• badjibadara
    1.7k
    Nije do trenera. Trener bi ih kaznio.

    Ali ga jebu udruge.
  • Facke
    2k
    Jedan spic ko Ángelo Henríquez u formi bi nam legel ko budali samar.
  • Droljo
    5.1k
    Ma nema šanse da smo mi napravili nekom klubu to što drugi redovito rade nama. No fucking way!
  • Nogo
    1.3k

    Ne znam za ovo, ali znam za Drmića još iz Rijeke da je i gore stvari govorio i radio Tomiću na treningu, svlačionici...
  • Mihaljević
    8.2k
    Ako ništa barem je lijepo vidjeti da bi on prije igrao za Dinamo nego za Schalke, velik udio u tome vjerovatno ima i to što smo još aktivni u Europi.
  • Ludovic IX
    5.5k
    vjeruj mi ne radi jer kad čitaš komentare naših navijača o nekim igračima, pitaš se jel trebamo neprijatelje kad smo sami sebi najgori.
  • Sava Krpa
    208
    sto posto trenira najjače sto zna i umije te to pokazuje na terenu. Bar se to ne može sakriti.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    Nije mi jasno zašto bilo tko koristi sekundu svog vremena na transfer gnjide kod govana i prodavača magle. Koji nakon spike o so tonama posluju direktno sa Barom. Ko mu jebe terma, dabogda vode titulu bi jednu osvojio. A Koffi čekamo da dodje, šta se sve iz dešavalo, će kqjmo da ga vidimo u dresu. Pa onda sudimo
  • Mali Zeus
    9.8k
    ↪Mali Zeus vjeruj mi ne radi jer kad čitaš komentare naših navijača o nekim igračima, pitaš se jel trebamo neprijatelje kad smo sami sebi najgori.Ludovic IX

    Točno tako, nisu čak više ni sve što piše u medijima što se povjeruje isto sekundu, samo da je što gore po igrače i klub nego i to kaj se kao čuje negdje o nekome...
  • CastAway1986
    853
    Ponovio bi opet da je najbolje da se napravi tema Bara i Brekalo jer ovo nema smisla ..
  • CastAway1986
    853
    Nadalje, što se dovođenja ovog desnog beka iz Metza tiče, ja volim prije mogućeg transfera pogledati komentare navijača njegova sadašnjeg kluba i kako oni gledaju na to..Na osnovu toga većina ih piše da je bio odličan u Ligue2 i da je igrao jako dobro u oba pravca , u prvoj ligi trenutno imaju boljeg od njega ali većina bi ih njega zadržala kao rezervnu opciju jer je bolji od izvjesnog Colina..Isto tako vidim da su navijači Schalkea baš zagrizli za njega i da im se čini kao kapitalno pojačanje Al s obzirom na njihovu trenutnu poziciju njima je svatko kapitalac..U situaciji kad nam je skautska služba gotovo nepostojeća a prijelazni rok se bliži kraju s obzirom na Mohu mi moramo reagirati i nadati se da će nam ovaj Koffi donijeti mnogo toga dobroga..
  • Orc123
    5.2k
    dinamo je odavno prerastao HNL i bas me boli ona stvar od kud je igrac, nek je iz Japana, Francuske, Turske, Makedonije, Bosne, Hrvatske.....nebitno, ako ima kvalitete za Dinamo....ili nam je bolje da nas nastave musti u HNL i raditi budalu od nas ...za kojeg god igraca Dinamo pita u hnl pocetna cijena je 2mil eura na vise, o posudbi sa otkupom nitko ne zeli ni pricati....da, bas me briga odakle je igrac ako ostavlja srce na terenu, a za nase mlade ce uvijek biti prostora i redovito ga dobivaju. Evo imamo stvarno puno mladosti u ekipi sada, a jos ce je i vise biti! Svjezi primjeri su ti Sucic, Zivkovic, uskoro i Cavlina....
  • Dautbegović1
    92

    Još to stigne "gvozdena " raz...
  • veselko tenžera
    1.4k
    Ako se dovodi obrambeni igrač iz Francuske druge lige želim da to bude brz, agresivan, motoričan, igrač bez puno tehnike i minimalno 5 godina stariji od onoga što u dokumentima piše. Poželjno da ni francuski ne govori najbolje.

    Nikako neki plavokosi šmeker s odličnom dugom loptom i nikakvim fizikalijama koji uči hrvatski i koji nasmijava cijelu svlačionicu.

    Bez rasnih predrasuda, molim :smile:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.