• LovroZG
    1.3k
    Nas je sreća pomazila tak da smo dobili Šahtar, realno najslabiju momčad iz drugog bubnja. A u osmini bi nam stvarno trebalo bit svejedno kog izvučemo, tad ideš na glavu pa šta bude bude.
  • Majki2111
    4.1k
    Tak je sve jedno kog izvučemo ako prođemo. Ak nemreš pobijedit ekipu iz osimne finala onda nisi ni za osvojit natjecanje. Ja tako gledam. Ako budemo treći znamo da nismo za knock out fazu LP. Ako smo drugi onda znamo da jesmo za knock out fazu. Ako me se pita, nebi htio PSG i Liverpool. Ostalo može.
  • Navijač Dinama
    10.5k
    Kakav imate komentar na igru i na ovog Minhenskog nacistu koji sebe smatra "djeliteljem (ne)pravde"?
  • ZDS86
    207
    Nemoj vrijeđat "naciste" sa ovim tipom
  • Cosey
    584
    Bome ovaj remi Atalante nam ne paše nikako. Sad i oni ostaju u igri za treće mjesto.
  • marcio amoroso
    45.9k

Ostali bi i sa porazom.
  • Navijač Dinama
    10.5k
    zašto to?(njemac=nacist) mrtav švabo/dobsr svabo)
    može se desit ono čega se ja osobno prebojavam a to je da se Dinamo prepadne Atalante i podere nas u Milanu i onda doma izgubimo od plastičara i eto ti banane
  • Cosey
    584
    Ostali bi i sa porazom.marcio amoroso

Znam da bi matematički. Da ne idem sad u kalkulacije zadnja dva kola, tu je u igri i momentum. Mi smo ovako izgubili dva boda i vjerojatno sigurnu osminu finala Lige prvaka, a oni osigurali bod protiv moćnog Citya.
  • Bosna86
    12.4k
    Da je bilo 2:2, prezimili bi u Europi vec sad ( uz poraz shakhtara od citya)
  • vjeko1701
    18.6k
    jbt, samo čekam da City izgubi od Shaktara pa da u zadnjem kolu moraju dobiti nas da osiguraju 1. mjesto
  • Cosey
    584

Samo nemoj dvaput reći.
  • Aggro
    727
    Klasičan dinamo danas... Kao da netko svake godine piše sve gore scenarije ispadanja da nas više muči...
    U zadnjih pet minuta primit gol i napravit faul nad golmanom u 16 pa jbmti život...
  • ZGV
    3.6k
    Ovo je ispalo baš dinamovski
  • Mali dioničar
    18k
    U biti je rezultat realan, ali je tajming u kurcu.

Pjatov nam pokloni penal tamo, gol za 3:1 ovdje i onda izbori penal koji sudac ni ne sudi na njemu nego na Taisonu i onda gledajući VAR vidi da penala nema na Taisonu, ali ima na Piatovu i sve to u zadnjoj minuti nadoknade.

Jebote.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube