• Sixthway
    275
    potpisujem. Sram me kad vidim za koje novce se mi natežemo , koliko je samo transfera propalo radi takve politike zadnje dvije godine.
  • Fanboy
    2.2k
    Kako je Kaleb rekao za Perkovca, ne vrijedi dati formulu u ruke onome tko ne zna ju voziti....Daj Jakiroviću Brekala, Modrića, Kramarića i taj nebi mogao napraviti normalnu taktiku.

    Nek on vozi škodu po osalim klubovima, nama treba iskustvo i znanje.
  • Ban
    698
    Ja se samo molim da dovedemo dobrog desnog stopera. Za ostala pojačanja me ni nije previše briga.
  • keppi
    130
    Kakvi Brekalo i Modrić ....dajte nam Duju.
    Ovi naši izgleda malo piju, a zna se da alkohol daje hrabrost. Da više piju, više bi pucali na gol, pa bi bilo više golova. Ne mogu bez alkohola ni trčati dovoljno. Eno Brozovića pije ko smuk, a trči tri dana ako treba.
  • Zagi
    5.2k
    Ah to pucanje po golu....
    Probalo se to kad je Jakir došao. Baš je bilo vidljivo da im je sugerirano da češće pucaju.
    Ja nikada nisam vidio momčad sa lošijom selekcijom udaraca od naše.

    Krila stoje slobodna ,a Bulat puca sa 40 metara. Mišić nabija golubove , a Ademijeve se jedva dokotrljaju do gol crte. Bolilo me čelo od face-palmanja.

    Kao da ti moraš pro nogometašu narediti da puca po golu.
    Ne pucaju jer znaju da ne znaju.
  • dzis
    581
    Isplati li se zvati pet do 12 Osijek za Miereza??
  • Doktor Kunić
    2.5k
    Ma ne veseli me da dođe ronaldo dok nam je ekipa u rasulu, ovo dalje nejde nikako, trener jednostavno mora biti bivši
  • Mandelinho
    330
    Dobar deal na kraju za Brekala, sve po zaslugama, samo nigdje ne piše postoji li otkupna klauzula?
  • sport
    2.3k
    Mierez je nebitan u toj priči,kad ekipa igra onda stižu i golovi.Naši igrači "igraju" kao da ne razgovaraju međusobno.U ekipi je previše senatora i umišljenih zvjezdica.
  • MarK
    231
    Nikad nisam mislio da ću ovo reći ali želim od sveg srca da Petković bude čim prije transferiran.
  • Captain America
    14k
    samo nigdje ne piše postoji li otkupna klauzulaMandelinho

    Što će ti otkupna klauzula kad nećeš moći ni Kaneka i Ogiwaru otkupiti za milijun i pol, a kamoli Brekala.
  • Nevo7
    608
    Isplati li se zvati pet do 12 Osijek za Miereza??dzis

    Ne treba nam još jedan Hoxh-a-like. Ako trebamo golgetera, imamo Petkovića. Bolje trpjeti njegove crne rupe nego od nekog tko je u malim momčadima.
    Ako već želimo igrače koji zabijaju, imamo na klupi Kulenovića i Brodića koji su briljirali na pripremama. Ako trebamo veznjake, Halilović, Sučić i Vidović su se isto iskazali. Bulat je u ono malo poslije gripe pokazao znanje. Ljubičić je bio baš nabrijan na prirodnoj poziciji.
    Istovremeno, Baturina nula na njemu preofenzivnoj poziciji. Treba ga koristiti kao Kovačića pa ćemo opet dočekati njega kao "starog". Mišić i Ademi lagano na klupu. Ako netko pogriješi jednom, onda je greška. Dvaput, možda si ga isforsirao, naučit ćeš. A ako netko konstantno griješi na istu foru, dodavanjem napamet u sredinu ili nekom bezveznom svijećom, i to nakon svakog pritiska, onda stari moji, ajde hlađenje, na klupu, kikser si. Svaka čast na oduzetim loptama, ali nisi sveta krava, i drugi će ih oduzimati.
  • Mandelinho
    330


    Kapetane, govorim u slučaju da moramo isplatiti i ovu zadnju eventualnu klauzulu od 100, a nakon toga i ovu od 200.

    Vruće su glave, razumijem da vam svima nije do ničega, nije ni meni…
  • CastAway1986
    853
    Meni uopće nije jasno čemu pljuvanje Hoxhe na osnovu jedne utakmice i to one u kojoj je zakazala cijela momčad
  • Orc123
    5.2k
    A daj dramatizirate u pm svi....nebumo propali ako ne uzmemo naslov to je sigurno jer imamo kaj prodati, isto tako i u EL se mogu uzet lijepi novci. Isto tako stizu rate i za prodate igrace prosle godine tako da. Kaj dramatizirate. Financijski cemo mi ishendlat to sve...nemoguce je da osvojimo 50 naslova za redom, nekad cemo izgubiti to je zakon brojeva. Ja se nadam da necemo jos ove sezone ali vidjet cemo. Nista specijalno se ne moze dogoditi ako ce klub imati viziju za dalje. Nadam se ipak nekom svjezem kadru u klubu koji ce imati viziju. Jucer su krila brat bratu probila jedno 15 puta i ubacila unutra ali nemamo pravu spicu koja bi spremala to....istina Mierez bi bio taj ali od toga nista. Brekalo ce dici kvalitetu, mozda jos se dovede koji igrac, nije zaostatak prevelik i vidjet cemo kako ce se razvijati sezona. Najvise me brine pozicija trenera i to da je covjek ocito necim sebe zastitio od odgovornosti i otkaza ali ajde i njegova sudbina bi trebala biti jasnija kroz koju utakmicu. To da nemamo za biber je smijesno i dajte najte molim vas. Pa kaj i ako cemo biti u minusu jednu godinu? Ovi dole tako posluju godinama i svake godine se dizu iako posluju sa minusom. Necemo propast ako cemo jedne godine bit u minusu! Imamo kvalitetnih mladih igraca i ako ce tko otici jos na ljeto, ali kvalitetan SD moze posloziti odlicnu momcad za ljeto samo da u klub dođu ljudi sa strategijom i vizijom.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.