Noel

    Kad je nestalo mjesta u čamcima.
    Nema lik ponuda. Neće nitko te svemirske kvalitete.
  • YasutoWakizaka
    100
    https://www.24sata.hr/sport/dinamo-zeli-dovesti-hajdukova-bivseg-trenera-dambrauskasa-961484
    Da ili ne momci? Ja sam osobno za prgavog trenera ala Vaha, Bjelica, Kek...
    Ali ovaj trener je iz govna napravio pitu pa ono...
  • Rex Ramae
    2.6k
    Ja se nadam da će napokon doći trener kojemu Dinamo nije najbolji / najuspješniji / najveći (da me se krivo ne shvati) klub u dosadašnjoj karijeri.
  • YasutoWakizaka
    100
    Znači od ova tri šta sam nabrojao Vaha
  • manikk
    230

    bio bi upgrade na sadašnju situaciju sigurno, ali mislim da imamo previše drugih gorućih problema tako da sama promjena trenera možda i ne bi donijeli ništa novo
  • CastAway1986
    937
    Neznam šta ovi portali hoće s ovakvim objavama osim da unesu još više nemira u klub..Još uvijek imamo trenera nema potrebe za ovim glupostima
  • Facke
    2.5k

    Pa to im je cilj celu sezonu. Nemir nemir i nemir.
  • Marcinko
    331
    Dambrauskas mi je nešto najbliže Sergeju, na kraju dana obojica su se etablirali u Gorici, tako da ne bi volio njega vidjeti.
  • Jurki
    9.4k
    ako im je nemir cilj. Onda klub treba stati iza trenera (ne ulazim sad u to dal treba dobiti otkaz ili ne)
    I tim novinarima zabraniti akreditacije. I to javno iskomunicirati da tko god iznosi lazne informacije vezano za klub ce mu biti zabranjen ulaz na presice i utakmice.
    Pa nek pisu kak im je uskracena sloboda govora.
  • Kaktus Car
    377
    Neznam šta ovi portali hoće s ovakvim objavama osim da unesu još više nemira u klub..Još uvijek imamo trenera nema potrebe za ovim glupostimaCastAway1986

    Kakvo "unošenje nemira" od strane medija?! Ako netko unosi nemir onda su to valjda prvo trener i uprava koji su odgovorno za trenutno stanje.

    Mjesecima su mediji tražili opravdanja i branili ovog luzera na klupi. Kad je zadnji put neki Dinamov trener imao toliku (nezasluženu) potporu medija? I sada kada konačno postaje jasno i medijima i svima onima koji su vjerovali u bajke o zimskim pripremama i zimskom prijelaznom roku koliko je sati i kada se počinje vršiti pritisak na trenera (i upravu koja ga je dovela) koji na Maksimiru gubi od Lokomotive 3:0 opet nije dobro.
  • YasutoWakizaka
    100
    Jedino što ja mislim da trenera može spasiti, što su male šanse ono tipa 5% je tekma kada zaigra drugi Japanac i poetncijalno ovaj iz Metza.
    Na toj tekmi imaš lijevu i desnu stranu kojima je forte brzina.
    Ako i tada ne ide na tvoje "rakete" ja bi treneru dao otkaz.

    Brat bratu Dinamo ima jednu od sporijih ekipa, makar naravno nije sve u brzini.
  • emilperska
    3.7k
    Ne zelim vise nijednog igraca, trenera, funkcionera, VAR analiticara HDZ Gorice vidjet u Dinamu..
    Ako je alternativa ovaj balticki agent poljuda, neka nam Sergeja. Nadam se da ovo nije istina, da se u trazenju novog trenera gleda dalje od Gorice..

    On je sigurno bolji trener od S.J. ali ne zelim ga jer mi je sinonim ovog Hajduka, jer mislim da ne bi doveo u red svlacionicu. On je u Hajduku imao problema s Kalinićem radi istih stvari koje bi ga docekale tu s Miškom, Riletom i Akijem.
    Osim tog, sta ne mozemo dovest i jebenu zamjenu za S.J., a da mu vrhunac nije bio HNL klub slabiji od Dinama..
  • Kujtim Shalla
    2.3k
    Nema se šta Ko ljutiti, jakir zna da je trebao biti bivši još nakon balkanija. U busu već. Dobio je toliko kredita Ko niko nikad prije njega. Tako da se nema šta ljutit. Isto tako uprava ak je i malo ozbiljna morala je imati opciju A i opciju B već odavno. Pobijedili smo na guzove istru. Mislim i da smo izgubili on nebi bio bivši, ni ako ne pobjedi o goricu neće biti bivši. Jer oni nemaju pojma šta rade. Ispucali su novce na čačketa, Bišćana i sad smo di jesmo. Ovaj dambrauskas mi se uvijek svidjao kao trener. Momčadi u kojima je bio igrali su dobar nogomet. I realan je, kad dobije pljusku priznao i idemo dalje radit. Usporedbe sa jakirom nisu osnovane jer on osim gorice je radio u hajduku. I tamo je pritisak golem, mozda još veći. Ja sam za
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions