• BBB Sibenik
    6.2k
    Nema šanse da bi ga pustija, od njega tek očekujem najbolje kad se vrati igrat svoju poziciju
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    apsolutno razumijem našeg Ljubu, i ako ode neću mu zamjeriti 1%, uništili smo čovjeka, čini mi se baš kao dobričina i želim mu sve najbolje a ne da bude treći ili četvrti izbor u veznom redu
  • Orc123
    14.1k

Potpisujem, nista slabiji igrac od Bulata ali unistavan u Dinamu od samog dolaska .
  • Sixthway
    563
    već ga vidim kak davi sahitija I livaju, liku malo treba da poludi. Neznam kako bi se uklopio u momčad koja je više vesela nego da vuče na neku agresiju osim Rilea I Ademija.
  • Jaro
    11.4k
    Ljubicic je vec jednom ostao na obecanje da ce igrat u vezi, ne vjerujem da ce bit naivan i drugi put i vjerojatno ce (ako ponuda postoji) inzistirati na odlasku da spasi karijeru. A ako/kad nama zafali - pokucati na vrata trenerskih asova - Cacic, Biscan, Jakirovic koji su to tako odradili...
  • Sbkbbb
    457
    ja sam uvik za to da imamo terijere sa mudima u ekipi, pa makar dobijali crvene kartone, bar ce protivnici sa knedlom u grlu izlaziti na teren.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    pokucati na vrata trenerskih asovaJaro

uprava uprava, nisu godinu dana bili u stanju dovesti lijevog beka
  • Mr Anderson
    15.6k
    SN baci kost kako se neki Lecce navodno zanima za Ljubičića, ovdje već histerija kako odlazi ispod cijene. Luda tema.
  • Sixthway
    563
    slažem se s tobom, fali malo te ludosti kod naših.
  • CastAway1986
    4.7k
    Nipošto ne prodati Ljubičića, prvo jer je igrao krivu poziciju i nije pokazao ni upola što može a drugo jer Lecce sigurno neće ga platiti koliko mi kad smo ga dovodili iz Rapida
  • Droljo
    23.4k
    Iz dinama se treba ići (ako je serie a u pitanju) u neku romu, lazio, fiorentinu, atalantu nikako ovi davljenici koji daju istu ili manju plaću od nas. Neki nivo moramo održati.
  • Laugreano
    4.8k
    Pokusavamo i Kenta rijesit.
  • Georg Koch
    7k
    i jedan i drugi bi bili veliki upgrade u sastavu, pogotovo za razinu hnl-a.
    Prvi kriterij bi mi bio kod obojice, da imamo opciju otkupa na kraju sezone.
    Kad bih morao birati izmedju njih 2, ne znam, izabrao bi onoga komu je glava "cistija", ima motiva i zelje. E sad kod koga je to izrazenije, tko ce znati.
    Nadam se da ce doci jedan, a neka nam Bog pomogne da to bude bolja opcija od ove dvije.
    Lijepo je u vidjeti da su nam sada transfer mete Kent/Brekalo...
    :up:
  • austrijanac
    8.7k
    Najgore kod Kenta je što je u Turskoj i njihovi mediji izvještavaju.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Lako za Kenta, jel se da ova novinarka kako rjesit hehe :joke:

Moj najpouzdaniji turski izvor od sad na dalje :blush:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.