• Kujtim Shalla
    2.1k
    Čolina u Danskom Vejle kojeg trenira naš Prelec
  • NitkoBitan
    12.1k
    Dinamovac nema kaj radit u Hajduku, tocka.

    Mislim sva ova bezvezna rasprava oko toga kaj je tu netko bubnuo neprovjerenu (i vjerojatno netocnu) informaciju da je Hajduk kontaktirao Brekala.
  • emilperska
    3.1k
    Znači S.J. je dobio zadnju šansu. Taman će se Plavac vratit na Zonu i uvjeravat nas sve da S.J. nije kriv, negdje nakon Istre. Ali da sumiramo činjenice:
    1. Ako dobijemo Istru, prolongiravamo neizbježni otkaz do tekme s Goricom, Lokomotivom ili Varteksom. Nama svaki sljedeći X znači definitivni razlaz s titulom. A s ovakvim trenerom i tonusom momčadi, mi nemremo pobjeđivat u nizu. To je sad sigurno. Ako nije bilo jasno njegovim fanovima, sad valjda je. Sad su mu branitelji samo botovi.
    2. Nismo potpisali najveće pojačanje koje nam se nudilo jer eto ne znamo što će biti s glavnim trenerom, a njegova alternativa je bivši trener koji ga nemre smislit.
    3. Ako ne dobijemo Istru, Hajduk će bit na +10 i mi ćemo se pozdravit s titulom i tražit novog trenera za novu sezonu i napad na kup u ovoj.
    4. Kup je bitan jer pobjednik kupa ide u EL, a ostali u konferencijsku ligu. To nije zanemarivo. Pošto je evidentno da nećemo bit prvaci, ostaje nam nada da smo sami u stanju osvojit kup ili bit 2. u prvenstvu ako ga Hajduk osvoji. Moglo bi bit parodksalno da finale kupa igraju Hajduk i Osijek, a mi navijamo za Hajduk jer nam to nosi EL.
    5. Toliko sam iznerviran da ne znam na kojoj temi više pišem. Odlogirat ću se večeras do daljnjeg. Žena mi je zabranila pristup Zoni jer to loše utječe na moje zdravlje. Ne razlikuje Dinamo i Zonu hahaha
  • Mentalni Gimnastičar
    677
    Znači Brekala su odjebali zbog ničega?
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    ma isto i kod mene sve, pobrkao lončiće. A oni brate i žele da izgubimo sve šanse za titulu. Zato klauna i ostavljaju
  • Batigol86
    198
    Ovo ni Nadrealisti nebi rezirali, strasnoo
  • Ali
    1.9k

    Pa nisam vidio da je netko Spikica nazvao "svinjo debela" ?
    Nisu ista pravila za sve...
  • LaznjakProsineckog
    451
    Ma Jakir nije ni htio Brekala zbog Hoxhe, a i zbog Andy Bare. Dragi novinari, zašto ne pitate Jakirovića zbog čega je htio Hoxhu prije Brekala i da li je u konfliktu sa Andy Barom. Hvala! (p.s. presice su pretvorile u paradu floskula jer vi novinari se bojite ili ne zelite pitati direktna pitanja!!)
  • Tom vg
    1k
    Da je netko ovakav scenarij izmislio prije par dana, dobio bi ban zbog trolanja. A danas je to naša realnost. Klub nam je trul do srži, izvana i iznutra. Crni dani nas čekaju..
  • Zagi
    5k
    " Možda i predlože da dođe na posudbu utakmicu po utakmicu, sve dok je Jakirović na klupi..."
    Fino im Ničota spustio.
  • UberAlles
    7
    Klub nam je trul do srži, izvana i iznutra. Crni dani nas čekaju..Tom vg

    Plava balada od Baruna na repeatu ovih dana…
  • LaznjakProsineckog
    451
    Sve tocno, tocka 2.Jakirov domet nije Brekalo, nego Hoxha, Pršir, Krizmanić, Mierez i ta ekipa... momci su dobri igrači, ali to nije Dinamo ruku na srce.. pazi ti da on ne vidi dalje od BiH i HNLa, netko mu je trebao zveknut šamarčić i reći "momak budi se, u Dinamu si, nisi trener Gorice, Zrinjskog ili Rijeke" ,ah da, zaboravio sam, a jako malo se provlacilo kroz medije, pa Jakir je nakon Varazdina rekao da mu je X dobar rezultat!?!? Trener Dinama da to izjavi, samo zbog toga je morao odma letit tada, ako ne i prije!!
  • ruicosta
    91


    Uz obaveznu klauzulu da ne smije igrati vise od 26 minuta po utakmici jer ce u suprotnome morati platiti dodatni euro po minuti
  • Benito
    598
    Uffff kako kipi u meni. Noćas spavam u boravku da ne prenosim negativnu energiju na curu...moglo bi potrajat
  • Crni86
    1.1k
    kljucan problem zasto jakir nece dobit otkaz je neko vec vise puta naveo, kada mu daju otkaz nemaju se vise iza koga skrivat… vec vidim dobit cemo istru nekako na misice i bit ce opet ko nakon balkanija, ak nije tad dobio pedalu nezz kad ce evo… valjda je potrebno da budemo 5. ili 6. da se vise usude smjenit ga…. mogli smo uzet bjelicu nakon balkanija pustit ga da poslozi ekipu da odradi pripreme i da suvereno osvojimo titulu. Nakon veselja kad i ako jakir dobi otkaz, vec vidim novo neugodno iznenadenje nekim novim trenerom u liku toplaka, cacica ili ivkovica..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.