• Dzgšb
    260
    nasDzgšb
    Profa
  • Facke
    2k
    Ja sam sokeran. Absolutne sokeran......
  • VesoB
    19

    Da nismo u kompletnom preslagivanju kluba Jakir ne bi nikad došao. Jakir je pokazao kakva je osoba kad je došao kod nas te smo to trebali očekivati da će mu se vratiti kao bumerang
  • BornaPŽ1986
    1k
    Da nismo u kompletnom preslagivanju kluba Jakir ne bi nikad došao. Jakir je pokazao kakva je osoba kad je došao kod nas te smo to trebali očekivati da će mu se vratiti kao bumerangVesoB

    Mislis da bi netko drugi odbio jedan Dinamo ako mu se ponudi? Cime li je on bio vezan toliko za Rijeku? Sve je to biznis, oni su dobili novce a to sto je Misko imao predstavu u medijima je druga stvar. Nek stavi drugi put vecu klauzulu.
  • emilperska
    3.1k
    Koji je smisao platit Brekala 1m EUR ukupno i da ga S.J. onda vodi?
    Mislim, cak ni ovi njegovi fanovi i botovi vise ne vjeruju u naslov s njim.. Sto tocno dobivamo s Brekalom i S.J. na klupi. Pa nece Brekalo ostat i za sljedecu sezonu i lov na skupine New Age Intertoto kupa..
    Dajte mi elaborirajte tu situaciju -7 za Hajdukom, 1 m kratkorocna posudba Brekala, S.J. na klupi
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.6k
    sokeran. Absolutne sokeranFacke

    Prva stvar koja me nasmijala u posljednja 24 sata
  • Facke
    2k


    :lol:

    A mene je za plakati :lol:
  • Svi na Sjever
    1.9k
    sokeran. Absolutne sokeran
    — Facke

    Prva stvar koja me nasmijala u posljednja 24 sata
    Gražvydas Mikulėnas

    Motaj kablove,gasi Zonu.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.6k
    e moj ne znam da li si htio napisati šuriken ili šokiran, mozak mi se topi dok zamišljam da netko izgovara šokeran. Dobro, nećemo trovati temu, ekipa nastavite
  • VesoB
    19

    Ne slažem se, ali zbog toga je ovo forum gdje se iznose mišljenja. Najvažnije je trenutno da se odlučimo u kojem ćemo pravcu ići, iskomunicira na vani i krene napokon dinamovski po naslov.
  • Georg Koch
    3.5k
    a mene je tvoj screen razgovora sinoc poslje tekme. Nema dalje, jer se pronalazim u onom :rofl:
  • Keyser Soze
    8.1k
    Prodali 3 reprezentativca, igrali LP prošle sezone, a rezultat? NEMA PARA. Di su pare? Nitko ne zna. Znači ako sam dobro shvatio, oni ne znaju hoće li uzet Brekala koji je de facto dogovoren ili dat otkaz treneru kojeg su trebali napucat prije 3 mjeseca. Razina nesposobnosti i bolikurčine svih u klubu je nevjerojatna, doslovno ništa ne ide kako treba i godine ovakvog poslovanja dolaze na naplatu. Dobro je Šokota rekao jedan dio: "U Dinamu se ne zna tko šta radi." Klub je u rasulu!
  • Majki2111
    2.6k
    Da kužim dijalekt i sve to i meni je to lijepo čuti.. Ali granica neka bi trebala bit. A to je da se bar razumije i raspoznaje riječ u pisanom obliku...
  • Maki2
    435
    Pa ovi su uspijeli pokrast i vise od Maminha
  • Jurki
    8.6k
    Dobro je Šokota rekao jedan dio: "U Dinamu se ne zna tko šta radi." Klub je u rasuluKeyser Soze

    Mislis da je to Šokota rekel zato kaj mu je stalo do kluba ili zato kaj nije dobil nikakvu funkciju?
    Osoba koja izjavi da je bilo prije bolje kad je nasmrkani antikrist vedrio i oblacio u klubu ne moze biti dobronamjerna osoba.
    Pa taman on bio i Tomo Šokota.
    Edit: da se razmemo u klubu se ne zna tko sto radi je tocno, ali to nije friska stvar. Stvari vec godinama ne funkcioniraju kak bi trebale samo kaj su to dobri rezultati zamaskirali sva ta sranja.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.