• Ivdzo11
    3k
    U tom smjeru, otprilike, ide i priča iz jednog drugog izvora, koji tvrdi da Baturina sigurno neće u Šahtar, već je u pitanju podizanje cijene za nekog drugog kupca. Poznato je, naime, da je Šahtar u 'hrvatskim bojama', tamo su trener Marino Pušić, pomoćnik Mario Stanić, a sportski direktor Darijo Srna. Koji je vrlo blizak, prijateljski i kumstvom povezan s Darijom Zahorom, Baturininim menadžerom. I moguće je da je posrijedi samo 'probni balon', jer, doista je teško zamisliti, uza sav respekt Šahtaru, da bi Baturina u godini kad bi mogao na Europsko prvenstvo, otišao u neizvjesnu svakodnevicu Ukrajine. (N.R, T.N.)
  • dd29
    241
    Kakve veze ima što je igrao za slaven s 25 godina, stalno se to spominje
    Nije bio supertalentiran da s 18 godina ode u neki veliki klub nego je marljivo radio i zaradio transfer u dinamo
    Orši je s 25 godina najveći klub bio jeonbuk
    Naravno da će morat krvavo radit brekalo za prvi tim, čak mislim da ga jakir ni ne želi pretjerano, da je zadovoljan hoxhom kao udarnim krilom, presing, defanziva, okomit na gol i odličan udarac, baš ono što treba
  • Lynx17
    2.6k
    Za one koji tu (pre)cesto kukaju o rasprave transfere...



    transfers1.jpg
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Hahaha ris ubio temu, kljucaj :lol:
    Razumijem Talijane da se cigane, ali nakon svega ja bi se fokusirao vise na smanjenje menadzerske provizije cigancicu nego na 200 keka prema Fiorentini.. Pa neka mu Andelko objasni kako ga je izigrao za svoj dzep
  • emilperska
    3.1k

    Slazem se..
    Ali mislim da je tu kljucno pitanje kolika je otkupna klauzula i da li je ima opce..
    Ovo da li je posudba 150k ili 300k mi nije baš krucijalno, bar meni..
  • Noel
    4k
    Ako je istina da Baturina odlazi ja sam siguran da Hoxha ostaje na lijevom krilu. A Brekalo dolazi na mjesto Baturine. Tu je Brekalo pružao najbolji nogomet u dresu Torina i Wolfsburga.
  • NORTE
    9.3k
    Vice nam se nešto uzjeba

    Blizu Dinama bio je i povremeni hrvatski reprezentativac Josip Brekalo, no čini se kako na kraju od tog transfera neće biti ništa.
    wolfgang14

    DINAMO i Fiorentina ušli su u završnu fazu pregovora oko posudbe Josipa Brekala, objavio je talijanski novinar Nicolo Schira.

    Očekuje se da na sutrašnjim pregovorima dođe do dogovora te da se Brekalo priključi Dinamu do kraja sezone.
  • Mlađi referent
    10.7k
    Sutra kad čelična lady smota Talijane. 150k€ za posudbu na 36 rata + oni preuzimaju plaću + oni plaćaju trošak printa njegovih dresova + njima ide račun za struju i vodu šta Brekalo napravi u klubu

    Uvalit ćemo žabarima na žabarski način
  • Common Sense
    511
    Ako ćemo poslovati kao žabari, onda im treba reći da ćemo im 50k platiti sada, a ostalih 100k naknadno kad sjedne iduća plaća. Tutto bene.
  • NORTE
    9.3k
    Sutra kad čelična lady smota Talijane. 150k€ za posudbu na 36 rataMlađi referent
    LP donosi 40 milijuna eura, sigurniju budućnost i teško dostižnu financijsku moć, Baturina ide na Euro, a oni se cjenkaju oko pojačanja za posudbu od 300 jebenih tisuća eura.
    Rezultat košta, a oni se itekako igraju s budućnosti dinama.


    Evo i indexaplavac173
    Dva posta iznad je sve prepisano od tamo na zonu za informaciju svim zonašima.
  • Nogo
    1.3k

    Jel se ovo referiraju na naše sportske novosti?
    Haha, svašta i Turci :lol:
  • Sbkbbb
    179
    a sta reci :lol:
  • Nolifer
    6.7k
    Ovdje ko da gledam neku lošu tursku ili talijansku sapunicu, hoće li biti sretan završetak ili neće. Pa onda nagli rasplet i drami nikad kraja :lol:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.