• reziser
    6.5k
    razmišljao sam kaj pametno napisati nakon sinoć...i dalje sam nevjerojatno tužan, i mislim da produktivnost na poslu neće biti na velikom nivou danas

    ne krivim ni trenera, ni igrače ni suca, jednostavno splet nesretnih okolnosti. Hebemu miša.
    Imali smo i sreće, imali su zicera odmah nakon isključenja More...

    iskreno, tko nije pomislio nakon 3:1 u 90...da je gotovo...mislili su i igrači i malo se opustili..slavili....
    i nesretno...jako nesretno to sve prosuli.

    ništa nije izgubljeno....

    Svi u Milano po pobjedu! Nema predaje!
  • Navijač Dinama
    7.5k
    ma sve je realno ali meni nikad u glavu neće ić zašto isti taj jebeni var nije išao gledat kod situacije Petkovica ili Ademia
  • Keyser Soze
    8.3k
    Dinamo za prolaz sad mora pobjediti u Milanu i uzeti Cityu barem bod s tim da racunamo da ce City pobjedit Sahtar iduce kolo... Bodom u Milanu smo sigurni treci, ali nakon onog horora jucer ne mogu bit zadovoljan s trecim mjestom kad nam je osmina finala LP bila blize nego ikad i vjerojatno nikad vise necemo imati ovakvu priliku...
  • Mali dioničar
    14.7k
    Nadam se da su opravdavatelji prodaje Rrahmanija i Šunjića zadovoljni širinom kadra.
  • reziser
    6.5k
    režek je uvijek bio i bit će protiv VAR-a
    možete me hebat, ali to mi ubija nogomet, bez obzira jel išlo nama u korist ili štetu.
    Nije da ne donosi dobre stvari, ali ima i grešaka.
    Stalno potenciram da je iza VARa--čovjek... a čovjek je uvijek najslabija karika.

    Jučer nam se poklopio "loš" rezultat iz Zagreba i iz Milana, ali to ne znači da mi nemožemo dalje! čekaju nas 2 teške tekme u kojima nismo bez izgleda
    Možemo uć u LP, ali možemo ostat bez proljeća u evropi, sve je otvoreno.
    Ovaj dinamo mi, bez obzira na sinoćnji gubitak 2 boda, daje nadu da ćemo dočekati opet proljeće, makar u ligi UEFA...
  • reziser
    6.5k
    da nam je netko pred početak lige, ponudio ovu poziciju, broj bodova, gol razliku...dal bi bili presretni? Bi...ali gledajući igre...trebali smo imati više bodova. ali ovo je sport, ne pobjeđuje uvijek bolji nego tko da gol više.

    ponosan sam na sve...na igrače, trenera, na SJEVER....
    nismo se dotakli atmosfere koja je opet bila SAVRŠENA.
    Svaka čast dečkima sa sjevera koji su gurali cijelu tekmu :heart:
  • xavier
    11.2k
    ma sve je realno ali meni nikad u glavu neće ić zašto isti taj jebeni var nije išao gledat kod situacije Petkovica ili AdemiaNavijač Dinama

    Ma dobro, kod Ademija je čak i u tom trenutku s tribine bilo jasno da zapravo više nije znao što drugo napraviti pa je krenuo "do kraja i pasti". Za Petkovića mi se činilo da je sigurno penal no na kraju se pokazalo da sudac nije pogriješio. No da je bilo elemenata za provjeru, definitivno je.

    E sad, sudac je u telefonskoj vezi s VAR sobom. Ne znam zovu li ga oni samo da nešto pogleda ili mu mogu i javiti, kad što bi recimo bilo kod Petkovića, "sve je čisto, nije penal, ne treba ni gledati".
  • The Undertaker
    4.3k

    Sudac ne gleda svaku situaciju već samo one koje su i VAR-u dvojbene. Nema se Bjelica što ljutiti na VAR. Vidilo se po sucu da je VAR provjeravao situacije sa Ademijem i Petkovićem i, na kraju, dobro ih je procijenio. Generalno su jučer sve ključne odluke suca bile dobre. Nakon odgledane snimke, ni ja ne bih sudio penale na Ademiju i Petkoviću. Penal na Pjatovu čist. Glupost Theophila poput one koju je Pjatov napravio u Harkivu. Ako se ne varam, tada je VAR nama donio penal.

    Generalno, nakon utakmice je razočarenje bilo veliko. Danas prevladava realitet. Oni su jučer dominirali gotovo čitavu utakmicu, vezni red je pojeo naš i, ukupno gledajući, neriješeno je realan rezultat. Pogriješio je i Bjelica, prvo sa formacijom a onda, nakon promjene formacije na 4-3-3, što nije odmah izvadio Stojanovića i stavio veznog igrača. Ovako je Stojke, ni kriv ni dužan, bauljao od krila do beka da bi, u jednom trenutku, osvanuo na poziciji lijevog beka.
    Sve skupa, ovo je dobro. Atalanta, Dinamo i Šahtar su li-la ekipe i tu su svi rezultati mogući tako da ne bih unaprijed potpisao pobjedu Šahtara u zadnjem kolu. Ovako konkurentan Dinamo nisam odavno gledao i sa guštom idem u Milano znajući da tamo imamo što pokazati.
  • Crusades1986
    10k
    Sudac ide gledat na VAR monitor koji se nalazi na stadionu samo u situaciji kad ni ljudi u VAR sobi nisu sigurni kakvu odluku donijet. Za situacije kod Petkovicevog i Ademijevog padanja se radila "tiha provjera" i ispravno se odlucilo da nije rijec o penalu. Decki su jos jednom odigrali kvalitetnu utakmicu i na nama je da im damo podrsku u Milanu. Sve je jos na nama i sami o sebi odlucujemo, ne treba nikog istaknut kao glavnog krivca za ovo jucer. Jebiga, svima se desi takav dan.
  • xavier
    11.2k
    &

    Tako sam i mislio. Onda je stvarno sve ok i kako sam i rekao, nema nikakve primjedbe oko tih spornih situacija.
  • ZDS86
    205
    Pričaš gluposti,ali neću dalje u off topic(mozes u pm jedino).
  • BluePhone67
    3.3k
    Zahvaljujemo se našem sluzbenom fotografu Zone Dinama na još jednoj prekrasnoj fotogaleriji.

    Ovim putem pozivam opet sve zainteresirane za bilo kakav vid suradnje neka nam se jave na sluzbeni kontakt ili privatno porukom. (dizajn,grafika, foto, novinarstvo, video produkcija, itd., instagram, twiter, facebook)
  • Majki2111
    2.7k
    Za ove koji pričaju da je osmina finala bila nikad bliže, ne znate kako bismo odigrali ostale dvije tekme. Na to zaboravljate. Šanse su nam pale, al ne za toliko. Treba poginut u Milanu i opet ćemo bit jako blizu.
  • Papastrumf
    10.2k
    Za ove koji pričaju da je osmina finala bila nikad bliže, ne znate kako bismo odigrali ostale dvije tekme. Na to zaboravljate. Šanse su nam pale, al ne za toliko. Treba poginut u Milanu i opet ćemo bit jako blizu.Majki-Papi2111

    Obje ostale tekme si mogao izgubit i vrlo vjerojatno bi bio 2., a 100% 3.
    Ovako je svašta moguće pa i da na kraju završimo kao posljednji.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.