• Mlađi referent
    11.1k


    Nema tu Petković ne želi. On je trener i on treba napravit da Petković mora. On je taj koji postavlja osnovne obrise igre, ako je Petković nacrtan u 16 metara, onda Petković mora biti u 16 metara. Treba ti živahniji? Imaš Kulenovića, i njega si birao. Dalić je dobio od Petkovića kaj je tražio.

    Na kraju krajeva, nije nužno ni da moraju nekom direktno “dati” loptu. Mogu se njihove fizikalije iskoristit za brze re-posjede, igranje uz veći rizik di ih možeš postaviti više uz teren i na taj način stvarati gore višak ljudi. Opcija ima, ali treba trener to znat ukomponirat, trener je tražio, trener je dobio, on je taj koji vodi cijeli rok. Ne želim nikakve izgovore ovaj mu neće ovo, ovaj mu neće ono.

    A još je smiješnije kaj će Jakirović koji plače za “raketama” dovest beka moćnih fizikalija, a igrat će mu senator Ristovski jer mu oni i diktiraju svlačionicu. I onda će čovjek pričat po pressicama kako se ne trči dovoljno.
  • Sava Krpa
    208
    Imam informaciju da Petko na treningu prigovara na broj čunjeva kroz koje moraju preći trčanjem te da trenira intenzitetom kojim želi. U prevodu teška bolikurcina sto i pokazuje na terenu trenutno.
  • Ludovic IX
    5.8k
    a ja imam informaciju da je to teška laž.. da trenira istim intenzitetom kao i drugi. nema nikakve posebne beneficije na treningu
  • YasutoWakizaka
    100

    Slažem se u potpunosti s tobom. Za mene jedini pravi senator koji dokazuje svoju vrijednost, godine i i iskustvo je KTC
  • Orc123
    5.5k
    Dosta pozitivno pisu za ovog koffija na forumu od Metza...vecini je zao sto ga prodaju i to samo za 1m eura..
  • i more je plavo
    891
    Ja nemam informaciju kakvo je stanje u svlacionici i na trenigu Dinama, ali znam da ne postoji trener, sportski direktor ili predsjednik kluba u Hrvatskoj koji se o Jakirovicu nije pozitvno izrazio u zadnjih 5 godina.
    Cak i u Mariboru iz kojeg je brzo otisao.

    A sad zasto Dinamo izgleda ovako kako izgleda, a to nije onako kako bi mi ili bilo ko kome je stalo do Dinama zeli, nije mi jasno.
  • Petko4455
    26

    Svi oni su igrali prvu hrvatsku ligu na posudbi? Kakva korist od slanja u Bosnu ili Sloveniju? Ko te tamo prati? K tome još u zadnje ili predzadnje klubove? Vrbancic u dubravu,zašto nije recimo u Istru,Varazdin lokomotivu ili Goricu? Mažemo si oci bzvz..interes nikakav,da ga zelis gledat nebi ga slao “da ga ne gledaš”
  • Mali Zeus
    10.3k
    Imam informaciju da Petko na treningu prigovara na broj čunjeva kroz koje moraju preći trčanjem te da trenira intenzitetom kojim želi. U prevodu teška bolikurcina sto i pokazuje na terenu trenutno.Sava Krpa

    Ja bio jutros na kavi u kvartu. Reko lik za šankom potpuno isto. Mora da ima nekaj u tome definitivno.
  • Ludovic IX
    5.8k
    možda ga netko treba i htjeti na posudbi da bi ga nekom posudio.. istra je odbila jer su vjerojatno tražili lovu a mi nismo dali. Ako posudiš igrača, moraš imati kakvu takvu garanciju da će igrat a klubovi večinom ne žele razvijat tudjeg igrača osim ako su u teškoj banani pa moraju i na taj način se vaditi. uz ovakakv rudeš, ne moraju se brinuti
  • Mali Zeus
    10.3k
    A sad zasto Dinamo izgleda ovako kako izgleda, a to nije onako kako bi mi ili bilo ko kome je stalo do Dinama zeli, nije mi jasno.i more je plavo

    Ne znam, možda je do trenera?
  • Jurki
    9.2k
    u 1.HNL nema kluba koji ce ti trpjeti i razvijati igrace za tebe. Za hvala lijepa i tapsanje po ramenu sigurno NE.
    Klubovi u Hrvatskoj zive od prodaje i rađe ce trpjeti igraca pod ugovorom nego posuđenog.

    Filijala u Sloveniji ili Bosni je trebala biti nađena mjesec dana nakon kaj je bilo objavljeno da se "dvojka" ukida.
    Odgovore zakaj to nije napravljeno treba potraziti u kancelarijama Maksimirske 128.
    U Sloveniji ili Bosni se mogu igraci razviti pa ga lakse posudis klubu u Hnl (jaca razina) koji nema takvog igraca.
  • Orc123
    5.5k
    tko je pratio Modrica u Zrinjo, Jankovica u Zrinji, Gurlice u Bravu, Katinica smo prodali za milju eura iz Brava, Tolic u Mariboru, čuže u Zrinji itd itd....bolje da igraju u Bravu recimo nego da ih posaljes u Istru gdje samo traze svoju racunicu...imas Sloveniju imas Zrinjski, imas Loxu, Belupo, nije bitno gdje nego klub koji ga zelinrazvijati...to je jedini pravi put ..bolje sezona na posudbi gdje igra nego sezona na klupi u Dinamu i igranje za juniore.
  • Petko4455
    26
    Okej,ali mislis da je stvar da ga niko ne zeli? Igrača na kojeg Dinamo “racuna” u budućnosti?
    Uglavnom nešto je jako trulo i ne definirani statusi mladih igrača,gubimo sve i ako se ne stane tome na kraj ode i to malo sto je ostalo? Koga imaš osim baturine? Iz svojeg bazena? Zivkovic li la,opet AKO GA ISTRPE,a zašto druge ne trpe?
    Nemas nikog..slj sezonu nijednog..jer da bi imao moraš ga sad dozirat
    Znaci tek ako za 2-3 godine,a do onda mladići iz francuske Japana i slicno..
  • Ludovic IX
    5.8k
    lik za šankom je rekao.. zar misliš da bi jedan ademi dozvolio to.. ako ne zbog sebe, zbog svojih suigrača. a ako je to istina, i ademi i ostali grači nemaju ništa protiv toga, onda ga i zaslužujemo takvog.

    prestanite sa bapskim pričama. baš gluposti. i kad ga ide, on radi isto samo ga ide pa je tu bog. sad kad ga nejde jer je izvan forme a to je više do trenera , onda ne valja. Mali Baturina je jedan dan bog, drugi ne valjda ništa. nije batirina loš zato što ne zna ili ne trenira. da imaš 7 raspoloženih igrača na terenu i ova ostala 4 bi igrala 30% bolje neg igraju.. mi imamo jdnog do dvojicu raspoloženih ali onda i oni izgledaju loše jer je tak.

    To je sramota trenera i nikog drugog.
  • Mali Zeus
    10.3k
    ↪Mali Zeus lik za šankom je rekao.. zar misliš da bi jedan ademi dozvolio to.. ako ne zbog sebe, zbog svojih suigrača. a ako je to istina, i ademi i ostali grači nemaju ništa protiv toga, onda ga i zaslužujemo takvog.Ludovic IX

    Radar za sarkazam danas ne radi?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.